Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 110 tys. ocen
7,7 10 1 109572
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie kogo wybierze Serena? Nate'a czy Dan'a?
Osobiście uważam, że Dan bardziej do niej pasuje^^

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
gabrielle33

Wydaje mi sie ze wybierze D, a jesli chodzi o mnie to chyba wolalabym zeby wybrala N, zreszta sama nie wiem :P

ocenił(a) serial na 10
elenex89

wolę nate , dana nie lubię od początku serialu:)

ocenił(a) serial na 7
magda1121

Wole żeby wybrała Dana : )

ocenił(a) serial na 10
Dagis

raczej Dana, pojawiło się nowe promo na którym widać, że się całują http://videos.chacecrawford.pl/videos/131/plotkara

jdaniels

wybierze dan ale N niebedzie mogl sie z tym pogodzic rozbijej ich zwiazek bedzie z S przez pewien czas potem znowu S bedzie z D tak dzilala ten serial

ocenił(a) serial na 10
kat8

dokładnie Kat. I to już nudne, bo po ile razy oni jeszcze ze sobą będą...

ocenił(a) serial na 9
jdaniels

Oby wybrała Dana i byli już do końca serialu razem. ;) Moja 3 ulubiona para GG!

użytkownik usunięty
gabrielle33

dan pasuje do niej bardziej. ale to serena - nigdy nie dowiemy się w jaki sposób ona myśli. czasem mam wrażenie, że w ogóle.

Niech wybierze Dan'a. Nate musi być z Jenny <3

użytkownik usunięty
P_Halliwell

z jenny? żartujesz? no cośśśś tyy :P

ocenił(a) serial na 9

Mam nadzieję, że Dana. Nate jest bez sensu!!!

marcia555

prawda jest taka ze wszystkie postacie w tym serilu staly sie wraz z rozwojem akcji denerwujace B pragnie wladzy i uwielbienia ale tak naprwde chce milosci i uwagi ze strony matki ojca i chacka dan ma kompleksy ze jest gorzy nie pochodzi z zamoznehj rodzinki ktora by mu wszystko ulatwila Neta ma pretensje do swiata i siebie ze nie ma talentu tylko uklady rodzinne Sto chodza niedowartoscowana zagubiona egoistka . Jenny to pragnie by bylo jak wtedy gdy mieszkala na brooklynie z ta roznica ze chce miec wladze i uwielbienie jak b zazdrosci wszystkiegio S