PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108175
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Plotkara

ocenił(a) serial na 9

Zaczęłam oglądać Plotkarę dopiero teraz na dvd, jestem po pierwszym sezonie, ale jak tak
czytam że Dan jest tą plotkarę to coś mi nie pasuje tu chyba.. Jak ktoś wysyłał coś do Plotkary
do dopiero ona a w sumie Dan musi to napisać na tej stronie Plotkary czy się mylę? Jak
Serena kupowała ten test ciążowy dla Blair to ktoś jej zrobił zdjecie i poszlo na Plotkarę, a
później jak Jenny pokazała Danowi to zdjęcie S to o niczym nie wiedział i był w szoku, że to niby
ona może być w ciąży, to on nie mógł wstawić tego zdjęcia. A później jeszcze było jak ten
chłopak Jenny jest gejem i to on rozniósł plotkę na Plotkarze i to by wtedy pasowało, ja już nie
wiem o co tu chodzi. Scenarzyści chyba od początku nie wiedzieli kogo zrobią tą plotkarą i tak
chyba wyszło. Co myślicie? Jak na razie do tego momentu co obejrzałam to uwielbiam postać
Chucka, (lubię na niego patrzeć, heh :)), i to że związał się z B. podoba mi się ich wątek. A co
do Jenny, też ją bardzo lubię :D. Na pewno będę dalej oglądała już dzisiaj, wkręca się :).
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
kindzia160294

bodajże w 5 sezonie dopiero zadecydowali że to właśnie Dan

kindzia160294

Jak ktoś wysyłał coś do Plotkary do dopiero ona a w sumie Dan musi to napisać na tej stronie Plotkary czy się mylę?
Nie mylisz się, bo z automatu te informacje się nie pojawiają.

Scenarzyści chyba od początku nie wiedzieli kogo zrobią tą plotkarą i tak chyba wyszło. Co myślicie?
Owszem, i pewnie dlatego plotkara była przechodnim trofeum, był plotkarą (miał hasło) przez jakiś czas także chłopak Erica.

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

Też tak myślałam właśnie ;). Jak się oglądało od początku to się tak nie patrzyło na to, bo nikt nie wiedział kto był Plotkarą, ale jak się wie to się widzi takie niejasności :). Wg mnie już mogli Jenny zrobić Plotkarą, albo jakąś dziewczynę, jaką cichą myszkę która się do niczego nie wtrąca :).