zobaczcie co sie stalo od pierwszeo sezonu. ciagle jakies brudy wygrzebuja (np wyrzuceie za to postaci jenny h.), akcja toczy sie kolo bohaterow a nie z nimi. nie sądzicie ze serial troche traci na wartosci z sezonu na sezon?
Tak, niestety to prawda. Sezony 1-2 są doskonałe. Ale w 3. to już tylko finał pozytywnie zaskoczył. 4. to w ogóle... :/
A jak dla mnie po tej calej przerwie teraz od 4 sezonu czyli od 12 odcinka tak powiewa nuda ze Hej . Tematyka tych watkow jest tak ciekawa jak moja tapeta w piwnicy ...
dokladnie... szczerze mowiac serial przestal miec sens... zawsze wszystko dzialo sie za pośrednictwem "plotkary" - jako serwisu na ktorym umieszczno plotki... teraz nawet nie pojawiają sie wątki z zamieszczniem czegoś na niej ;/ wciagnal mnie ten serial wlasnie dlatego, ze nie byl po prostu o bogatych dzieciakach ale bylo tam to dociekanie prawdy, poszukiwanie, intrygi... niestety albo ja z tego wyrosłam albo sie tym przejadłam - niemniej jednak ogladam te odcinki juz bez jakis wiekszych emocji.
macie racje 1 i 2 sezon naprawde dobry!
popieram. pierwszy i drugi sezon były dobre, nie mogłam się doczekać każdego odcinka. trzeci też nie był zły, ok. ale teraz, w czwartym... brak słów. niemal zmuszam się, żeby oglądać każdy odcinek. nie dość, że robi się już okropna moda na sukces to tytułowa Plotkara zniknęła! dokładnie tak - kiedyś wszystko działo się za pośrednictwem plotkary. rozumiem, że to już nie liceum, żeby wszyscy się pasjonowali plotkami a bohaterzy tak bardzo pracowali na opinię innych o sobie, żeby nie myśleli, że X jest dziwką, morderczynią czy kimkolwiek... ale serial w ten sposób utracił sens.