SPOILER chyba!
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Piszę tak, by osoby, które nie lubią wiedzieć 'co będzie' nie chcący nie zobaczyły. Od razu mówię, że moja informacja nie jest sprawdzona, ale jeśli to prawda to pod koniec sezonu będzie niezłe zamieszanie. Lekko mówiąc.
Ale do rzeczy. Według E! jedna z trzech bohaterek- albo Serena z ,,Gossip Girl" albo Emma z ,,Glee", lub Lily z ,,How I met your mother'' będzie... w ciąży! Tak Serena na 1/3 może zajść w ciąże. Czy to o nią chodzi? Nie wiem. Trochę trudno mi to sobie wyobrazić, ale jeśli tak to z kim? Ben? Dan? Nate?
Jeśli to będzie Dan, a zwiąże się z Blair to pewnie rozwali ich związek. Oby nie był to on!
Co myślicie?
o kurcze! Szczerze mówiąc jeśli to miałaby być Serena to byle nie z Danem!
Mi podobało się jak Serena była z Natem, przy niej Nate był ciekawszy i w ogóle pasowali do siebie :D
tak? teraz to nie wiem czy się cieszyć czy też nie. Taka ciąża którejś z bohaterek może i by podratowała serial.
migotka13 skąd wiesz, że to nie będzie Serena?
Moim zdaniem to całkiem możliwe. No w 1/3. Taka sytuacja sprawiłaby, że w serialu ponownie zaczeło, by się coś dziać! Ciąża Sereny no i wątek Dan-Blair. To było by jak zastrzyk świeżości dla fanów GG. Nie sądzicie?
ja bym była na tak :) ostatni wiało nudą i gdyby nie Dan i Blair, ten serial u mnie poszedłby w odstawkę. Dlatego aż się boje co będzie po tej długiej przerwie. Słyszałam że Blair się zaręczy z jakimś Lordem czy coś tam. I tak się zastanawiam-czy ten pocałunek Blair i Dana okaże się niewypałem? Czy może jakaś intryga uknuta przez Chucka doprowadzi do rozejścia się Dana i Blair? Pewnie t druga opcja ale zobaczymy
Z promo wynika to, że Chuck i Vanessa będą robić wszystko by tylko ich rozdzielić. Boję się, że to się uda :/ niestety Blair i tak na końcu wyląduje w ramionach Chucka.
Wydaje mi się, że ciąża dotyczy 'How I met your mother', więc nie nastawiajcie się na akcje w GG.
Możliwe. Chuck na 100% będzie chciał rozdzielić D&B. Jednak co do tego ma Vanessa? Nie znoszę jej. Serena i ciąża- trochę trudno uwierzyć, ale może zaskoczą nas scenarzyści...