PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

Co chwilę ktoś zakłada temat z jakimś spoilerem. Może powinniśmy w jednym temacie
pisać wszystkie, by każdy łatwiej miał do nich dostęp i nikt nie musiał zakładać nowego
tematu. Co sądzicie?

edyyttaa

Myślę, ze to może być Dan

edyyttaa

to chyba charlie i dan, bo gdzies bylo napisane ze beda przebywali razem w jego mieszkaniu, ale nie mam pewnosci. napewno to nie Dan i Blair. a szkoda, bo jestem wielką fanką Dair :)

użytkownik usunięty
edyyttaa

Bardzo bym chciała, aby Blair i Chuck byli razem. Zresztą Chuck to moja jedna z najbardziej ulubionych postaci. Bardzo podobał mi się w pierwszym sezonie, jego teksty i zachowanie były najlepsze!:)

lily333

ten chłopak to na 90% Dan, ale tak to zmontowali, że nie wiadomo kto to. Na pewno jakaś dziewczyna co miała złotą narzutkę/kurtkę.
Że ja tego wcześniej nie zauważyłam ;p

ocenił(a) serial na 4
ania__87

tak, to dan, w dodatku widać, że Brooklin;)
Serena też to nie jest, więc albo ta Charile, albo Blair, moje przypuszczenie opisałam poniżej;)

ocenił(a) serial na 4
lily333

a może to będzie finał sezonu kiedy Blair wybierze Dana i będzie tak jak sobie wymarzyłam ;d znudziło mi się to Chairowanie, może później teraz nic ciekawego nie są w stanie nam zafundować... a książę... na pewno nie zaobrączkują głównej bohaterki, zawsze ten, który rzekomo prowadzi w wyścigu, na koniec okazuje się największym przegranym :) poza tym są to urywki aż z 5 odcinków, więc w sumie jedyne co zyskujemy, to większą liczby pytań :)

eloooma

zgadzam się z eloooma. Uwielbiałam Chair ale to wszytko mi się już przejadło. Wolałabym aby wybrała Dana i coś mi się wydaje że nas czymś zaskoczą. Np. że zaręczy się z księciem ale sezon skończy się na Dair. Przynajmniej tak bym chciała. Ale zobaczymy. Bo pojawi się jeszcze ta kuzynka Sereny i ona chyba będzie do Dana zarywała.

ocenił(a) serial na 10
ania__87

Niech se kto chce bierze tego Dana. Jejkuu . Ja chce Chucka i Blair przez 4 sezony czują do siebie to samo. Tyle razem przezyli i ma to byyć zniszczone przez Samotnego Chłopca?

elitarna21

TAK XDD

edyyttaa

chyba czuli do siebie w pierwszych 2 sezonach zwłaszcza. Później tylko nawzajem siebie niszczyli. Zwłaszcza Chuck Blair. Ja nie wierze że po tym wszystkim co Chuck zrobił Blair, ten zadufany w sobie dupek nadal ma takie poparcie. Ale co kto lubi.
Ja bym wolała Blair z Danem. Mieli by szansę na coś prawdziwego i dojrzałego.
Z Chuckiem znowu skończyłoby się na gierkach i przebierankach. Jednak i tak B będzie z C, więc fani Chucka bądźcie spokojni....

anneandkatherine

Błagam, nie piszcie, że Blair wybierze Chuck'a. Dajcie mi troche pomarzyć, że związek B&D się uda xD

ocenił(a) serial na 4
edyyttaa

Nie wybierze! będę trzymała kciuki aż do ostatniej minuty finałowego odcinka, by byli razem z Danem, a jak nie to to będzie moje truly life changing experience!

ocenił(a) serial na 4
eloooma

ogólnie twórcy zakręcili teraz fabułę nadającą się do jakiegoś filmu :D

edyyttaa

NIE MA MOCNYCH: http://www.gossipgirlfashion.net/Spotted-Blair-Waldorfs-Alexis-Mabille-Petal-Emb roidery-Dress-15818479
BĘDZIE CHUCK! napewno by tak nie świętował z Blair gdyby to były zaręczyny jej z Danem albo Księciem.

Piękna sukienka <3

ocenił(a) serial na 8
dagusia_bojar

Idąc systemem czwartego sezonu stwierdzam iż:
Blair będzie miała dylemat: Chuck/Dan/Lois - kogo wybrać? Nagle przyjeżdża Eva. Blair wybiera Chucka. I teraz Chuck ma dylemat: Blar/Eva - kogo wybrać? Blair walczy z Evą i robi się mielonka.

Ja już od siódmego odcinka pierwszego sezonu jestem za Chuckiem i Blair i olewam, że on ją sprzedał, ona też coś tam zrobiła i potem on znów coś tam jej zrobił. Nieważne. W ostateczności oni mają być razem i mimo, że pewnie będzie niezła mieszanka i wymyślanie na koniec tego sezonu to i tak będę oglądać i nie będę narzekać.

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Siostro! ;d Całym sercem zgadzam się z BeautyAndStupid;) . A co do tego, że Dan się z kimś przespać. Come on. Blair? Nie. Ona nie upadłaby tak nisko.

elitarna21

Bardzo mi się nie podoba (prawdopodobny, niestety) wariant, że Chuck miałby wybierać między Blair a Evą, DRAŃ JEDEN!!! Eva powinna zostać wyautowana dawno temu. Bardziej mnie ona niepokoi niż ta Raina, bo w sumie z Rainą się rozeszło i na szczęście zajął się nią Nate:D a z Evą skończyło się tak, że to ona go zostawiła i on cierpiał... więc nie daj Boże sobie ją wbił do głowy...:/ Ja chcę, żeby teraz już do końca sezonu Chuck szalał za Blair:D A ona może go sobie wybrać albo nie wybrać:D

mitenka

Za to ten spoiler wygląda ciekawie:

http://www.spoilersguide.com/gossip-girl/season-4-vanessa-returns-chuck-blair-dr ama/

Czyżby Chuck niechcący spowodował jakiś wypadek i coś się stało Blair??

ocenił(a) serial na 10
mitenka

Nie jest PEWNE czy Eva powróci . Trzymajmy się dobrej myśli ona jest taka brzydka;d

mitenka

Gdzieś czytałam, że wątek Blair opiera sie na filmie ,,Filadalefijska opowieść". Jeśli faktycznie tak jest, to fani Chair powinni skakać z radości. Jeszcze pół roku temu nie sądziłam, ze to powiem, ale jestem przeciwko takiemu rozwiązaniu. Chuck miał swoją szansę i zgadzam się każdy popełnia błędy, ale w czwartym sezonie to on już wyraźnie przesadził, wyszedł z niego totalny dupek, na dodatek niezdecydowany. Za dużo razy zranił Blair. Blair z Danem tworzyli by naprawdę świetną parę, ale scenarzyści nie pot przysyłają kuzynkę Sereny. A Blair nie połączą z Księciem, nie ma mowy. Ale może Księciem zaopiekuje się Georgina :P

aivia

Haha Georgina i książe . To byłoby coś xD

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

http://www.youtube.com/watch?v=TiMwbHDiwpA Sneak Peek z kuzynką Charlie
http://www.youtube.com/watch?v=Ue6eve648wA&feature=related preview

elitarna21

Popieram aivie! Też szalałam za Chair. Ale Chuck w tym sezonie tylko na każdym kroku pokazuje że jest beznadziejnym i niezaradnym dupkiem. A Blair? Zasługuje na szczęście.
Jednak pewnie i tak się skończy na Chair, mimo że ten związek już nie będzie taki świeży, rewelacyjny i ekscytujący. Tylko to będzie taka papka dla mas,wielbiących urodę Chucka. Ech...co się stało z prawdziwą miłością w serialach?:/
Do tego ten serial już robi się tak naciągany, sztuczny i zupełnie nierealny, że chyba kończę z tym oglądaniem. Chyba że kolejny sezon będzie dobry;p

ocenił(a) serial na 10
mitenka

tak sie składa, że w tym promo http://www.youtube.com/watch?v=HCdyIjLF4JM Blair w 1;46 ma na sobie tą sukienkę http://moonriverwiderthanamile.tumblr.com/post/4613441220/iloveyoudearly-enterta inment-weekly-first czyżby na prawde wyszła za Chucka? :>
Ja nada kibicuje Chair<3

ocenił(a) serial na 9
dagusia_bojar

Jeśli chodzi o promo, na którym widać całującego się Dana z jakąś dziewczyną to ta dziewczyna to niestety Charlie. Czytając komentarze pod filmikiem wnioskuje, że to właśnie z nią bedzie się "kochał". Jetem z tego powodu bardzo zła, ale nadal wierze, że będzie to Blair.
Dair <33

ocenił(a) serial na 10
Number_Fourteen

mnie też uszczęśliwiło by Dair :) Jednak wydaje się to być jak na razie mało realne. Najprawdopodobniej będzie Chair bo ten książę pewnie zagości na 2, 3 odcinki i wyleci tak jak Eva-z hukiem;p

KatherinePierce87

Jeśli to Charlie miejmy nadzieję, że Dan szybko się opamięta i powie, że coś czuje do Blair i nie może z nią tego zrobić. Gdyby tak było cieszyłabym się jak dziecko xDD

ocenił(a) serial na 9
KatherinePierce87

Myślę, że jeśli powstanie 5 sezon to wtedy się okaże czy Dan kocha Blair i na odwrót. Jak najbardziej chce, żeby tak się stało. A tak poza tym to beznadziejnie zrobili z tą Charlie. Tylko niepotrzebne zamieszanie wnosi. ; ]

ocenił(a) serial na 8
Number_Fourteen

Po pierwsze to jest Charlie! [nie wiem czy ktoś już to napisał, nie czytałam wszystkiego] Po drugie trzymała w ręku sukienkę Sereny ze sceny w odcinku "Hi! Society" (bal, najlepsza scena Dana & Sereny). :/ Po trzecie Blair nie będzie z Danem, widać to po promie, albo Książe albo Chuck. Po czwarte JEST NOWE ZDJĘCIE oglądanie na własną odpowiedzialność (właściwie to weszłam na filmweba tylko po to żeby się nim podzielić, ostatnio tu nie piszę)

http://moonriverwiderthanamile.tumblr.com/post/4613441220/iloveyoudearly-enterta inment-weekly-first

Nie wiem czy zdjęcie jest prawdziwe, chyba tak. W końcu i Blair i Chuck są ubrani odświętnie, gdyby Chuck nie miał tego kwiatka, zastanawiałabym się, czy to nie są jedynie zdjęcia Leighton & Eda, ale wygląda na to że biorą ślub.

ocenił(a) serial na 8
nancy500

A i ten co gra księcia prawdopodobnie nie będzie w 5 sezonie, więc Blair z nim ślubu nie bierze na 100%.

A tak w ogóle to widzę, że Blair & Chuck stracili wiele fanów. :( No trudno, ja dalej ich kocham, jeszcze bardziej niż wcześniej, mają wspaniałą historię i są nieuniknieni. ;) [Chociaż jestem zadowolona z tych scen Blair & Dana, ich fani też zasługiwali na jakieś sceny]

ocenił(a) serial na 10
nancy500

moim zdaniem to fotomontaż ;p Ale oczywiście mogę się mylić.
Chuck wyszedł okropnie na tym zdjęciu, za to Blair prześlicznie :)
Chuck & Blair nie stracili wiele fanów, to Chuck stracił fanów....Za to że stał się dupkiem, za to że sprzedał Blair, pokochał Eve, później Raina i wiele wiele innych. Też żałuję że scenarzyście zepsuli taką świetną postać jaką BYŁ Chuck w pierwszych 2 sezonach. Teraz nawet jego wygląd zmienił się na niekorzyść;p Ale co zrobić? Liczę tylko że jak scenarzyści zepsuli, to teraz naprawią jakoś cudownie postać Chucka:) A do tego czasu jestem za Dair!:D

marilynqueen

Racja, Blair wyszła ślicznie. I ma przecudną sukienkę.
To prawda, że scenarzyści zepsuli świetną postać. Cały jego urok polegał na tym, że chociaż był "złym" chłopcem i robił podłe rzeczy, jego serce należało tylko i wyłącznie do Blair. Niepotrzebnie rozdrabniali się z tymi pobocznymi dziewczynami.

nancy500

Ja myślę, że to po prostu zdjęcie Eda i Leighton. Mieli podobne ujęcia (tzn. razem, roześmiani), kiedy kręcili wątek z Jenny i wyjawieniem wielkiego sekretu B&C&J.

lily333

Tu jest trochę fotek:

http://www.spoilertv.co.uk/images/gossip-girl/season-4/Promotional%20Episode%20P hotos/Episode%204.19%20-%20Petty%20in%20Pink/

ocenił(a) serial na 9
dagusia_bojar

Kiedyś bardzo lubiłam Chucka i Blair, ale po kilku jego wybrykach jestem po prostu zniesmaczona. Teraz kiedy widzę Blair, która jest szczęśliwa z Danem nie widzę powodu, żeby to psuć. Dlatego zawszę będę za Dair <33. Może w końcu zrozumieją, że są dla siebie stworzeni. (Nie chce urazić fanów Chair oczywiście) ;]

Number_Fourteen

http://www.spoilertv.com/2011/04/gossip-girl-episode-420-princesses-and.html
Wygląda jednak na to, że to Serena weźmie sobie za cel zepsucie szczęścia Blair. Po tym wszystkim co B. dla niej zrobiła, S. się tak odwdzięcza. Wszyscy powinni ją kopnąć w d...

ocenił(a) serial na 9
lily333

Z Sereny zrobiła się teraz taka suk*. Jej postać jest taka egoistyczna i samolubna. Kiedyś sama nie mogła się zdecydować i zerwała z Danem a teraz jak widzi, że Blair jest szczęśliwa to chce wszystko zepsuć ...

ocenił(a) serial na 10
Number_Fourteen

też ostatnio wkurza mnie S. To jest najbardziej niezdecydowana postać w tym serialu. Sama nie wie czego chce, bawi się uczuciami Nata, Dana, Bena i całej rzeszy poprzednich adoratorów. Do tego myśli tylko o sobie i nie może znieść że jej przyjaciółka-Blair, otworzyła się na przyjaźń/uczucie Dana.

ocenił(a) serial na 9
asia576

Jeśli chodzi o uraz fizyczny Blair, który "niby" ma spowodować Chuck, to jest to nie prawda. Mam tu potwierdzenie, w którym reżyserzy wyjaśniają, że koniec 4 sezonu będzie "soczysty i zabawny". Czyli można się spodziewać jakiegoś happy endu. Tylko ciekawe dla, której pary będzie to "Happy End".

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.hollywoodlife.com/ 2011/01/12/penn-badgley-dating-leighton-meester-golden-globes-gossip-girl-filmin g/&ei=sSSsTZuHLsXLtAbOmqT7Bg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBwQ7gEwA A&prev=/search%3Fq%3DIs%2BPenn%2BBadgley%2BRebounding%2BFrom%2BBlake%2BLively%2B With%2BLeighton%2BMeester%253F%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DYS8%26rls%3 Dorg.mozilla:pl:official%26prmd%3Divnso

Number_Fourteen

pewnie skończy się na Chair, ale z drugiej strony jak ma być 5 sezon to to nie jest takie oczywiste...Ale jestem ciekawa! Może nas czymś zaskoczą?

ocenił(a) serial na 9
ania__87

Była bym mile zaskoczona, gdyby skończyło się D&B, ale szanse na to są naprawdę małe . ; ]

ania__87

Dla tych, którzy liczą godziny tak jak ja mam rozmowę Dana i Chucka
http://www.spoilertv.com/2011/04/gossip-girl-episode-418-kids-stay-in_18.html

ocenił(a) serial na 8
lily333

Wydaje mi się, że preview dotyczy tego co się dzieje z Blair , Chuckiem, Danem i księciem i wklejanie do niego sceny seksu Dana i Charlie wydaje mi sie glupim pomyslem.. :)

Kurcze niepotrzebnie ogladalam to :P Teraz nie moge sie doczekac..!!

aPosing

Ja znowu gdzieś czytałam, że Blair zacznie się spotykać z Luisem. Serena będzie próbowała sabotować ten związek. Powiadomi rodzinę Luisa. Kiedy to nie pomoże zacznie wyciągać brudy przeszłości na Blair. Dziewczyny będą w poważnym konflikcie. Chuck będzie załamany kwitnącym związkiem Blair i tym, że potrafi być szczęśliwa bez niego. Będzie próbował przemówić jej do rozsądku. Wyzna jej, że nie może bez niej żyć i się oświadczy. Spędzą ze sobą noc!!! Jednak mimo to z rana Blair powie mu, że nic się nie zmieniło i Ona chce być z Luisem bo z nim - Chuckiem nigdy nie będzie szczęśliwa. Chuck jest załamany. Blair jeszcze tego samego dnia wyjeżdza z Luisem do Monako. W tym czasie okazuje się, że Russell Thopre w akcie zemsty za skłócenie go z Rainą, podłożył ogień pod hotel Chucka - Empire. Nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności w pożarze zginęła Raina!!! Chuck zostaje aresztowany za podpalenie hotelu i oskarżony o niemyślne spowodowanie śmierci Rainy. Chuck nie ma alibi na noc pożaru bo był wtedy z Blair. Jednak postanawia się poświęcić bo stracił wszytko co kochał - Blair, hotel itp i już mu wszytko lotto. Także nie zdradza, że był wtedy z Blair bo wie, że zrujnowałoby to jej szczęście i przekreśliłoby to jej przyszłość z Luisem.

Blair w tym czasie przeżywa swoją bajkę w Monako, przyjmując oświadczyny Luisa.
Nie wie co wydarzyło się w Nowym Jorku i, że tylko jej zeznania mogą wyciągnąć Chucka z więzienia.
Zeznania, które będą równały się z zerwaniem zaręczyn z Luisem.

Claudette_2

o kurka!!! No to będzie się działo....I pewnie Blair mu jak zwykle pomoże, w imię dawnego uczucia, bo jakby inaczej i tym samym nasz książę odejdzie, wylatując tym samym na stałe z obsady. Ciekawe czy w Blair obudzą się dawne uczucia do Chucka czy w grę wejdzie ponownie Dan? O ile ta Charlie i Serena nic nie namieszają.

ocenił(a) serial na 10
ania__87

Biedny Chuck;// . Martwi się o Blair<3. Szkoda Nate`a. Lubiłam związek jego i Rainy ;/ . Zobaczymy czy spoiler się sprawdzi ale w sumie byly zdjęcia jak Chucka zabiera policja..

Claudette_2

Jestem ciekawa, jak to rozegrają. To może być szansa Chucka na zrehabilitowanie.

ocenił(a) serial na 10
lily333

Jeśli sezon zakończy się na tym to ja chyba zwariuje ;dd

ocenił(a) serial na 9
elitarna21

Jeśli chodzi o Blair i Chucka to nie jestem przekonana, że się zejdą czy tylko spędzą ze sobą noc, mam tu potwierdzenie gdzie scenarzyści mówią, że między Danem i Blair nie wszystko skończone i teraz próbuje się zastanowić jak zakończy się 4 sezon.
http://www.wetpaint.com/gossip-girl/articles/gossip-girl-producer-on-dair-its-no t-over

ocenił(a) serial na 9
Number_Fourteen

Przypomniało mi się jeszcze coś, na angielskich forach scenarzyści twierdzili, że bieżący sezon ma się zakończyć "soczyście i szczęśliwie". Więc wydaje mi się mało prawdopodobne, żeby spłonął hotel Chucka, ale jak to mówią wszystko jest możliwe. ; ]