Mam już z siebie bekę ponieważ każdy mój post jest typu "Serena-Nate" czy "Lily-Rufus" żeby nie odchodzić od tradycji jestem ciekawa waszych opinii o Vanessie i Danie.
Obejrzałam chwilę temu odcinek 19 po angielsku, więc są fragmenty których nie skumałam ;P ale mniejsza o to w każdym razie doszłam do wniosku że Vanessa i Dan w 3 sezonie są jacyś odcięci od pozostałych. Jeszcze nie na początku sezonu ale od czasu gdy są razem mało się wokół nich dzieje. Owszem wszyscy mają jakieś problemy i nie mają czasu na "wspólne wypady" ale mam wrażenie że akcja omija Dana i Vanesse i skupia się głównie na Serenie, jej ojcu, Nate'cie, Blair, Chuck'u no i Jenny.
Czekam na wasze opinie ;D
Racja.Dan i Vanessa są jakos odcieci od pozostałych.Ich wątki są osobno i wogóle.Tylko cos w rodzaju prac i tego typu sprawy.Wogole ich wątki są dla mnie nudne...Mało ciekawe.
Niby bardziej ich lubię niż Sereną & Nate'a, ale tamci przynajmniej ładnie wyglądają. Dan ma być z jakąś nową postacią i kropka! Już raz jak nie mogłam zasnąć wymyśliłam wszystko co z tym związane, a dni później cudowny spoiler! W każdym razie GG potrzebuje nowej postaci, która będzie kręcić z Danem, bo Nate już ma za dużo dziewczyn na głowie, Chuck to Chuck, więc zostaje Dan!
Ja też tak czasem mam że nie mogę zasnąć wymyślając sobie różnego typu sytuacje, jeśli chodzi o plotkarę zazwyczaj dotyczyły one Sereny i Nate'a.
Kurczak!Ja też,czasem wymyślam jakieś historie odnośnie Plotkary.I tez jak wy jestem za tym,aby Dan miał nową,zupełnie nową dziewczyne.W ogóle powinien pojawić się ktoś nowy,swieży w tym serialu.
Ja tam lubię tylko wymyślać z postaciami, których nie ma. Na tych co są jestem za głupia. :D
I właśnie - nowa postać jest potrzebna dla nowych, ciekawych wątków. Mam nadzieję, że jak ktoś taki się pojawi nie będzie podobny ani do Sereny, ani do Blair, Jenny, czy Vanesski. No i żeby jej nie zagrał ktoś pokroju Hilary Duff. XD
o matko, jakie to głupie, ale ja też czasem o tym myślę przed snem ;p
ej szczerze mówiąc, Duff była świeża itd, ale zaczęła mnie wkurzać w 3x10 jak po tym trójkącie nagle zaczęła wszystko widzieć, że D kocha V a ona jego i on na nią patrzy tak jakoś inaczej...blabla.
oj jak dobrze, że i jej już nie ma ;p
z tych gościnnych postaci to chyba najbardziej lubię Damiena i Jacka no i Georginę o ile można ją zaliczać go gościnnych ;p
Haha! I bardzo dobrze, że ich nie ma! Nie przepadam za nimi.
A Jenny jest świetna z tym odbijaniem Nate'a xD
Olivia pasowała do Dana. Szkoda, że już jej nie ma. A nowych postaci bym nie chciała. Wg. mnie Dan powinien być sam, Vanessa też. Jak tak było to mi się podobało.