PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jedna rzecz mnie dziwi, dlaczego już nikt nie chodzi na studia? Wszyscy je rzucili czy co?

ocenił(a) serial na 8
Viya

Moim zdaniem autorzy scenariuszy nie piszą już o studiach, bo nie jest to w istocie ważne. Teraz liczy się mam nadzieje dla większości, co stanie się z Blair i Chuckiem <3

ocenił(a) serial na 10
Viya

większość z nich pracuje, czyli wygląda to tak jakby skończyli studia, albo studiują, ale nie pokazują tego.

Ilonaa_2

dziwne...

Viya

Wychodzą z założenia, że kto by się tam przejmował studiami, skoro ciekawsze rzeczy dzieją się na przyjęciach (w ostatnich trzech sezonach dosłownie KAŻDY odcinek kończy się jakimś przyjęciem/imprezą, wcześniej tego chyba aż tak nie było). Jak Blair a potem Serena przeniosły się na Columbię, tam gdzie Nate, zapowiadało się, że jest szansa przenieść tam akcję, ale potem widać scenarzyści z tego zrezygnowali. Pewnie dlatego, że Chuck nie studiuje:) Mnie to jakoś bardzo nie przeszkadza. Jak Blair studiowała, to było jakby mniej Doroty, zauważyliście?

ocenił(a) serial na 9
mitenka

Mi się zdaje, że semestr sie chyba jeszcze nie rozpoczął. Wydarzenia w fabule dzieją się w krótkim okresie czasu, więc pewnie jest dopiero co po wakacjach

ocenił(a) serial na 10
boromir4_2

Zaczął się, bo Nelly Yuki (czy jak to tam się pisze) przecież jest na Yale University, było to powiedziane w odcinku chyba 7 - kiedy Blair robiła zawody dla druhen.