PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108369
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

chodzą ploty że tytułowa plotkarę zagra Kristen Bell czyli serialowa Veronica Mars tzn. będzie narratorem jak w książce . Ogólnie już od paru miesięcy chodziły ploty o udziale tej aktorki w serialu , ale zastanawiałam sie kogo miała by tam zagrać a ostatnio przeczytałam ze ma być narratorka czyli tytułowa plotkara czy ktoś coś wie o tym ?

ocenił(a) serial na 7
Bene

hej a właśnie obejzałam zwiastun i faktycznie narratorką jest tam Bell jestem ciekawa tylko czy to tylko do zwiastunu czy będzie przez cała serie :)

Bene

będzie w całym serialu. Jestem tego pewna. Przecież nawet w książce były uwagi Plotkary, złośliwe, nawiasem mówiąc. Więc to logiczne, że GG będzie się wtrącać w serialu.
Mnie nachodzi ciągle jedno natarczywe pytanie: czy w takim razie Plotkara nie jest nikt ze znanych nam postaci książkowych? Czy Plotkarą jest może jeszcze całkowicie nieznana nam postać...? Czy Bell specjalnie wybrali na tę role? A może Plotkara nigdy się nie ujawni, więc wybrali po prostu osobę, która już dawała ciekawą narrację w innym serialu (Veronica Mars)...?
Napiszcie, co o tym sądzicie...

ocenił(a) serial na 7
Luelle

ja powiem tak po Veronice Bell jest gwiazda i troche dziwi mnie taka mała rolka dla czołowej gwiazdy stacji cW , może rozwiana te role bardziej niż w książce ?

Bene

no, nie taka mała ta rólka. W końcu tytułowa:D
a tak a propos, jak myślicie: czy Plotkara się ujawni?