PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

jak myślicie czy pokażą kiedyś plotkarę?
czy do końca serialu będzie tylko głosem?
chciałabym, żeby kiedyś główni bohaterowie dowiedzieli się kto jest plotkarą. ;)

MarySue

Jak pokażą, to według mnie spieprzą serial.
Właśnie ideą "The Gossip Girl" jest tajemnica, kim jest tytułowa Plotkara.
Ale w trzecim sezonie jest jej stanowczo za mało.

wyrafinowanaa

W książce nie zostało wyjaśnione kim jest Plotkara, chociaż byłam przekonana, że się dowiemy ;D Więc w serialu pewnie też nie pokażą .. w sumie dla mnie i lepiej ;D

waniliowo

ja chciałabym, żeby pokazali.
na przykład w ostatnich odcinkach ostatniego sezonu.
można by fajnie to zrobić. takie "pożeganie' czy coś.
książki nie czytałam więc mam dalej nadzieję, że bohaterowie się dowiedzą kim jest plotkara. ;)

MarySue

a kto niby miałby być tą plotkarą? ja uważam, że nie powinni tego zdradzać.

BlueLips

zresztą tam plotkara są wszyscy, bo to bohaterowi wysyłają informacje do niej i ona umieszcza je na swojej stronie.

ocenił(a) serial na 8
MarySue

Dokładnie.A poza tym Plotkara pod koniec 2 sezonu mówiła,że idzie z nimi do collegu,a tu co?!Prawie jej nie ma,a jak już to mówi prawie tylko o Jenny.

plistek43

ale mówię już o końcowych scenach ostatniego sezonu, że pokażą plotkarę i to wszystko się kończy i nara. nie ma już serialu. :D
fajnie można by to nakręcić, ale po waszych wpisach widzę, że mi się to tylko podoba. ;P

ocenił(a) serial na 8
MarySue

Właśnie - kto miałby być Plotkarą?
Wg mnie to byłoby bezsensowne pokazywanie, bo wszyscy główni bohaterowie byli przy wysyłaniu plotek.
Nawet końcówką moliby zepsuć w jakiejś części serial.

ocenił(a) serial na 8
MarySue

Oni są Plotkarą-bohaterowie.Przynajmniej na początku.Teraz to troche mniej.Chyba też bym nie chciała,żeby ją pokazali,bo niby kogo?!