PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

po pierwsze :
plotkara już nie jest plotkarą. kiedyś ten serial był śmieszny ,z dystansem ,a teraz ? nie ma w nim zabawnego.
po drugie :
po obejrzeniu odcinka 19. trochę zrobiło mi się szkoda Chucka. może i Blair miała racje, ze nigdy nie łączyły ich przyjacielskie stosunki, się zachowała się nie za przyjemnie wobec niego. Do tego dochodzi sprawa matki Chucka, i ten posag. Blair znów go o coś osądza. Wciąż uważa, że chce ja z powrotem, jakby to ona była najważniejsza na świecie queen B.
Po trzecie
co do Dana. przestałam lubić tą postać od jakoś połowy sezonu 3. postaram się być bezstronna. Dlaczego D. musiał od razu dzwonić do B. i gada o tym posagu. nie mógł się najpierw upewnić czy wie ? zaraz musiał się pytać czy do dlatego nie podpisała papierów. w tej kwestii wydawało mi się, że myśli tylko o sobie, bo już pomyślał o tym, ze B chce wracać do Chucka. ale później ją przeprosił. choć i tak nie rozumiem tej pary. xd

prawda jest taka że co by się nie działo, wszystko i tak bd ciągnąć do siebie C i B....

ocenił(a) serial na 10

Niech nie będzie, że się czepiam, ale ten temat zapewne już ktoś wcześniej podjął. Na pewno łatwo się pogubić w bardzo licznych wątkach, kiedy ma się jeszcze wciąż w pamięci odcinek. Po prostu to czasami trochę zaśmieca forum. Chociaż może się czepiam. Po prostu już gdzieś wcześniej fani GG na pewno wyrażali swoje opinie.
Dla mnie ten odcinek był taki sobie. Chociaż nie znoszę Dana i mdli mnie na widok Dair (bo wciąż mam w pamięci dawną B.), to jakoś na razie ich związek staje mi się obojętny. Zwłaszcza, że te sceny z nimi jak dla mnie nie były ani romantyczne, ani namiętne. Ich związek wydaje mi się w ogóle pozbawiony takich aspektów (lub przynajmniej są u nich bardzo ograniczone). Jest taki jakiś prozaiczny, chociaż obecna B. pozbawiona temperamentu może pasuje do Dana, który też stał się według mnie nijaki. Jak mają tacy być, to może lepiej żeby byli razem. B. zachowała się wobec Chucka straszeni. Może jego przemiana była trochę mało realistyczna, ale ona zachowała się jak, przepraszam za wyrażenie, ostatnia s***. Chciał tylko porozmawiać z nią o swojej matce. Zaczyna mi się podobać nowy Chuck. Za to B. jest straszna. B. zrobiła się strasznie egoistyczna, wcześniej może też trochę była, ale teraz nie dość, że tak potraktowała Chucka, to jeszcze to przeciąganie rozwodu. Jeśli kocha Dana itp., to chyba powinna jego wziąć też pod uwagę. Niech wróci dawna B. Jak dla mnie w tym odcinku chemii między B. i Chuckiem nie było za dużo. Chociaż, oczywiście super by było zobaczyć ich jeszcze raz razem, byli dla siebie stworzeni, romantyczni i przepełnieni namiętnością, to teraz jak do siebie wrócą, to będzie strasznie sztuczne. Dla mnie wątek z Polotkarą jest ciekawy, chociaż coś nowego. S. też się coś należy od życia, a ostatnio była ciągle pomijana. Nareszcie trochę charakteru. Poza tym mi ten wątek przypomina trochę pierwsze, wspaniałe sezony. Co do wątku z N., Dianą i Lolą mam mieszane uczucia. Może to jakoś ciekawie rozkręcą.

użytkownik usunięty
Ann11000

a ja nie lubie Dana też. jest mdły. i wszystko co napisałas, w stu procentach się zgadzam

ocenił(a) serial na 10

A mi się podobał odcinek 18 i 19, nareszcie zaczęło się coś dziać. Wcześniej oglądałam 5 sezon żeby nie stracić wątku mam nadzieję, że się rozkręci.

P.S I nie przeszkadza mi Dan..