Czy ktoś się orientuje kiedy (i czy w ogóle) powstanie ostatni sezon tego serialu? Tak bardzo odbiegł fabułą od książki, że aż jestem ciekawa zakończenia.
Jeszcze nie jest pewny sezon 2 a ty pytasz o 3??? Tak nie jest, to zależy od oglądalności serialu, jeżeli jest słaba sezon 3 może nawet nie powstać...
Jak to nie jest pewny 2 sezon ? Już dawno potwierdzili i bezie on wyemitowany we wakacje.
Dużo widziałem seriali i też potwierdzali, po czym serial został anulowany... Ale jeżeli tak mówisz to po prostu jestem niedoinformowany... pozdrawiam
CBS zamówiło drugi sezon i na pewno puści go latem. "Dużo widziałem seriali i też potwierdzali, po czym serial został anulowany" - najwidoczniej słuchałeś plotek wypuszczanych przez pełnych nadziei fanów zamiast stacji ;)
Sorry, moja pomyłka - chodziło mi o kolejny, czyli faktycznie 2-gi :) W wakacje mówicie... No mam taką nadzieję, bo wypadałoby skończyć to, co się zaczęło...
Patrząc na to, iż jest to serial stwierdzam, że na drugim sezonie się nie skończy. Szczególnie, że oglądalność pierwszego sezonu w stanach oscylowała średnio koło 11 mln, a takim wynikiem może się poszczycić mało który serial, nawet TWD tak ostatnio popularne miało na początku 5-6 mln, także sądzę, że UTD będzie miało pewnie coś koło 5 sezonów ;] Ja tam się z tego cieszę, jak coś jest dobre to lubię to oglądać i myślę, że 5-6 sezonów byłoby optymalnie.