PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Tyle ostatnio narzekaliście, że wszyscy w serialu "dojrzali" i, że "nie ma intryg", a tu proszę,
takie: JEBUT! Według mnie świetny odcinek (GG 5x13), dawno tego nie było. Tak mnie
zjepał z pantałyku, że 3 minuty po końcu odcinka nie mogłam oddychać. Myślałam, że na
samym końcu jak pokazywali jak "Plotkara" robiła wpis, zakończą kamerowanie na tym
bukiecie ślubnym, a tu takie O.O! Dzieję się, dzieję... nie mogę się doczekać już następnego
odcinka ♥....

PS. Nie spodziewałam się, że kiedykolwiek pokażą kim jest Plotkara.

ocenił(a) serial na 10
littlemonsterlg

też myślę, że to był udany odcinek.. postarali się :D a Georgina i tak nie jest prawdziwą Plotkarą, mogę się założyć, że jakoś włamała się na jej stronkę, albo coś ;d a prawdziwą GG ujawnią w ostatnim odc., albo wgl ;)

ocenił(a) serial na 10
matyll93

też tak uważam, że nie jest prawdziwą plotkarą, bo to raczej fizycznie nie możliwe. to ktoś z zewnątrz - tego byłam (jestem) pewna do poniedziałkowego odcinka, ale wiem, że to na pewno nie Georgina, mimo to jednak trzeba przyznać, iż szokujące to było :o xd

ocenił(a) serial na 10
littlemonsterlg

ktoś z zewnątrz, ale ktoś kto zna ich bardzo dobrze.

Ilonaa_2

Bycie plotkarą nie jest niczym niezwykłym, bo jak wiemy, plotkara otrzymuje informacje od wszystkich wokoło i umieszcza to na swojej stronie.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

W serialu wydaje się to być bardzo niezwykłe. :>

matyll93

Georgina nie może być prawdziwą plotkarą, bo to nie będzie miało sensu. Przecież plotkara pomogła Serenie i Blair w sprawie Juliet, a Georgina przecież nienawidzi Blair i na pewno by nic dla niej nie zrobiła. Poza tym plotkara działała przez cały czas, kiedy Georgina była na np. tym obozie katolickim, stamtąd na pewno nie prowadziłaby strony.

ocenił(a) serial na 8
Marzann

Calkowicie sie z Toba zgadzam. To tylko zmylka scenarzystow:)

agucha90

dokładnie, nigdy nie poznamy Plotkary, wiele razy to mówili.. zwłaszcza, że jej głos jest głosem zupełnie innej aktorki niż Georgina.

ocenił(a) serial na 8
yootsuu

To jest głos Kristen Bell ;)

Irethh

tak tak, wiem :) w sumie szkoda, że nie występuje w serialu, lubię ją :P

ocenił(a) serial na 8
yootsuu

O dokładnie, byłoby ciekawie ;)

ocenił(a) serial na 9
littlemonsterlg

Nie wiem czemu, ale mam jakieś dziwne przeczucia co do tej prawdziwej Charlie... doskonale wiedziała kim jest Nate Archibald, była na weselu Blair, może ona jest Plotkarą? To byłoby dopiero szokujące!

ocenił(a) serial na 9
still_dreamin

I zgadzam się z przedmówcami, Georgina może i włamała się na stronę Plotkary, ale wydaje mi się, że to nie ona stała za tym przez te wszystkie lata (szczególnie, że bywało mnóstwo postów krzywdzących ją... poza tym, nie wiem czy pamiętacie, ale był chyba taki odcinek, w którym Gossip Girl pomogła pozbyć się Georginy z miasta? Albo mi się coś pomieszało).

ocenił(a) serial na 8
still_dreamin

No wlasnie, tylko, ze (o ile sie nie myle) Plotkara podala adres, gdzie Georgina przebywa, po jej ucieczce? Moze mi sie juz wszystko pomieszalo. Tylko skad ona go znala? Ah, juz sama nie wiem:D

ocenił(a) serial na 7
littlemonsterlg

Georgina pewnie nie jest plotkarą, prawdziwą pewnie pokażą w ostatnim odcinku, jakby teraz wyjawili kto nią jest to byłoby coraz nudniej :P
A co do odcinka to zaje.... najlepszy jaki do tej pory oglądałam!!! Później jak Blair uciekła i do kogoś zadzwoniła, to ja myślałam że do Chucka, to okazał się Dan :((
No nic, trzeba czekać do kolejnego odcinka :)

ocenił(a) serial na 9
littlemonsterlg

jak zobaczyłam ten odcinek to aż sie przestraszyłam, że to koniec tego sezonu i na następny będzie trzeba czekać do września. to byłopby genialne zakończenie tego sezonu, SPOILER, okazuje się kto jest plotkarą, serena wyznaje danowi że go kocha, blair sie chajta, oczywiście chuck próbuje zatrzymać ślub lecz na daremno a przy tym wszystkim louis okazuje się ŚWINIĄ!! a po tym blair ucieka z danem... genialne :)
a tak to czy ktoś moze rozumie czemu louis naopowiadał blair te brednie że ich małżeństwo to jedynie kontrakt? przecież on ją kocha a teraz takie głupoty jej zaczął mówić!

ocenił(a) serial na 1
kala996

Ten sezon będzie miał az 24 odcinki - wiele jeszcze miłych chwil przed nami :P

ocenił(a) serial na 8
kala996

A co mial innego zrobic? Upokorzyla go nie pierwszy raz:) Na pewno chcial ja zranic i pokazac, ze nie z nim te numery. Uwazam, ze to najlepsze co mogl zrobic w tej sytuacji.
Mam nadzieje, ze dzieki temu Blair bedzie taka, jak kiedys:) a zemsta bedzie slodka:)

ocenił(a) serial na 9
kala996

ja myślę, że Louis po prostu... nie wytrzymał, wchłonęły go nowojorskie intrygi, przejął ten manhattański sposób bycia... i zrozumiał, że w ich świecie nie ma miejsca na miłość, więc słowa matki wziął głęboko do serca i zaczął traktowac małżeństwo jako kontrakt