Jak myślicie kogo wybierze Serena? Nate'a czy Dan'a?
Osobiście uważam, że Dan bardziej do niej pasuje^^
Wydaje mi sie ze wybierze D, a jesli chodzi o mnie to chyba wolalabym zeby wybrala N, zreszta sama nie wiem :P
raczej Dana, pojawiło się nowe promo na którym widać, że się całują http://videos.chacecrawford.pl/videos/131/plotkara
wybierze dan ale N niebedzie mogl sie z tym pogodzic rozbijej ich zwiazek bedzie z S przez pewien czas potem znowu S bedzie z D tak dzilala ten serial
Oby wybrała Dana i byli już do końca serialu razem. ;) Moja 3 ulubiona para GG!
dan pasuje do niej bardziej. ale to serena - nigdy nie dowiemy się w jaki sposób ona myśli. czasem mam wrażenie, że w ogóle.
prawda jest taka ze wszystkie postacie w tym serilu staly sie wraz z rozwojem akcji denerwujace B pragnie wladzy i uwielbienia ale tak naprwde chce milosci i uwagi ze strony matki ojca i chacka dan ma kompleksy ze jest gorzy nie pochodzi z zamoznehj rodzinki ktora by mu wszystko ulatwila Neta ma pretensje do swiata i siebie ze nie ma talentu tylko uklady rodzinne Sto chodza niedowartoscowana zagubiona egoistka . Jenny to pragnie by bylo jak wtedy gdy mieszkala na brooklynie z ta roznica ze chce miec wladze i uwielbienie jak b zazdrosci wszystkiegio S