PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555086}

Pod kopułą

Under the Dome
2013 - 2015
6,6 26 tys. ocen
6,6 10 1 26371
4,3 3 krytyków
Pod kopułą
powrót do forum serialu Pod kopułą

Kiedy sezon 3?

ocenił(a) serial na 8

Czy ktoś się orientuje kiedy (i czy w ogóle) powstanie ostatni sezon tego serialu? Tak bardzo odbiegł fabułą od książki, że aż jestem ciekawa zakończenia.

ocenił(a) serial na 4
alienka_x

Jeszcze nie jest pewny sezon 2 a ty pytasz o 3??? Tak nie jest, to zależy od oglądalności serialu, jeżeli jest słaba sezon 3 może nawet nie powstać...

ocenił(a) serial na 10
WujekChu1ek

Jak to nie jest pewny 2 sezon ? Już dawno potwierdzili i bezie on wyemitowany we wakacje.

ocenił(a) serial na 4
shaks1995

Dużo widziałem seriali i też potwierdzali, po czym serial został anulowany... Ale jeżeli tak mówisz to po prostu jestem niedoinformowany... pozdrawiam

WujekChu1ek

CBS zamówiło drugi sezon i na pewno puści go latem. "Dużo widziałem seriali i też potwierdzali, po czym serial został anulowany" - najwidoczniej słuchałeś plotek wypuszczanych przez pełnych nadziei fanów zamiast stacji ;)

ocenił(a) serial na 4
hubert_wentland

Możliwe... Albo czytałem newsy na FW:P

ocenił(a) serial na 8
WujekChu1ek

Sorry, moja pomyłka - chodziło mi o kolejny, czyli faktycznie 2-gi :) W wakacje mówicie... No mam taką nadzieję, bo wypadałoby skończyć to, co się zaczęło...

ocenił(a) serial na 7
alienka_x

Patrząc na to, iż jest to serial stwierdzam, że na drugim sezonie się nie skończy. Szczególnie, że oglądalność pierwszego sezonu w stanach oscylowała średnio koło 11 mln, a takim wynikiem może się poszczycić mało który serial, nawet TWD tak ostatnio popularne miało na początku 5-6 mln, także sądzę, że UTD będzie miało pewnie coś koło 5 sezonów ;] Ja tam się z tego cieszę, jak coś jest dobre to lubię to oglądać i myślę, że 5-6 sezonów byłoby optymalnie.