PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

SPOILER!

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie kogo wybierze Serena? Nate'a czy Dan'a?
Osobiście uważam, że Dan bardziej do niej pasuje^^

ocenił(a) serial na 10
gabrielle33

Wydaje mi sie ze wybierze D, a jesli chodzi o mnie to chyba wolalabym zeby wybrala N, zreszta sama nie wiem :P

ocenił(a) serial na 10
elenex89

wolę nate , dana nie lubię od początku serialu:)

ocenił(a) serial na 7
magda1121

Wole żeby wybrała Dana : )

ocenił(a) serial na 10
Dagis

raczej Dana, pojawiło się nowe promo na którym widać, że się całują http://videos.chacecrawford.pl/videos/131/plotkara

jdaniels

wybierze dan ale N niebedzie mogl sie z tym pogodzic rozbijej ich zwiazek bedzie z S przez pewien czas potem znowu S bedzie z D tak dzilala ten serial

ocenił(a) serial na 10
kat8

dokładnie Kat. I to już nudne, bo po ile razy oni jeszcze ze sobą będą...

ocenił(a) serial na 9
jdaniels

Oby wybrała Dana i byli już do końca serialu razem. ;) Moja 3 ulubiona para GG!

użytkownik usunięty
gabrielle33

dan pasuje do niej bardziej. ale to serena - nigdy nie dowiemy się w jaki sposób ona myśli. czasem mam wrażenie, że w ogóle.

Niech wybierze Dan'a. Nate musi być z Jenny <3

użytkownik usunięty
P_Halliwell

z jenny? żartujesz? no cośśśś tyy :P

ocenił(a) serial na 9

Mam nadzieję, że Dana. Nate jest bez sensu!!!

marcia555

prawda jest taka ze wszystkie postacie w tym serilu staly sie wraz z rozwojem akcji denerwujace B pragnie wladzy i uwielbienia ale tak naprwde chce milosci i uwagi ze strony matki ojca i chacka dan ma kompleksy ze jest gorzy nie pochodzi z zamoznehj rodzinki ktora by mu wszystko ulatwila Neta ma pretensje do swiata i siebie ze nie ma talentu tylko uklady rodzinne Sto chodza niedowartoscowana zagubiona egoistka . Jenny to pragnie by bylo jak wtedy gdy mieszkala na brooklynie z ta roznica ze chce miec wladze i uwielbienie jak b zazdrosci wszystkiegio S