PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Cześć!
Czy wszystkie dotychczas sezony były na tvn7? Nie orientuje się ktoś, czy może nie puszczą od początku lub od któregoś sezonu np. w wakacje? ;)
Oglądam online i przesadnie mnie ten serial wciągnął. Jestem na trzecim sezonie i szczerze wolałabym obejrzeć jeden odcinek w tv niż 5 dziennie na necie;p

P.S. Powiedzcie mi proszę, w którym odcinku powraca Burt? W którym Lily rzuca Rufusa? I DLACZEGO??? Moja ulubiona para, chyba tego nie zniosę;p

margolcia131

no napiszcie chociaż co z Lily i Rufusem. Błagam! ;))

ocenił(a) serial na 8
margolcia131

Na TVN puścili 3 sezony.
A w te wakacje to nie wiem czy będa puszczać.
A Lilly i Rufus rozstają się w 5x24.

StairwayToHeaven

hmmm... czyli rozstają się w ostatnim odcinku sezonu... a jest szansa, że zejdą się w ostatnim sezonie? ;p

jeżeli kogoś również interesuje emisja serialu w tv, to wiadomość prosto od TVN7 : na chwilę obecną nie posiadamy sprecyzowanych informacji dotyczących ewentualnej emisji serialu "Plotkara".

ocenił(a) serial na 8
margolcia131

Myślę, że będę razem w 6 sezonie ;)

StairwayToHeaven

dzięki! mogę spać spokojnie;p

ocenił(a) serial na 10
margolcia131

Szczerze mówiąc nie oglądam tv, ale w wakacje w zeszłym roku na zwykłym tvn leciał drugi sezon, więc masz spore szanse, że w ramówce na tvn7 znajdzie się GG z trzecim albo czwartym sezonem. Chociaż w wakacje na tvn lubią puszczać jakiś serial młodzieżowy codzienne około trzeciej, więc nawet dwa sezony mogą być przez wakacje;) Nie mniej jednak nie polecam oglądać w tv, naprawdę szkoda na to czasu.

Ann11000

łeee, na tvn też nie przewidują;(
;D

ocenił(a) serial na 10
margolcia131

Naprawdę nie masz czego żałować;) Lektor do GG jest straszny, oglądałam w zeszłym roku odcinek z drugiego sezonu i tłumaczenie mnie naprawdę bardzo negatywnie zaskoczyło, w ogóle oglądanie z tym lektorem jest okropne. Przynajmniej dla mnie online ogląda się milion razy lepiej;) Chociaż aż nie wierzę, że nie dadzą nic bardziej młodzieżowego w wakacje, nie oglądam za dużo tv, ale kiedyś dawno temu w każde wakacje dawali coś w tym stylu.

Ann11000

;))
no nic, pozostaje mi oglądanie online, ale jednak jeden odcinek dziennie w tv to jakieś ograniczenie, a jak już włączę na necie, to nie mogę przestać oglądać i tak cały dzień leci ;p
ciekawe w takim razie co zaserwują w wakacje

ocenił(a) serial na 10
margolcia131

To akurat w pełni rozumiem;) Faktycznie nie można się oderwać, też tak miałam (zresztą dalej tak mam). Najpierw sobie obiecuję, że jeden dziennie, a w końcu cały sezon w trzy dni;) Może akurat będzie coś ciekawego, dla mnie mogłoby być "Życie na fali" jeszcze raz. Już chyba dwa razy to puszczali, więc może i tym razem. Chociaż teraz oglądam tylko online i nie wiem nawet, czy mam w domu tvn, to chyba obejrzałaby to. Bardzo nie lubię oglądać seriali w tv z tymi strasznymi tłumaczeniami.

ocenił(a) serial na 8
margolcia131

na tvn7 nie ma co liczyc a juz na pewno na "stacje matke". ja tydzień temu skończyłam oglądac 5sezon i tak naprawde czuje, że scenarzystom skończyły sie pomysły na serial (finałowy sezon ma miec jedynie 11 odcinków) i odgrzewają stare kotlety.
Serenie nalezy utrzec nosa, Chair niech sobie żyje długo i namiętnie, czekam na spektakularne obalenie Barta przez Chucka i Jacka. a Lily niech się ogarnie, bo dała popis w 2połowie 5sezonu. pokazała wszystko co najgorsze a Rufus poslubił i kochał zupełnie inną osobę jak się okazuje.