http://www.youtube.com/watch?v=nxz9rxwym3k
Blair swietna...
kiedy bedzie Chair??
SPOILER
charli/ivy i nate;/
to jednak dziecko Luisa...:(
Dwa proma, polskie napisy, nie ma za co :)
http://www.youtube.com/watch?v=1_tpijsSOV8
Zapraszam: GossipGirl.xn .pl
znalazł ktoś już jakiś opis??
Pewnie będzie tak, że jak w końcu Blair dowie się co knuj Luis, a pro po Chucka to z nim zerwie.
Louis powiedział Blair że znalazł test na ojcostwo i myślę, że jakby to nie było dziecko jego to zerwałby z nią te zaręczyny, ale w następnej zapowiedzi jest pokazane jak Blair szykuje druhny do ślubu i jak siedzi z Louisem i się śmieje, a wątpię że wychowywałby nie swoje dziecko jako następca tronu, a Chucka chce zniszczyć może za to że się przespał z Blair bo napewno wywnioskował to po tym jak znalazł ten test.
Szykuję się dobry odcinek, ciekawe czy Chuck powie Blair, że ją kocha :D
+ Dołączam się do pytania .
Opis odcinka:
Blair przesłuchuje potencjalne druhny.
Blair zmusza wszystkie były służki i Charlie do ryzalizacji o pożądne role druhen na jej ślubie. Nate jest zmęczony utrzymaniem w sekrecie związku z Dianą, więc decyduje się użyć Charlie, aby Diana była zazdrosna. Szefowa Sereny jest zdeterminowana, by zdobyć parwa do ekranizacji książki Dana, więc Serena musi odłożyć na bok swoje uczucia związane z książka w celu dopięcia umowy. Ed Westwick i Matthew Settle również występują. Andy Wolk reżyseria, Jake Coburn scenarzysta.
!!!
Spoiler odnośnie odcinka, w którym Blair zostanie aresztowana: według świadków oglądających nakręcane sceny uczestniczyli w w niej także Chuck, Dan, ksiądz, służki Blair i Beatrice. Ważnym punktem odcinka będzie aresztowanie pijanej Blair za: UWAGA! palenie skręta! Oficjalnie potwierdzono także to, że w odcinku będzie miał miejsce skok w czasie.
o w szoku :D pytanie co tam robi ksiądz. Ciekawe czy to ten ksiądz od księcia : )
P.S. przepraszam, powieliłam się z tematem :)
Spójrzcie - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UBJk_UMH-eU Czy to 5x06?? Bo się gubię ;( I dlaczego w ostatni poniedziałek nie było premiery?
Z tego co wiem to 6 odcinek to ten, w którym Blair wybiera druhnę, ale czy też ten ,gdzie Chuck przychodzi do niej do domu? Nie mogę się doczekać ,żeby puścili już ten odcinek :) I wychodzi na to, że Blair będzie z Louisem na pewno jeszcze w 8+ odcinku.
PS. Słyszeliście - w 100 (specjalnym) odcinku wraca Georgina! (13x05)
ale z tego tez wynika ze to moze byc dziecko Chucka bo jak on mowi ze znalazl test na ojcostwo to ona mowi OMG..:)
Ej dlaczego w poniedzialek nie wyszedl 6 odcinek? tylko trzeba na niego czekac do pon 7 listopada?
Tak, bo w ten sposób Louis dowiaduje się ,że Blair musiała go zdradzić. Inaczej nie robiłaby testu.
W sumie to ja też nie mam pojęcia dlaczego w poniedziałek nie wyszedł 5x06. Sama się zdziwiłam ,bo na niego czekałam.
Mi się wydaje, że niebyło odcinka 5x06 bo to byl halloween, też nie mogę się doczekać 7listopada
Diana jest matką Chucka!
A Blair powiedziala "OMG" do Louis`a bo przecież ona nie otworzyła wyników testu! zaklejony potargała i wyrzuciła a kiedy Dorotha go skleiła Blair taki sklejony włożyła do szuflady i sobie tam siedział...
to potwierdzone? (Di jako matka Chucka)?
pamiętam, że wyjmowała z akt Barta chyba swoje zdjęcie, ale nie mam pojęcia, o co w tym chodzi.
Wiesz coś więcej ? :) podziel się, proszę :P
Ona przeczytała ten test. Dorota go skleiła, dała Danowi a Dan dał Blair i ona go otworzyła (bodajże na ulicy) i przeczytała.
Przeczytała? Wydawało mi się, że ona w ogóle go nie otwierała i sama jakby "wybrała" kto jest ojcem jej dziecka.
Haha, obejrzałam to jeszcze raz:D No i faktycznie, ale ogólnie chodziło mi o to, że Blair mogła powiedzieć że to dziecko Louisa, a w rzeczywistości jest inaczej i to dziecko Chucka:D No, a przynajmniej łudzę się, że tak jest.