PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Nowe sezony

ocenił(a) serial na 8

Czy ktoś z was wie czy po tym 4 sezonie będą jeszcze jakieś ?
Aa i przy okazji gdzie mogę znalesc opisy odcinków 4 sezonu ?

Dzoana95

niewiadomo jeszcze nic oficjalnie na temat nastepnych sezonow czas pokaze opisy odcinkow 4 sezonu i nie tlko znajdziesz na http://plotkara.info/sezon-4/225-sezon-4-opisy-odcinkow

ocenił(a) serial na 7
Dzoana95

Szczerze wątpię, że będą nowe sezony i mam nadzieję, że producenci się nie namówią na kolejny sezon - już jest kiepsko z oglądalnością bo zabrakło pomysłów, wciąż te same schematy - nuda, nuda, nuda. Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny.

ocenił(a) serial na 8
misiaczek37

Ja jedynie czekam aż Blair i Chick będą razem później mnie to już mnie to nie obchodzi ;))

ocenił(a) serial na 9
misiaczek37

Po pierwsze nawet gdyby była średnia oglądalność, to piąty sezon byłby na 99%...bo z tego co wyczytałem wszyscy mają kontrakty aż na 7 sezonów...No ale nieważne.

Ekhem, misiaczek37 apropo oglądalności...nie wiem skąd bierzesz takie informacje, chyba taka jest po prostu twoja teoria, nie poparta żadnymi argumentami...
4x10 zaliczyło najlepszą oglądalność (2 miliony) od czasu 4x04, czyli od początku października i miało NAJWIĘKSZĄ OGLĄDALNOŚĆ w grupie docelowej demo wśród kobiet 18-49 ZE WSZYSTKICH KANAŁÓW, czyli pokonali konkurencję taką jak ABC, CBS, NBC i FOX...jeśli chodzi o grupę docelową...co się bardzo rzadko zdarza jeśli chodzi o CW, które jest stacją kablową.
A 4x11 miało jeszcze większą oglądalność niż zeszłotygodniowy odcinek ok. 2.06 miliona (w tym 2.140 mln o godz. 21:30, no ale liczy się "średnią" dla całej godziny, w której emitowany jest odcinek, czyli między 21 a 22 czasu amerykańskiego) -- czyli najlepszy wynik od czasu odcinka 3x12 wyemitowanego w grudniu zeszłego roku!, a także jeszcze lepsze wyniki w grupie 18-49, więc wyniki są bardzo zwyżkowe, kolejna seria jest pewna, fakt, że jeszcze tego oficjalnie nie ogłoszono, ale szansa, że serial zakończy się w tym roku jest jak 1 do 1000000. Zresztą zamówienia nowego sezonu nie ogłaszają gdzieś tak przed lutym nowego roku, ale jak napisałem i tak jest on pewny, co mnie bardzo cieszy. ;)

Arno

Mam nadzieję że będą;)