Cześć!
Czy wszystkie dotychczas sezony były na tvn7? Nie orientuje się ktoś, czy może nie puszczą od początku lub od któregoś sezonu np. w wakacje? ;)
Oglądam online i przesadnie mnie ten serial wciągnął. Jestem na trzecim sezonie i szczerze wolałabym obejrzeć jeden odcinek w tv niż 5 dziennie na necie;p
P.S. Powiedzcie mi proszę, w którym odcinku powraca Burt? W którym Lily rzuca Rufusa? I DLACZEGO??? Moja ulubiona para, chyba tego nie zniosę;p
Na TVN puścili 3 sezony.
A w te wakacje to nie wiem czy będa puszczać.
A Lilly i Rufus rozstają się w 5x24.
hmmm... czyli rozstają się w ostatnim odcinku sezonu... a jest szansa, że zejdą się w ostatnim sezonie? ;p
jeżeli kogoś również interesuje emisja serialu w tv, to wiadomość prosto od TVN7 : na chwilę obecną nie posiadamy sprecyzowanych informacji dotyczących ewentualnej emisji serialu "Plotkara".
Szczerze mówiąc nie oglądam tv, ale w wakacje w zeszłym roku na zwykłym tvn leciał drugi sezon, więc masz spore szanse, że w ramówce na tvn7 znajdzie się GG z trzecim albo czwartym sezonem. Chociaż w wakacje na tvn lubią puszczać jakiś serial młodzieżowy codzienne około trzeciej, więc nawet dwa sezony mogą być przez wakacje;) Nie mniej jednak nie polecam oglądać w tv, naprawdę szkoda na to czasu.
Naprawdę nie masz czego żałować;) Lektor do GG jest straszny, oglądałam w zeszłym roku odcinek z drugiego sezonu i tłumaczenie mnie naprawdę bardzo negatywnie zaskoczyło, w ogóle oglądanie z tym lektorem jest okropne. Przynajmniej dla mnie online ogląda się milion razy lepiej;) Chociaż aż nie wierzę, że nie dadzą nic bardziej młodzieżowego w wakacje, nie oglądam za dużo tv, ale kiedyś dawno temu w każde wakacje dawali coś w tym stylu.
;))
no nic, pozostaje mi oglądanie online, ale jednak jeden odcinek dziennie w tv to jakieś ograniczenie, a jak już włączę na necie, to nie mogę przestać oglądać i tak cały dzień leci ;p
ciekawe w takim razie co zaserwują w wakacje
To akurat w pełni rozumiem;) Faktycznie nie można się oderwać, też tak miałam (zresztą dalej tak mam). Najpierw sobie obiecuję, że jeden dziennie, a w końcu cały sezon w trzy dni;) Może akurat będzie coś ciekawego, dla mnie mogłoby być "Życie na fali" jeszcze raz. Już chyba dwa razy to puszczali, więc może i tym razem. Chociaż teraz oglądam tylko online i nie wiem nawet, czy mam w domu tvn, to chyba obejrzałaby to. Bardzo nie lubię oglądać seriali w tv z tymi strasznymi tłumaczeniami.
na tvn7 nie ma co liczyc a juz na pewno na "stacje matke". ja tydzień temu skończyłam oglądac 5sezon i tak naprawde czuje, że scenarzystom skończyły sie pomysły na serial (finałowy sezon ma miec jedynie 11 odcinków) i odgrzewają stare kotlety.
Serenie nalezy utrzec nosa, Chair niech sobie żyje długo i namiętnie, czekam na spektakularne obalenie Barta przez Chucka i Jacka. a Lily niech się ogarnie, bo dała popis w 2połowie 5sezonu. pokazała wszystko co najgorsze a Rufus poslubił i kochał zupełnie inną osobę jak się okazuje.