PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108202
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jeśli coś pomyliłam lub pominęłam poprawcie ;)

Blair:
1. Blair + Nate
2. Blair + lord
3. Blair + Książę
4. Blair + Dan
5. Blair + Jack
6. Blair + Chuck

Serena:
1. Serena + Dan
2. Serena + Nate
3. Serena + kuzyn Nate
4. Serena + Steven
5. Serena + Carter
6. Serena + Ben
and, and, and..

Vanessa:
1. Vanessa + Chuck
2. Vanessa + Dan
3. Vanessa + Nate
4. Vanessa + syn Lily i Rufusa

Chuck:
1. Chuck + Vanessa
2. Chuck + Jenny
3. Chuck + Eva
4. Chuck + Blair
and, and, and...

Dan:
1. Dan + Serena
2. Dan + Blair
3. Dan + nauczycielka
4. Dan + Olivia
5. Dan + Vanessa
6. Dan + georgina

Nate:
1. Nate + Blair
2. Nate + Serena
3. Nate + Raina
4. Nate + Sage
5. Nate + macocha lorda
6. Nate + Vanessa
7. Nate + Charlie
8. Nate + ,,macocha" Chucka
9. Nate + siostra Bena
and, and, and..

Jenny + Chuck i prawie Damien :D
Georgina + Dan

Rufus + Ivy
Rufus + żona
Rusus + Lily

Lily + Rufus
Lily + Bart
Lily + Steven
and, and, and...

Ojciec Sereny + Lily -> dwoje dzieci
Ojciec Sereny + siostra Lily -> dziecko

ocenił(a) serial na 10
alkatraz

Vanessa + Nate
i
Chuck + Raina
Chuck + większość modelek Manhattanu i parę niań, stewardes, masażystek itd.
i do Dana też powinno być dopisane and, and, and bo on też do świętych nie należał i w paru sezonach zaliczał przypadkowe panny ;)

maarzenaah

racja, nie da się edytować ;/ jeszcze Serena + Colin

alkatraz

Dobre podsumowanie :D

ocenił(a) serial na 9
alkatraz

Chuck stracił dziewictwo z Georginą :P

lonelyheart

Serena + Aaron (syn Cyrusa)
Serena + ten koleś od Poppie (co się bała, że za niego wyszła za mąż)

Blair + Carter

ocenił(a) serial na 8
lonelyheart

serio/? :D w którym odcinku było to powiedziane? Xd

ocenił(a) serial na 9
Fenty_Fun

http://www.youtube.com/watch?v=BzonU8wTSIM

Fragment kiedy Serena pyta się czy znają Georgine, Blair mówi wtedy Chuckowi to z nią straciłeś dziewictwo w 7 klasie, Chuck odpowiada że w 6 więc mieli jakies 12 lat? :P

ocenił(a) serial na 10
lonelyheart

G to nie wygląda na taką, która chciałaby "z tym" zaczekać, a tym bardziej nie Chuck hehe :)

alkatraz

Lilly + Klaus przez K
Lilly + Claus przez C

:)

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

Kim byl Colin bo nie pamietam?:)

ocenił(a) serial na 8
Mother_Earth

Nate + "macocha" Chucka to Diana Payne ? czy o niej zapomniałaś ? ;)

pan_dziobak

haha tak miałam ją na myśli, tylko danych zapomniałam :D chyba, że była jeszcze inna bo moge nie pamietać :))

Mother_Earth

Colin był chyba nauczycielem Sereny, to było coś na początku studiów i był kuzynem Bena i kuzynce chyba Juliet.. dawał kasę :D

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

lubię to ! :D

Fenty_Fun

Ja też i zawsze sie z tego smieje :)

alkatraz

Ja pier.dziele. Z tego naprawde sie Moda na sukces zrobila.

ocenił(a) serial na 8
majowka20

No dokładnie każdy z każdym dosłownie, z jedynym tylko wyjątkiem, że Sereny i Chucka nigdy do siebie nie ciągnęło ;p na szczęście

alkatraz

A czy ktoś się jeszcze moze orientuje o związkach w realu? znane są jakiesz inne pary oprócz? Blake lively i Penna Badgley, Eda Westicka i Jessici Short oraz Leighton Meester i Sebastiana Stana? :)

ocenił(a) serial na 10
alkatraz

Wiem tylko tyle, że żadna z wymienionych przez Ciebie par nie jest już razem. Blake wyszła niedawno za mąż, Leighton ma chyba jakiegoś chłopaka, a o Ed zie nic nie wiadomo ;)

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

A Ed nie jest przypadkiem z Phoebe Tonkin ?

ocenił(a) serial na 10
ronia2108

szczerze mówiąc to nie mam pojęcia ale wpisałam hasło Ed Westwick and Phoebe Tonkin w wyszukiwarkę i niewiele na ten temat piszą, więc to raczej była/jest plotka :)

alkatraz

znalazłam taki filmik w necie : http://www.youtube.com/watch?v=HAC7gSbNVx0 gdzie Chace i Taylor byli pokazani jako para, czy ktoś się z was orientuje, czy byli nią rzeczywiście ? :))

ocenił(a) serial na 6
alkatraz

a Nate i Jenny w II sezonie?

ocenił(a) serial na 6
mrowka1504

Blaire i Chack to chyba jedyna para, która na końcu serialu będzie ze sobą? Czy może jeszcze kogoś połączą? Obejrzałam 1 odcinek 1 sezonu i muszę powiedzieć, że nie poznałam Jenny oraz Neta :D

mrowka1504

ja też dziś włączyłam stare urywki, najlepsze fragmenty i robią wrażenie.. Kiedy I'm Chuck Bass coś znaczyło. Początki Chair, chemię między nimi i chłopięce fryzury Chucka, nie jak dziś.. Ogółem wszyscy się zmienili na niekorzyść niestety:)

ocenił(a) serial na 8
alkatraz

tak to prawda 3,może 4 sezonu były najlepsze,ja odcinka 5 dalej nie oglądłam bo jakoś tak nie ciągnie mnie jak to było przy wcześniejszych odcinkach..chętnie ogąadam powtórki na tvn 7

ocenił(a) serial na 6
Liwkaaa

ja dopiero zaczynam swoją przygodę z plotkarą, ale mniej więcej wiem co się działo z bohaterami serialu. Jenny jak dla mnie później zrobiła się brzydka, jak zaczęła malować się na czarno itp. :) też oglądam powtórki na tvn 7 :)

ocenił(a) serial na 6
mrowka1504

a w jakim wieku są bohaterowie serialu w 1 sezonie?

mrowka1504

16 lat

ocenił(a) serial na 6
Svitkonaa

myślałam że mniej, a jaka jest wasza ulubiona para w plotkarze? Nate z wyglądu przypomina mi Liama z 90210 ale o wiele przystojniejszy :D

ocenił(a) serial na 10
mrowka1504

Nate to cały Ian aż ciężko ich odróżnić na tym zdjęciu:
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/564040_286214791480223_1456805446_ n.jpg

ocenił(a) serial na 6
maarzenaah

faktycznie są podobni

ocenił(a) serial na 10
mrowka1504

Nie zawsze widać ich podobieństwo, ale na tej fotce wyglądają jak bliźniacy ;)

maarzenaah

Zraniło mnie to zdjęcie dogłębnie :P
Ian jest boski, a Nate niekoniecznie ;) ale podobieństwo, muszę przyznać jest powalające na tych zdjęciach.

ocenił(a) serial na 10
alkatraz

Serena + Aron ( syn Cyrusa)
Dan + kolezanka Arona

Rufus + jakaś laksa któa pracowala dla Lily ( 1 sezon)

ocenił(a) serial na 6
i_know_you_love_me

a o co chodzi z Rufusem i Lilly? byli kiedyś parą i mieli kiedyś syna? a czy Serena Dean i Jenny o tym wiedzą lub kiedyś się dowiedzą? A Georgina to kto to jest? przyrodnia siostra Sereny? A jak według was ulubiona para serialu? Vanessa mnie drażni nie lubiłam ją z Natem

mrowka1504

Tak byli parą i mieli syna.. Już nie pamiętam dokładnie jak to było. Lily oddała go do adopcji, a kiedy Rufus się o tym dowiedział chciał go odnaleźć. Jego rodzice podali fałszywe fakty, że on już nie zyje (podczas gdy nie żył, ich drugi syn). Ale Scott chciał ich odnaleźć sam. Poznał całą rodzinę. Potem zrezygnował z powiedzenia im prawdy, ale Vanessa odkryła tajemnicę. i chyba powiedziała Danowi, ale to nie jestem pewna. Potem jakoś wątek się urwał i koniec :D Georgina była kumpelą Sereny z lat młodzieńczych, razem ,,psociły" ;p

ocenił(a) serial na 10
alkatraz

Vannessa odkreyla prawde ale Scott ja poprosl by nic nie mowila, ale slyszala to Georgina, Dan dowiedzial sie o tym ze ma brata od Chucka . A Lily i Rufus dowiedzieli sie prawdy o Scotcie przed swoim weselem na ktore przyszla Georgie z Scottemwtedy rowniez dowiedziala sie Serena,Jenny i Eric ( o ile sie nie myle) . i potym weselu Scott wrócił do Bostonu do domu i słuch po nim zaginął :P

"psociły" to baardzo lagodnie powiedziane xD

ocenił(a) serial na 6
alkatraz

Rufus wie o tym, że ma syna? A jeśli chodzi o Vanesse to ja jej nie lubię zwłaszcza po tym, jak wzięła list od Nate, który wysłał do Jenny. A później wiem że będą ze sobą Vanessa i Nate.

ocenił(a) serial na 6
mrowka1504

A z kim teraz jest Serena w 6 sezonie z Danem czy Natem? A czy Jenny będzie jeszcze z Natem czy tylko tyle co w II sezonie?

mrowka1504

Rufus wie ;d Serena nie jest teraz ani z Natem, ani z Danem, tylko ze Stevenem, chociaż ze zdjęć wynika, iż SPOILER wyjdzie za mąż za Dana.
Jenny chciała być z Natem jeszcze w 3 sezonie, potem wyjechała, więc nic między nimi nie ma.

ocenił(a) serial na 6
Negacja

też to słyszałam że za Dana ma wyjść a Jenny nie pojawi się z Erickiem przypadkiem w ostatnich odcinkach? i może wtedy Jenny i Nate :D Lubiłam tą parę, lepiej do siebie pasowali niż Nate z Vanessą

mrowka1504

Tak, Rufus wie, ze ma syna, ale o płci dziecka dowiedział sie póżniej. O dziecku poinformowała go Cece ( było to akurat we wczorajszym odcinku) i potem na dworcu R. pyta L czy to syn czy córka.

ocenił(a) serial na 6
Hans_Kloss

dzięki ja na razie jestem na pierwszym sezonie :) więc wszystko przede mną.

ocenił(a) serial na 6
mrowka1504

a jak się kończy książka? Czy wszyscy śpią ze wszystkimi Serena również zachowuje się w książce jak w serialu i sypia ze wszystkimi?, Co się dzieje z bohaterami

ocenił(a) serial na 10
mrowka1504

Fabuła serialu zupełnie odbiega od książki, więc nie ma co porównywać ;)

i_know_you_love_me

Ta koleżanka to była Arona czyli Lexie.
Poza tym poroniony pomysł podwójne randki z byłymi. Serena i Aron + Dan i Lexie

ocenił(a) serial na 10
alkatraz

Widze tutaj zagorzała fanka badz fan mam pytanie gdzie mozna goladać on-line za za darmo wszytki odcinki?? ogladam na jednej stronce, ale niektóre odcinki maja tylko piec minut i nie ma calych ;/;/ więc przez to mam looki w odcinkach i ciezko byc na bierzaco z ominienciem odcinkow :(:( prosze o pomoc

Monilunka7

ja zazwyczaj oglądałam na kinomaniak(.)tv i tam też sa odc na bieżąco ;p Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
alkatraz

No właśnie na kinomaniaku niektóre maja po pięć minut :):) musze sprawdzić wszystkie linki