Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 110 tys. ocen
7,7 10 1 109564
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jedna rzecz mnie dziwi, dlaczego już nikt nie chodzi na studia? Wszyscy je rzucili czy co?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 8
Viya

Moim zdaniem autorzy scenariuszy nie piszą już o studiach, bo nie jest to w istocie ważne. Teraz liczy się mam nadzieje dla większości, co stanie się z Blair i Chuckiem <3

ocenił(a) serial na 10
Viya

większość z nich pracuje, czyli wygląda to tak jakby skończyli studia, albo studiują, ale nie pokazują tego.

Ilonaa_2

dziwne...

Viya

Wychodzą z założenia, że kto by się tam przejmował studiami, skoro ciekawsze rzeczy dzieją się na przyjęciach (w ostatnich trzech sezonach dosłownie KAŻDY odcinek kończy się jakimś przyjęciem/imprezą, wcześniej tego chyba aż tak nie było). Jak Blair a potem Serena przeniosły się na Columbię, tam gdzie Nate, zapowiadało się, że jest szansa przenieść tam akcję, ale potem widać scenarzyści z tego zrezygnowali. Pewnie dlatego, że Chuck nie studiuje:) Mnie to jakoś bardzo nie przeszkadza. Jak Blair studiowała, to było jakby mniej Doroty, zauważyliście?

ocenił(a) serial na 9
mitenka

Mi się zdaje, że semestr sie chyba jeszcze nie rozpoczął. Wydarzenia w fabule dzieją się w krótkim okresie czasu, więc pewnie jest dopiero co po wakacjach

ocenił(a) serial na 10
boromir4_2

Zaczął się, bo Nelly Yuki (czy jak to tam się pisze) przecież jest na Yale University, było to powiedziane w odcinku chyba 7 - kiedy Blair robiła zawody dla druhen.