PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108373
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Czy według was aktorka grająca Serene van der Woodsen, ma coś z psa?

charypoter

chyba sam masz coś z psa, psie

mrau_cyska

Po prostu wiecznie ma minę smutnego psa, bez domu albo jedzonka. Nie unoś się tak.

charypoter

No, niestety gra zawsze tak samo, w ogól nie oddaje charakteru książkowej Sereny.

charypoter

haha dobre

charypoter

masz chyba jakis kompleks na punkcie blake lively i tyle, to bardzo utalentowana aktorka. ciekawe jaką Ty miałbyś/miałabyś twarz jakbyś tyle przeszła/przeszedł do serialowa Serena!!! go to hell

mrau_cyska

Jesteś jakąś chorą groupie więc ujmę to tak; to nie lada wyczyn dla człowieka wyglądać jak pies, więc propsy dla niej. Chociaż z drugiej strony, nie wygląda jak owczarek ani doberman, tylko jak jakieś szczurze podroby prawdziwych psów.
Kto jest ze mną w TEAM SERENA TO PIES, łapka do góry

charypoter

chora to jest służba zdrowia!! OPAMIĘTAJ SIE!!

mrau_cyska

czas żebyś się stąd zabrała, weź serenę i pójdzcie na spacer

charypoter

Może szczytem subtelnej konwersacji ten wątek nie jest, ale trafny obraz. Wygląda jak pies, który całą noc spędził poza domem. A jak ma rozpuszczone włosy, to jak zmokły pies.

charypoter

hahaah lubie Cie, zgadzam sie ze ona ma cos z psa. wgl znam kilku ludzi którzy wyglądają jak psy, np poja pani od polskiego ma twarz jak ratlerek.

paula18888

hm, masz rację, mój pies przypomina mi troche Ryana Goslinga. (nie chodzi o kształt głowy)

użytkownik usunięty
mrau_cyska

"bardzo utalentowana aktorka"

Haha, proszę cię.

o co mnie prosisz?

charypoter

Hahahahahha...no mi się też tak zdaje ;DD

charypoter

Ja uważam, że jest najzwyczajniej w świecie brzydka. Psa mi nie przypomina.

ocenił(a) serial na 10
charypoter

Tak szczerze mówiąc to ma w sobie coś z charta afgańskiego :D

martynka_mn

Rasowa su ka powiadasz? :P

ocenił(a) serial na 10
Dzidzileyla

Otóż to :D

ocenił(a) serial na 9
martynka_mn

Oj ta jej postać jest bardzo żałosna... Wiecznie udręczona, mogłaby być z każdym byleby tylko mieć faceta.