PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Mam już z siebie bekę ponieważ każdy mój post jest typu "Serena-Nate" czy "Lily-Rufus" żeby nie odchodzić od tradycji jestem ciekawa waszych opinii o Vanessie i Danie.

Obejrzałam chwilę temu odcinek 19 po angielsku, więc są fragmenty których nie skumałam ;P ale mniejsza o to w każdym razie doszłam do wniosku że Vanessa i Dan w 3 sezonie są jacyś odcięci od pozostałych. Jeszcze nie na początku sezonu ale od czasu gdy są razem mało się wokół nich dzieje. Owszem wszyscy mają jakieś problemy i nie mają czasu na "wspólne wypady" ale mam wrażenie że akcja omija Dana i Vanesse i skupia się głównie na Serenie, jej ojcu, Nate'cie, Blair, Chuck'u no i Jenny.

Czekam na wasze opinie ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Racja.Dan i Vanessa są jakos odcieci od pozostałych.Ich wątki są osobno i wogóle.Tylko cos w rodzaju prac i tego typu sprawy.Wogole ich wątki są dla mnie nudne...Mało ciekawe.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Niby bardziej ich lubię niż Sereną & Nate'a, ale tamci przynajmniej ładnie wyglądają. Dan ma być z jakąś nową postacią i kropka! Już raz jak nie mogłam zasnąć wymyśliłam wszystko co z tym związane, a dni później cudowny spoiler! W każdym razie GG potrzebuje nowej postaci, która będzie kręcić z Danem, bo Nate już ma za dużo dziewczyn na głowie, Chuck to Chuck, więc zostaje Dan!

nancy500

Ja też tak czasem mam że nie mogę zasnąć wymyślając sobie różnego typu sytuacje, jeśli chodzi o plotkarę zazwyczaj dotyczyły one Sereny i Nate'a.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Kurczak!Ja też,czasem wymyślam jakieś historie odnośnie Plotkary.I tez jak wy jestem za tym,aby Dan miał nową,zupełnie nową dziewczyne.W ogóle powinien pojawić się ktoś nowy,swieży w tym serialu.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ja tam lubię tylko wymyślać z postaciami, których nie ma. Na tych co są jestem za głupia. :D

I właśnie - nowa postać jest potrzebna dla nowych, ciekawych wątków. Mam nadzieję, że jak ktoś taki się pojawi nie będzie podobny ani do Sereny, ani do Blair, Jenny, czy Vanesski. No i żeby jej nie zagrał ktoś pokroju Hilary Duff. XD

nancy500

o matko, jakie to głupie, ale ja też czasem o tym myślę przed snem ;p

ej szczerze mówiąc, Duff była świeża itd, ale zaczęła mnie wkurzać w 3x10 jak po tym trójkącie nagle zaczęła wszystko widzieć, że D kocha V a ona jego i on na nią patrzy tak jakoś inaczej...blabla.
oj jak dobrze, że i jej już nie ma ;p
z tych gościnnych postaci to chyba najbardziej lubię Damiena i Jacka no i Georginę o ile można ją zaliczać go gościnnych ;p

ocenił(a) serial na 8
simetra

O!!! Georgina mogłaby być z Danem. XD

nancy500

To by była mieszanka wybuchowa XDDDD

.
.
.

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Haha! I bardzo dobrze, że ich nie ma! Nie przepadam za nimi.

A Jenny jest świetna z tym odbijaniem Nate'a xD

ocenił(a) serial na 9
vampire_13

Olivia pasowała do Dana. Szkoda, że już jej nie ma. A nowych postaci bym nie chciała. Wg. mnie Dan powinien być sam, Vanessa też. Jak tak było to mi się podobało.

ocenił(a) serial na 8
vampire_13

Nie pasowała, bo ją grała Hilary Duff.