PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108345
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

czy w książce wydało się kto jest plotkarą? czy autorka pozostawila ten temat bez odpowiedzi?

meredith21

nie wydało sie ;p
za krótki
za krótki

meredith21

W sumie to szkoda.Chciałabym poznać Plotkarę,przynajmniej w książce.

plistek43

Dobrze że się nie wydało.
I tak zepsuli część "Zawsze będę cię kochać", historia zatoczyła koło, z dwiema stratami: małpką (tego im nie wybaczę! :/ ) i beznadziejnym Chuckiem. Gdyby do tego doszło ujawnienie Plotkary byłaby jeszcze gorsza.

meredith21

To bardzo dobrze,że nie ma w serialu Chucka geja.Tego bym im nie wybaczyła.Ja byłam pewna,że w książce ujawnią kim jest Plotkara.A tu nic.W serialu bym nie chciała się dowiedzieć,ale w książce tak.

plistek43

Ja nie porownuje tego wogóle do książki .. to zupełnie co innego tylko pomysł ma zaczerpnięty z książki

meredith21

Racja.Czasem mam takie wrażenie,że z książki wzięli tylko tytuł i imiona bohaterów.Według mnie to dobrze,że serial i książka są inne.Mi się bardziej serial podoba.

meredith21

Moim zadaniem powinni na samym końcu serialu puścić jak idzie Kristen Bell [Głos plotkary] i stuka coś w telefon po czym patrzy się na kamerę i robi śmieszmy uśmiech ;P

meredith21

To by było dobre.Takie coś zrobić na sam koniec serialu.Idzie Plotkara,uśmiecha się i koniec.Fajnie.