PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

hej, potrzebuje małej pomocy od prawdziwych fanów, czy pamiętacie może momenty, w których jakaś plotka na stronie znacząco wpłynęła na życie bohaterów lub takie momenty jak raz w 2 serii kiedy te małe dziewczynki zaczepiły Dana i Serene i zaczęły gadać, że one czytają wszystko co jest na gossip girl i jak oni znowu mogą być razem. Jest to bardzo istotne, ponieważ zamierzam o tym zrobić prezentacje w szkole.

MissFamous

np zanim Blair dostała się na Columbię(nie jestem pewna czy tak się pisze) spotkała kilka dziewczyn z tej uczelni i one opowiadały jej o tym, że czytają gossip girl, wtedy Blair przez jakiś czas udawała, że jest tam studentką, dopiero później dostała się tam naprawdę razem z Sereną.

MissFamous

hmm to tak, według mnie taką bombą była wpis na Plotkarze o tym, że Blair przespała się z dwoma facetami w jednym tygodniu (C i N oczywiście) bo przez to wyszła na dziwkę, Nate z nią zerwał i koleżanki ze szkoły się od niej odwróciły. To był 1 sezon.

a scenki z tymi dziewczynkami to 2x03 i potem jeszcze w 2x15 się pojawiły ;]

ocenił(a) serial na 8
simetra

najbardziej znaczącą plotką była ta chyba z 2 sezonu gdzie nauczyciele zrobiono zdjęcie jak pochyla się w stronę Dana w restauracji. było jakieś zebranie komisyjne i prawię ją wywalili bo podejrzewali, że na romans z uczniem, a później i tak ją wywalili. Dan też miał przez to parę problemów.

ocenił(a) serial na 8
LeaMao

przykładów bardzo dobrych było dużo, ale ja już nie pamiętam. proponuje obejrzeć ze 2 pierwsze sezony to sama zobaczysz, a jeszcze wczujesz się w tamty klimat.

ocenił(a) serial na 10
MissFamous

Wg mnie przede wszystkim to co wydarzyło się w ostatnim odcinku. Serena nawiązała bliższą znajomość z nauczycielem , jednak nie doszło między nimi do niczego , dlatego że facet był porządny. Sporo osób jednak ich widziało i plotka zaczęła krążyć. Doszła ona do matki Sereny , a ta wykorzystała plotkę , powiedziała że nauczyciel Serenę wykorzystał no i niestety poszedł do więzienia na bodajże 5 lat. To wpłynęło nie tylko na niego ale również na jego rodzinę. Myślę że jak dotychczas ta plotka miała na czyjeś życie największy wpływ.