PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Nienawidzę...

ocenił(a) serial na 1

Moja dziewczyna ogląda ten serial i przeraża mnie to, bo serial jest o życiu rozpieszczonych, próżnych, pysznych szczeniakach, którzy wszystko zawdzięczają rodzicom; wszystkich, którzy mają na koncie choćby o pół zera mniej, traktują jak śmieci itd. (wiecie o jaki gatunek ludzi chodzi).
Nienawidzę takich ludzi, nienawidzę tego, że ludzie się takimi śmieciami jak oni interesują i daliby wszystko, żeby stać się jednymi z nich. Twórców tego serialu zatłukłbym ołówkiem. DNO! 1/10!!!

Ya_Mama

Wyluzuj... ten serial nie ma wychowywać czy pobudzać czyjejś moralności tylko zapewniać rozrywkę, to tylko komercja aczkolwiek niektórzy (np. ja i większość ludzi na tym forum, a także jak wspomniałeś Twoja dziewczyna)czerpią przyjemność z oglądania "serialu o życiu rozpieszczonych, próżnych, pysznych szczeniakach, którzy wszystko zawdzięczają rodzicom" jak to ująłeś... więc uszanuj czyjeś upodobania. A propos twórców serialu, których chciałbyś zatłuc ołówkiem to chciałabym im pogratulować dobrej roboty i osiągnięcia czegoś, bo jak dla mnie to naprawdę dużo stworzyć serial tak lubiany i popularny jak również poprawny technicznie, na to potrzeba dużo ciężkiej pracy więc proszę jeszcze raz... uszanuj to.

ocenił(a) serial na 8
anka1351

To właśnie w tym serialu jest najlepsze. Oderwanie się od szarej rzeczywistości i przeniesienie w świat intryg, kasy, zadufanych w sobie ludzi. Ten serial nie ma przekazywać jakichś wartości moralnych, czy edukować. W nim postawili na rozrywkę i jak dla mnie bardzo dobrze im to wyszło ;)

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Jak Ci się coś nie podoba to Go po prostu nie oglądaj. Problemy robisz.. ==`