PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108308
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Okeej, tworzę nowy temat bo od jakiegoś czasu spostrzegam, że fani Gossip albo Nienawidzą Jenny albo ją uwielbiają etc ;D Nie zdarzyło mnie się spotkać osoby która by, np nie zwracała na nią uwagę, ale nie dlatego, że jej nie lubi ;D Więc piszcie jak wy to widzicie .. ;D

PS. Denerwuje mnie to, jak niszczą jej postać ! ;D

użytkownik usunięty
waniliowo

W sumie to jest wredną małą gówniarą ... ale jakoś nie obchodzą mnie jej losy ;p

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

Mnie też nie.J jest strasznie wredna,i nie podoba mi się to,że chce N dla siebie.

waniliowo

Ja też lubię! Jest zabawna;) najbardziej podobała mi się wtedy, gdy była jeszcze zafascynowana projektowaniem. Mam nadzieję, że wróci do tego:)

ocenił(a) serial na 6
waniliowo

zauważyłam, że co sezon GG mam inną sympatię i antypatię. Jednak L.J jest moją sympatią od drugiego sezonu. niesamowicie lubię takie 'zepsute' bohaterki jak ona. w pierwszym sezonie jej postać była hm... dziwna? nagle strasznie latała z B., później tak wielka wojna między nimi, na koniec drugiego sezonu wielkie pogodzenie, zresztą w pierwszym sezonie wyglądała gorzej moim zdaniem, teraz jej nowy styl i te boskie włosy <3 idealnie dopełniają jej postać. boli mnie tylko jedno, dlaczego scenarzyści nie mogą jej w końcu dać normalnego faceta? hm Damien mógłby się zmienić i do niej wrócić ;p

ocenił(a) serial na 8
klau

Bleech... Damien był ochydny. Niech znajdą jej jakiegoś ładniejszego.

Ja tam Jenny lubię, dzięki niej jest ciekawie. A Nate & Serena na serio już strasznie przynudzają.

nancy500

Haa . Czyli na razie tak jak mówiłam .. Albo jej się nienawidzi albo uwielbia ;D

Co do Damien'a .. Nie no ochydny nie był ! Mnie denerwuje, że tak zepsuli ich wątek !

waniliowo

dokłaadnie, Damien był fajny! ;D
nie taki ciapowaty jak reszta. gdyby tylko nie był takim egoistą...
kiedy wątek z nimi się rozkręcał powiem szczerze, że bardzo polubiłam tą parę, mimo iż za samą J. nie przepadam. Aż tu nagle bum, Damien sobie odfrunął, a Jenny długo nie czekała i do N. się do*ebała :D

ocenił(a) serial na 10
simetra

Ja tam uwielbiam Jenny, zdecydowanie jest to (jak dla mnie) aktualnie najciekawsza postać GG. Nie wytrzymam jak jej nie będzie..

Podobał mi się jej wątek z Damienem, może jednak on wróci do serialu, kiedyś..
Chociaż póki co cały czas kibicuję parze J&N i nic na to nie poradzę. ;)

simetra

Haa . Simetra jaki rym 'Jenny długo nie czekała i do N. się dojebała' ;D

ocenił(a) serial na 9
waniliowo

W pierwszym sezonie nie znosiłam Little J. W sumie to za całokształt.
Szlag mnie trafiał po prostu gdy pojawiała się na monitorze/ekranie.
W drugiej części zaczynałam sie do niej przekonywać, a w trzecie uwielbiam ją i kibicuję J& a nie nudnym i mdłym N&S.
Aha i wcale nie uważam żeby Jenny była zepsuta, powinni rozwinąć jej wątek i pokazać jej, że tak powiem wnętrze.

ocenił(a) serial na 9
Oh_So_Kitty

dla mnie jest ona ucieleśnieniem tych wszystkich gówniar z gimnazjum co latają po miescie z tyłkiem i biustem na wierzchu i ślinia się do każdego napotkanego faceta.
czyli - nieznoszę jej.

Ma_Osoba

Ja ją bardzo lubię. Ale wygląda o wiele gorzej w nowych odcinkach z tymi jasnymi włosami i ostrym makijażem. Chcę żeby była z Nate'em <333 fajna jest.

waniliowo

Uwielbiam ją. Jej wredny charakter, jej podłość, jej styl. Wszystko.

waniliowo

Nie cierpię jej, denerwuje mnie to że dziewczyna nie wie czego chce. Jednego dnia che być projektantką i ucieka z domu a drugiego wyrzuca maszynę do szycia. Raz chce być królową, potem nie chce, a następnie miesza z błotem swojego przyjaciele Erica i już chce być królową.
Dziewczyna jest zdecydowanie zakręcona.
A to co mnie w niej najbardziej wkurza że uczepiła się tego Nate'a i psuje jego związek z Serena [na który czekam od początku serialu].

Choć bez niej pewnie było by nudno to i tak mnie denerwuje XDD

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

http://film.onet.pl/seriale/0,2156086,wiadomosc.html chyba jednak pożegnamy Jenny;)

ocenił(a) serial na 10
Kelia

O szukałam tego wątku:)

Z wielka przyjemnością się wypowiem!

Otóż ta dziewczyna jest okropna...Chce za wszelką cenę być lubiana i obracać się w kręgach elity.Dziewczyna pusta jak bęben...Złodziejka i krętaczka!a jesli chodzi o jej wygląd to daje wiele do życzenia:/...i te czarne krechy pod oczami...Za co Wy ja lubicie?Do tego Nate,czym zwróciła jego uwagę?

Teraz proszę mega fanki,nie jedźcie po mnie,ale ta dziewczyna jest

ocenił(a) serial na 10
tara_05

nie do zniesienia....!!!

Zrobi wszystko,żeby zaistnieć...dobrze,że Blair potrafi utrzeć jej nosa...:D

ocenił(a) serial na 10
tara_05

Jestem tego samego zdania.
Chociaż w porównaniu z S. wolę JĄ.

tara_05

Wreszcie ktoś kto myśli tak jak ja :PP Kiedyś lubiłam J ale teraz mnie bardzo denerwuje ;P

alkamb

mam na myśli Tare__05, uwielbiam S ale błagam niech przejrzy na oczy ;P

alkamb

Ja też lubiłam J jak projektowała no i Agnes też do póki nie wsypała jej prochów do kieliszka. Fajny był ten pokaz mody na przyjęciu Lily. Ale teraz J działa mi na nerwy ... ;//