PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

zobaczcie co sie stalo od pierwszeo sezonu. ciagle jakies brudy wygrzebuja (np wyrzuceie za to postaci jenny h.), akcja toczy sie kolo bohaterow a nie z nimi. nie sądzicie ze serial troche traci na wartosci z sezonu na sezon?

cherrylady

Tak, niestety to prawda. Sezony 1-2 są doskonałe. Ale w 3. to już tylko finał pozytywnie zaskoczył. 4. to w ogóle... :/

P_Halliwell

Owszem 1 i 2 mistrzostwo. Ale jak dla mnie to 3 był gorszy od 4, zwłaszcza ten wątek z Blair i NYU.

ocenił(a) serial na 8
gossipgirl_plotkara

A jak dla mnie po tej calej przerwie teraz od 4 sezonu czyli od 12 odcinka tak powiewa nuda ze Hej . Tematyka tych watkow jest tak ciekawa jak moja tapeta w piwnicy ...

ocenił(a) serial na 10
Dzoana95

zgadzam sie z dzoana, nuda, ze hohoho

migotka13

dokladnie... szczerze mowiac serial przestal miec sens... zawsze wszystko dzialo sie za pośrednictwem "plotkary" - jako serwisu na ktorym umieszczno plotki... teraz nawet nie pojawiają sie wątki z zamieszczniem czegoś na niej ;/ wciagnal mnie ten serial wlasnie dlatego, ze nie byl po prostu o bogatych dzieciakach ale bylo tam to dociekanie prawdy, poszukiwanie, intrygi... niestety albo ja z tego wyrosłam albo sie tym przejadłam - niemniej jednak ogladam te odcinki juz bez jakis wiekszych emocji.
macie racje 1 i 2 sezon naprawde dobry!

cherrylady

popieram. pierwszy i drugi sezon były dobre, nie mogłam się doczekać każdego odcinka. trzeci też nie był zły, ok. ale teraz, w czwartym... brak słów. niemal zmuszam się, żeby oglądać każdy odcinek. nie dość, że robi się już okropna moda na sukces to tytułowa Plotkara zniknęła! dokładnie tak - kiedyś wszystko działo się za pośrednictwem plotkary. rozumiem, że to już nie liceum, żeby wszyscy się pasjonowali plotkami a bohaterzy tak bardzo pracowali na opinię innych o sobie, żeby nie myśleli, że X jest dziwką, morderczynią czy kimkolwiek... ale serial w ten sposób utracił sens.