PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Cześć, Nie oglądam Gossip Girl ale dziś klikałem po kanałach i była scena w , której Blike Lively przyznała się siostrze, że zabiła kogoś i zaczeła sie taka fajna nuta i zaczeły napisy. W TVN 7 było napisane, że to odcinek 16. Wiecie co to za utworek?

Wojtek_dpo

Anyone?

Powiedzcie chociaz, który to sezon to poszukam sam.

Wojtek_dpo

Sezon pierwszy, a piosenka to "U.R.A. Fever" - The Kills ;)

Wojtek_dpo

Siostrze?

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

No chodziło mu o Blair i Serenę.Ale jak on nie ogląda tego serialu to z kąd ma wiedzieć...

ocenił(a) serial na 10
plistek43

napisal siostrze, bo w tamtej scenie B mowila cos w stylu ze są siostrami, ze S nalezy do rodziny i ze ja kocha, wiec moze jej wszystko powiedziec. Dlatego jesli nie oglada serialu, nie dziwie sie ze sadzi ze sa siostrami ;)

ocenił(a) serial na 3
Wojtek_dpo

URA Fever The Killls boskieee to jest :)

espantosa

Ej, a powie mi ktoś o co chodzi.ło z tym wątkiem, że Serena kogoś zabiła? Proszę.

Hmm_Ciastko

Wielkie dzięki Jeannette!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Nie oglądasz serialu?
SPOILER_Więc chodzi o to że S jest szanatżowana przez taką jedną dziewczynę Georginę,która ma taśmę gdzie Serena,Georgina i pewien chłopak są w pokoju hotelowym i chcieli s wrobić w seks taśmę.Było pełno narkotyków i wtedy Serena była trochę podpita bo wracała ze ślubu znajomych i podała pierwszą działkę narkotyków chłopakowi.Zaczął mieć drgawki i umarł.Wtedy Georgina wyciągnęła kamerę,Serena zadzwoniła na policję i sie rozdzieliły.Aż do teraz,minął jakiś rok i G szantażuje że pokaże tą taśmę Danowi chłopakowi Sereny.I jeszcze Georgina chce aby było tak jak dawniej.I dlatego S mówi B że "zabiła" kogoś.Bo ma wyżuty sumienia właśnie o to.
Niewiem czy coś zrozumiałeś/zrozumiałaś z tego co napisałam.;)

plistek43

Ja zgubiłem się w połowie :D

Wojtek_dpo

Ja oglądam ten serial, ale nie muszę znać wszystkich odcinków -_-. Tak, zrozumiałam, wiem kto to jest Dan, a nawet Georgina, ale akurat tego wątku nie widziałam. Teraz oglądam na bieżąco od 3 sezonu.