PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

Co chwilę ktoś zakłada temat z jakimś spoilerem. Może powinniśmy w jednym temacie
pisać wszystkie, by każdy łatwiej miał do nich dostęp i nikt nie musiał zakładać nowego
tematu. Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

Może zacznę.

Przeczytałam, że pod koniec sezonu do serialu ma wrócić Jack Bass- wujek Chucka. Chyba nie jest to dobra wiadomość, choć może znów zrobić jakieś zamieszanie. Link do artykułu, o którym wspomniałam: http://www.tvfanatic.com/2011/03/desmond-harrington-returning-to-gossip-girl-thi s-spring/

dagusia_bojar

ja gdzieś czytałam ze wraca siostra lilly z córka i ich postacie maja zagościć dłużej .

ocenił(a) serial na 10
kat8

Podobno Ben ma już na zawsze opuścić serial. Ja nie będę tęsknić. Nie przepadałem za nim. To z kim bd Serena? Oby nie z Danem...

ocenił(a) serial na 10
micha112213

Ja także nie przepadałam za Benem jednak Darena była super;) Nie rozumiem też fanów Dair gdzie oni widzą chemię między nimi . A Chuck i Blair i tak będą chyba pod koniec;)

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

UWAGA!
Właśnie przez przypadek znalazłam NOWE promo 18 odcinka, w którym możemy zobaczyć trochę więcej... Widzimy na nim min. córkę siostry Lily, a także DAN'A i BLAIR! Nie chcę się rozpisywać, sprawdźcie sami!

Oto link:
http://www.spoilersguide.com/gossip-girl/watch-gossip-girl-season-4-episode-18-p romo/

dagusia_bojar

Ja natomiast nie rozumiem fanów Dareny czyli Dana i Sereny razem. Wolałam jak Serena była z Natem-słodcy byli razem i od początku coś ich do siebie ciągnęło. A Dan i Blair? Byłoby super, pasują do siebie :D Ale niestety nie wierzę żeby nam to zaserwowano. Szkoda, A Chuck powinien być sam. Jako singiel w pierwszym sezonie był najciekawszy.

Ben był trochę zamulisty ale z drugiej strony po tylu latach w więzieniu kto by nie był.
Pewnie Chucka lub Dana połączą z córką siostry Lily, bo jakby inaczej.

ocenił(a) serial na 10
anneandkatherine

Ja chyba też..

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

Znalazłam już TRZECIE promo 18 odcinka 4 sezonu Plotkary! A co najważniejsze, czy ja dobrze widziałam na nim JULIET? Dla wątku Dair nie widze nic dobrego. Szkoda, miło było na nich patrzeć.

Link: http://www.spoilersguide.com/gossip-girl/another-gossip-girl-in-april-promo-oh-b oy/

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

A tutaj: http://www.spoilery.bloog.pl/ coś o ZARĘCZYNACH Blair.

dagusia_bojar

Przecież ten odcinek już był, tak mi się przynajmniej wydaje :) chyba ktoś się pomylił i wstawił złe promo .

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

Zgadzam się z osobą powyżej. Ten odcinek już był...

ocenił(a) serial na 10
micha112213

Szykuję się nam miłosny kwadrat ;)

http://spoilery.bloog.pl

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

http://plotkara.info/component/content/article/42-news/358-spoilery :)

elitarna21

ja chce D&B a nie C&B !

ocenił(a) serial na 8
edyyttaa

@edyyttaa: Wow, zabrzmiało jak pretensja dziecka, które dostało lizaka zamiast gumy do żucia.

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

Wielkie powroty w Plotkarze! I nie chodzi mi wcale o Georgine ani Jacka Bassa! Chodzi o dwie blondynki!

Zobaczcie: http://spoilery.bloog.pl/id,329157076,title,Kto-powroci-do-obsady-Plotkary,index .html

Zapewne nie ucieszy to fanów Chucka i Blair ani Dana i Blair!

dagusia_bojar

Nie przepadam za takimi powrotami ni stąd ni zowąd, ale jak to wszystko ułożyć w całość i dać ich wszystkich do jednej sceny to może być naprawdę ciekawie :>. Aż nie mogę się doczekać już tych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Wampiratka

Yaay Juliet :)) . Lubię ją :D . Olivia ... Chcialabym Serenę i Dana, ale kto wie może przekonam się do Olivii. A co do Evy... Zabierzcie ją! . ;/

elitarna21

Nieeeeeeee!!! Tylko nie Eva!!! Błagambłagambłagam...

ocenił(a) serial na 10
mitenka

Eva? Georgina znowu? Jack Bass? Już mi sie nie podoba. Eh nie mają pomysłów to odgrzewają stare kotlety. Porażka.

ocenił(a) serial na 10
elizabeth1087

Ja też tej Evy niezbyt lubiłam... Olivia- nawet ok, ale Jack Bass... Kolejny wątek z złym wujkiem? To już było! Niech wymyślą coś innego!

A tak w ogóle dlaczego nagle 5 osób powraca w finale sezonu?
Macie jakieś pomysły?

dagusia_bojar

Tak sobie myślę, że jak nagle pojawią się wszyscy to się okaże, że w sumie nikt nie ma nikogo i to tworzy niewiadomą, czy będą jakieś pary, a jeśli tak to jakie :). Mogliby też ładnie pozamykać niektóre wątki i wysłać parę postaci na emeryturę, z której już nie powrócą.

ocenił(a) serial na 9
Wampiratka

ja mam takie przypuszczenia:
Eva - przyjeżdża do NY w jakichś interesach, coś pozałatwiać, a przy okazji wpada do 'znajomych' na Upper East Side
Olivia - kręci jakiś film w NY lub może przyjechała zabrać jakieś papiery z NYU i przypadkiem wpada na Dana
Juliet - stęskniła się za Natem lub przyjechała spotkać się z Benem lub podziękować Lily, że się przyznała do oszustwa...
Jack Bass- on to wiadomo, oczywiście, jak zwykle namieszać coś w życiu Chucka

urszulankaa

No cóż, nie będę ukrywać, że najbardziej martwi mnie ta Eva:]

ocenił(a) serial na 10
mitenka

Georgina i Jack Bass na pewno będą, gdyż są już nakręcone z nimi odcinki. Olivia jednak nie jest pewna... Choć jeszcze nie dawno sama Hilary potwierdziła tą informacje, może zmienili zdanie...?

Tutaj macie informacje dlaczego Serena leci do LA, po co wraca Jack Bass, co dalej z Lily i Rufusem i mała informacja o naszym 'kwadracie'

http://www.spoilery.bloog.pl/index.html?id=329175177&title=Spoilery-

dagusia_bojar

oby tylko Eva w ciąży nie była

lily333

Znalazłam bardzo obszerne spoilery nt. 18 i 19 odcinka (uprzedzam: naprawdę obszerne, w zasadzie to streszczenia odcinków), ale oczywiście może to być jedna wielka ściema;) W każdym razie ja chętnie przeczytałam;)

http://www.spoilersguide.com/gossip-girl/gossip-girl-season-4-spoilers-episodes- 18-19/

mitenka

Serena to głupia s...

lily333

jeśli to prawdziwy mega spiler to jestem zawiedziona:/ Zrobiła się totalna moda na sukces. Wszystko wydaje się w tym opisie naciągane i na siłę. Ech ten serial już traci sens...

dagusia_bojar

Zobaczcie to !!
http://www.youtube.com/watch?v=9UTIOrQKgZM

Kurde, już się nie mogę doczekać jak to wszystko się potoczy .
Oby Blair dała kosza Chuck'owi. Niech wybierze Dana albo księcia.

A tych spoilerów wolę nie czytać. Za dużo tam napisali.

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

AWW! Chuck wyjął pierscioneek! <3333 . Ten Louis już mnie dobija niech spada na drzewo;D. A widać , że między Danem i blair nie wypalii!

elitarna21

Louis nie jest taki zły. Już wolę jego niż Chuck'a. Niech Bass spada na drzewo xDD
Szkoda, że DAIR nie wypali :/

edyyttaa

To promo jest świetne. Uwielbiam gdy Blair jest w centrum uwagi. Zasługuje na to

lily333

o kurcze! Super promo! :D
Możliwe Spojlery:
wydaje mi się że prędzej czy później zobaczymy Blair i Dana razem. Gdzieś czytałam że Blair i Dan będą mówić że ten pocałunek nic nie znaczył i nic do siebie nie czują, ale później wyjdzie, że Dan kłamał bo tak naprawdę kocha Blair. Nie wiem czy to prawda czy też ktoś puścił plotę no ale ja osobiście wolałabym zobaczyć ich razem. Ten księże mnie nie bawi, a Chuck już kilka razy dał ciała w tej kwestii. To jeżeli Blair miałaby być szczęśliwa to tylko z Danem. Wg. mnie oczywiście:D

ania__87

Zgadzam się z Tobą. Blair będzie szczęśliwa tylko z Danem. Strasznie przeżywam jak to oglądam. Muzyka, fragmenty serialu - wszystko to trzyma w takim napięciu. Serena dowiedziała się o pocałunku. Pewnie będzie walczyć o względy Dana, ale prawda jest taka, że ona na niego nie zasługuje. Tylko się nim bawi - to wszystko. Mam nadzieję,że wytrzymam ten tydzień...
Oby plotka, którą słyszałaś, się sprawdziła :)

edyyttaa

A ja się wyłamię. Chce Chucka i Blair, ale nie od razu. Niech trochę powalczy o nią i pocierpi, zasłużył. Powinien mieć karę za to, że nie docenił Blair. Podła S. Zawsze wiedziałam, że ma przerośnięte ego, ale żeby krzywdzić przyjaciółkę, która zawsze ją broniła i wyciągała z kłopotów, w które S. się sama wpakowała. To jest żałosne, nawet jak na Serenę. Powinni ją wreszcie wszyscy pogonić. W końcu Dan przestanie się zachowywać jak przydupas Sereny i nie jest na każde jej skinienie. Zyskał w moich oczach. A S. i jej ego niech sobie radzą sami.

ocenił(a) serial na 10
lily333

lily333: ja właśnie nie do końca zrozumiałam ten tekst i to co zrobi Serena. Mogłabyś napisać w małym skrócie?

Chuck i Blair byli super razem. Ale moim zdaniem ich związek nie byłby już taką rewelacją. Zbyt wiele się wydarzyło żebym przychylnie na nich patrzyła. Wolałabym Blair z Danem, ale to tylko moje odczucie. Bo jak sobie pomyśle że sprzedał B. swojemu największemu wrogowi, który to próbował zgwałcić Lily to szlag mnie trafia. A później jeszcze Eva i Raina:/
Z resztą moim zdaniem Dan i Blair świetnie razem wyglądają. I tak jak powiedziała kiedyś Dorota do Blair (podczas ślubu Doroty chyba) : Spotkasz kiedyś prawdziwą miłość, dobrą miłość. (Coś w tym rodzaju).

asia576

Serena kazała swojej kuzynce szpiegować Dana i Blair, ponieważ nie mogła uwierzyć w to co powiedziała Vanesa, czyli że Dan i Blair się pocałowali. Charlie w końcu udało się zrobić zdjęcie D. i B. podczas pocałunku (było to przedstawienie urządzone dla lokaja księcia) i wysłała je do Plotkary. Serena po otrzymaniu plotki poszła do Louisa powiedzieć mu, iż to nie pierwszy raz kiedy Blair go wykorzystuje, ponieważ robiła to już w Paryżu.
Dan i Blair znaleźli Serenę w jej pokoju i chcieli wyjaśnić jej sytuację. Powiedzieli, że co prawda pocałowali się dwa razy, ale to nie miało znaczenia dla nich. Tylko za pierwszym razem próbowali się przekonać, czy między nimi coś jest, a drugi pocałunek był tylko po to, by ukryć związek Blair i Louisa. Powiedzieli też, że przyjaźnią się od świąt. Serena jest na nich zła i, po tym jak Dan wychodzi, mówi coś złośliwego Blair. Blair zdaje sobie sprawę, że to, iż ona i Dan się przyjaźnią nie ma nic wspólnego z S., a Serena jest po prostu zazdrosna, że po raz pierwszy to nie ona jest w centrum uwagi. Blair wychodzi na spotkanie z księciem, a S. zostaje sama i nie może się pogodzić z tym, że jest w cieniu Blair. Dzwoni więc do rodziny księcia.
To by było na tyle.

ocenił(a) serial na 10
lily333

dziękuję Ci bardzo lily333 !
Nie wierze że Serena okaże sie taką su** w stosunku do Blair! Za co? Przecież Serena nie chciała Dana. Odtrącała go wiele razy i w międzyczasie spotkała się kilkoma kolesiami! O co jej chodzi? Normanie "pies ogrodnika" z niej, delikatnie mówiąc.

asia576

Zawsze wiedziałam, że S. taka jest. Rozpieszczona, rozkapryszona idiotka myśląca tylko o sobie. Chciałaby, żeby Dan był jej planem zapasowym, gdy akurat ona się z nikim nie spotyka. Dlaczego rozbiła związek Vanessy i Dana? Na pewno nie dlatego, że kochała Dana, bo gdy tylko ten skończył z V., Serena straciła zainteresowanie jego osobą.

lily333

Wiecie, Serena zawsze była w centrum uwagi. Była tą najpiękniejszą, najmądrzejszą, to ona zdobiła pierwsze okładki gazet. Blair musiała radzić sobie sama, do wszystkiego doszła bez niczyjej pomocy. Cierpiała, ale życzyła przyjaciółce jak najlepiej. Jednak tym razem było inaczej. Przecież B. jest narzeczoną księcia i to wywołało wielki szum, a o Serenie wszyscy zapomnieli.W dodatku Dan zaczął się interesować B .Pewnie myślała, że będzie na nią cierpliwie czekać. 'Biedna', nie mogła się z tym pogodzić, dlatego pokazała swoją gorszą stronę. Kurde, jak ja jej nie lubię.

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

Czemu zwalacie wszystko na Serenę? Przecież tyle razy musiała rezygnować z planów aby tylko Blair nie poczuła się urażona. Nie mam NIC do Blair, ponieważ to moja 2 ulubiona postac, ale Serena kocha Dana. Nie rozumiem. W jaki sposób rozbila związek Dana i Vanessy? Przeciez to Dan z nią zerwał. I w 1 sezonie i dalej w następnych. Ona go kocha, myślicie, że kiedykolwiek kochała jakiegoś Colina czy Aarona? No sory. Poza tym co wy byście myślały jakby wasza najlepsza przyjaciółka kreciła z byłym chłopakiem, którego kochacie? Spójrzcie na to w inny sposób.
Wracajac. Myślę, że blair przyjmie oświadczyny księcia Dan i Chuck odejdą na 2 plan (Dan już na dobre;)) , ale i tak kocha Chucka więc zerwie zaaręczyny i bedzie z nim:)

elitarna21

Najpierw całowała się z Danem i tym rozbiła ich związek, a potem gdy się już pogodzili, zaprosiła go na imprezę u Chucka chociaż wiedziała, że on spotyka się z Vanessą. Jeśli tak kocha Dana, to dlaczego w trzecim sezonie powiedziała Natowi, że zawsze go kochała i zawsze na niego czekała? W słowniku S. nie ma słowa miłość, no chyba że dotyczy ona miłości do niej samej, ale wtedy to inaczej się nazywa.
Zauważyliście jak pięknie wygląda Blair w nowym promo? I jakie śliczne ma ubrania? Przecudna jest.

ocenił(a) serial na 10
lily333

Krytyka S. wynika stąd że już na początku serialu wbiła nóż w plecy swojej najlepszej przyjaciółce i przespała się z jej chłopakiem. Ja na miejscu B. dawno zerwałabym kontakty z taką "przyjaciółką". Później S. wyznawała miłość Danowi, Natowi i Benowi. Pomijając przelotne miłostki. A to co robiła Natowi i Danowi robiąc z nich zabaweczki to była już przesada. I gdzie ta miłość do Dana?

Dla mnie Dan jest jednym z niewielu w tym serialu których darzę szacunkiem i uważam go za odpowiedzialnego, porządnego i mądrego chłopaka. Nie zasługuje na poniewierkę z rąk Sereny. Serena jest podobna do swojej matki która to też wiele razy wychodziła za mąż bo "wiele razy kochała":/

Dlatego wolałabym aby Dan był z Blair, która ma klasę i zasługuje na prawdziwe szczęście. A nie jestem pewna czy Chuck byłby w stanie jej to szczęście dać. Ja swoje a scenarzyści i tak pewnie swoje, więc fani C&B będą pewnie usatysfakcjonowani ;-)

bella_elena

Mnie nawet nie bulwersują wszystkie te przelotne "miłości" Sereny, tylko po prostu to sprawia, że jakiekolwiek wątki miłosne z nią w roli głównej są dla mnie totalnie nieinteresujące, bo zawsze wiadomo, że choćby nie wiadomo jak była zakochana, to zawsze po paru odcinkach się skończy tak samo;) Generalnie Serena zachowuje się ok, ale czasem jak już przegnie, to potrafi być na maksa irrrrrrrrrrrrytująca! Było kilka momentów w serialu kiedy jej nienawidziłam z całego serca (np. cała akcja z jej ojcem, z Chuckiem, kiedy go wkopała na tym spotkaniu biznesowym, z Blair w Yale). I czuję, że kolejny taki moment się zbliża:/
Co do Dana, to też niby go lubię, ale jakoś tak... no nie wiem... brak mu seksapilu;) Przynajmniej w moich oczach;) Dla Blair moim zdaniem może być jak mały braciszek, a nie facet;) Ale zobaczymy, może przy Blair zmężnieje:D
Blair faktycznie wygląda bosko w nowym promo, ona prawie zawsze wygląda super, ale tam to już wyjątkowo...

mitenka

Możliwe, że zmężnieje. Już prezentuje się lepiej, w końcu przy B. każdy facet prezentuje się o niebo lepiej :)

ocenił(a) serial na 4
edyyttaa

hmm ale z kim będzie uprawiała sex (gdzieś od około 1;28 to widać i potem jeszcze raz, ale tylko jeden kadr)? stawiam na dana, otoczenie przypomina jego mieszkanie... i postura... a może to tylko moje nadzieje;p

eloooma

Też się nad tym zastawiałam. Oby to był Dan xD Mam nadzieję, że będzie dużo scen B&D :)

edyyttaa

Ja się w ogóle zastanawiam, czy to w ogóle Blair. Czytałam, że niektórzy podejrzewają, iż to Charlie.

lily333

Ale z kim miałaby się przespać? Z Chuck'iem, Nate'm? Wątpie. Chuck lata teraz za Blair, Nate jak sądze za Rainą..