Wybieramy męską ikonę stylu Plotkary!
Od razu piszę, że konkurs jest ściągnięty z innego konkursu na forum Plotkary pt. ikona stylu. Z góry przepraszam jeśli autorka tamtego konkursu się urazi. W takim wypadku po prostu nie będę go prowadzić.
Głosujemy tak samo jak w tamtym konkursie. Dodajemy po 3,2 i 1 punkcie postaci, której styl wam się najbardziej podoba od piątku do wtorku. Od wtorku do piątku będziemy głosować na postacie, które będą miały odpaść. Głosujemy raz dziennie.
Postacie biorące udział w konkursie:
– Chuck Bass
– Nate Archibald
– Dan Humphrey
– Rufus Humphrey
– Eric van der Woodsen
– Harold Waldorf
– Bart Bass
– Howie Archibald
– Carter Baizen
– Jack Bass
– Cyrus Rose
– Lord Marcus Beaton
– Louis Grimaldi
– Damien Dalgaard
Tutaj będzie trudniej, bo większość postaci chodzi w niezbyt barwnych strojach, no ale grajmy :)
Głosowanie zakończone, zaraz podsumowanie, ponieważ jutro nie będę mogła podać wyników.
Po raz pierwszy od tygodni wynik mnie zaskoczył ;) Oczywiście Chuck i Nate nie opuszczają swoich miejsc, za to, po raz kolejny już, towarzystwa na podium dotrzymuje im Jack - tym razem bez Damiena.
Wyniki:
1. Chuck Bass - 116 pkt.
2. Nate Archibald - 79 pkt.
3. Jack Bass - 37 pkt.
4. Louis Grimaldi - 32 pkt.
5. Damien Dalgaard - 22 pkt.
Dan Humphrey - 22 pkt.
Carter Baizen - 22 pkt.
Piąte miejsce było dla mnie największym zaskoczeniem. Szczerze spodziewałam się na nim kogoś innego. Ostatnie miejsce zajęli; Damien, który przez wiele tygodni zajmował III miejsce, Dan, który również miał zazwyczaj wysoką pozycję oraz Carter. To właśnie oni będą walczyć o wasze głosy. W piątek okaże się, któremu się nie poszczęściło.
Zagrożeni bohaterowie:
* Damien Dalgaard
* Dan Humphrey
* Carter Baizen
Do piątku głosujecie, który z nich ma odpaść. Wpisujecie imię JEDNEGO bohatera, którego styl podoba wam się NAJMNIEJ. W piątek pożegna się z nami tylko jeden uczestnik.
Zapraszam do dalszej zabawy :)
Dan
Przejrzałam ujęcia z jego udziałem i dosłownie w każdym odcinku a ten sam bury, powyciągany podkoszulek. Te jego bluzki są tak podobne do siebie, że wydaje się, iż w ogóle ich nie zmienia. Fuj.