Wybieramy męską ikonę stylu Plotkary!
Od razu piszę, że konkurs jest ściągnięty z innego konkursu na forum Plotkary pt. ikona stylu. Z góry przepraszam jeśli autorka tamtego konkursu się urazi. W takim wypadku po prostu nie będę go prowadzić.
Głosujemy tak samo jak w tamtym konkursie. Dodajemy po 3,2 i 1 punkcie postaci, której styl wam się najbardziej podoba od piątku do wtorku. Od wtorku do piątku będziemy głosować na postacie, które będą miały odpaść. Głosujemy raz dziennie.
Postacie biorące udział w konkursie:
– Chuck Bass
– Nate Archibald
– Dan Humphrey
– Rufus Humphrey
– Eric van der Woodsen
– Harold Waldorf
– Bart Bass
– Howie Archibald
– Carter Baizen
– Jack Bass
– Cyrus Rose
– Lord Marcus Beaton
– Louis Grimaldi
– Damien Dalgaard
Tutaj będzie trudniej, bo większość postaci chodzi w niezbyt barwnych strojach, no ale grajmy :)
Jeżeli komuś się nie podoba to nie musi tutaj zaglądać ani pisać w tym '' głupkowatym'' temacie...
Carter
Damien
@Szmminka każdy ma swoje wyobrażenie o znaczeniu słowa 'głupkowaty'. Dla mnie np. głupkowate są komentarze w twoim tonie. Jeżeli ci się nie podoba to nie wchodź w ten temat i już. Nie jest chyba aż tak głupkowaty skoro cieszy się sporą popularnością. A propos głupkowatości, możesz mi wytłumaczyć jak można coś niezbędnie zaśmiecać? Bo bardzo mnie to intryguje.
Ludzie wchodza na forum żeby podyskutować czy też coś skomentować, a na tutaj z 10 tematów o tym kto jest najfajnieszy, najatrakcyjnieszy czy najseksowniejszy w serialu jakies głupie rankingi.
Na szczęście nikt cię nie zmusza do tego, żebyś brała w tych 'głupich rankingach' udział, więc w czym problem? Poza tym ranking jest też formą dyskusji. Po prostu zamiast pytania: 'Kto się najfajniej ubiera?' i wypowiedzi po 30 linijek każda, mamy głosowanie. Zresztą jak widzisz LUDZIE jednak wchodzą na forum także po to, żeby bawić się w takie rzeczy, skoro ten wątek cieszy się dużo większym zainteresowaniem niż wiele innych, w których wypadałoby 'podyskutować, czy też coś skomentować'.
Internet ma to do siebie, że każdy znajduje tu coś dla siebie, każdy może w nim coś umieszczać i że jest w nim pełno informacji i postów, które niektórym rzeczywiście są zbędne. NIEKTÓRYM to nie znaczy WSZYSTKIM, więc pogódź się z myślą, że na forum znajdują się tematy Ciebie nieinteresujące i że tak będzie mimo Twych komentarzy:) I po prostu nie wchodź w takie tematy. Bo kto Ci każe?
Głosowanie zakończone.
Szminnka ja myślę, że już parę postów wyżej zostało wszystko wyjaśnione. Jeżeli forumowiczom 'głupie rankingi' się podobają, a akurat tobie jednej nie, to dlaczego mamy z nich rezygnować?
Wygląda na to, że z Damienem, pozostali uczestnicy nie mają szans. Zacięta walka była tylko powiędzy Carterem, a Danem. Jednak przy tej walce poległ Carter.
Wyniki eliminacji:
* Carter Baizen - 33 głosy
* Dan Humphrey - 26 głosów
* Damien Dalgaard - 4 głosy
Cartera umieszczam więc w rankigu na siódmym miejscu.
1, 2, 3 ... ?
6. ... ?
7. Carter Baizen
8. Rufus Humphrey
9. Eric van der Woodsen
10. Lord Marcus Beaton
11. Bart Bass
12. Harold Waldorf
13. Cyrus Rose
14. Howie Archibald
Lista bohaterów, którzy nadal walczą o zwycięstwo:
– Chuck Bass
– Nate Archibald
– Dan Humphrey
– Jack Bass
– Louis Grimaldi
– Damien Dalgaard
Do wtorku głosujemy na nich, przyznając im po 3, 2 i 1 punkcie.
Głosujemy ;)