PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

plotkara

ocenił(a) serial na 10

jak myslicie czy kiedykolwiek zobaczymy plotkare?(czy wyjdzie z ukrycia)

ocenił(a) serial na 9
darija_23

szczerze nie chciałabym tego.. w końcu czy to właśnie nie jest fajne, że nie wiemy kim ona jest...

ocenił(a) serial na 8
Elisa123

Oby nie!Plotkara właśnie by na tym straciła.O to chodzi w tym serialu,niewiemy i mam nadzieję,że tak będzie do końca,kim jest Plotkara;)
BTW,już taki temat był.

ocenił(a) serial na 7
plistek43

szczerze nie chce poznać ale to jest chyba oczywiste że stronę tworzą same zainteresowane osoby które lubią się obgadywać. wydaje mi sie że nie jest wcale ważne kto zaczął, ważne jest to do czego prowadzi plotka... ej a jak było w książkach? bo nie miałam cierpliwości czytać wszystkich części... może tam jest odpowiedz :)

ocenił(a) serial na 8
bloomy_2

Nie;) W książkach też nie wiadomo kto jest Plotkarą.

ocenił(a) serial na 4
plistek43

Ja sądzę że zobaczymy plotkarę..Na końcu serialu jak wszystkie sprawy zostaną wyjaśnione to się pojawi K.Bell i mrugnie oczkiem i powie xoxo ..;)

Katie_Cassidy_2

No właśnie, ujawnienie plotkary, to byłby koniec serialu. I taki mógłby być. Tylko, że wszyscy wiedzą, że głos należy właśnie do K. Bell, a ona nie jest żadną z postaci.

ocenił(a) serial na 10
mammocno92

a ja myśle że to powinna byc tajemnica, tak jak w książce

jdaniels

mi sie wydaje, ze mogą zrobic na samym koncu serialu wlasnie taki odcinek i k.bell sie ujawnia jako plotkara ale wcyhodzi na to, ze wszscy ja znaja itd. tez jakas laska z elit manhattanu, kazdy wie kim ona jest itd, ale poprostu nie z ich kregu znajmych. xd