Jak dla mnie ten caly Joe. Pseudo inteligentne dziecko, ale zbyt tepe zeby zglosic zaginiecie swojej siostry a potem dowiedziec sie gdzie byla caly ten
czas. Do tego znajduje w lesie jakiegos ichniejszego aliena, ale nie powie o tym nikomu pewnie przez kilka kolejnych odcinkow, bo po co.
Mnie tylko Benny Drake irytuje (kolega Joe).Na szczęście nie ma go dużo na ekranie.
Poza tym to myślałem ,że to temat "kogo nie lubimy" a tu wielki spoiler ;/
te dwie lesby sa poprostu beznadziejne (powinny odrazu zginac), tak samo jak ich dziecko. Mlody geniusz tez jest irytujacy. Kolejna glupia postacia jest ten rudy babsztyl.
Mnie irytuje ta mała ruda Norrie. Małolata która nie wie co z sobą zrobić i cały czas szuka problemów.
Coggins, ale jego już nie ma, jeszcze ta co w ciąży była, nie wiem jak ma na imię :P
Joe przecież nawet nie miał zbyt wiele czasu na zapytanie się siostry gdzie była. Jestem pewien, że przez kolejne kilka odcinków będzie ją wypytywać. Co do zgłoszenia zaginięcia to przecież nie miał pewności, że ona nie jest poza kopułą no i komu by zgłosił to zaginięcie? Może policji? xd
Co do "aliena" to też wątpię by komukolwiek powiedział, może że Barbiemu ale to też mało prawdopodobne przez kilka najbliższych odcinków.
A co do postaci, której ja w tym serialu nie lubię to... nie ma żadnej. Wszystkich lubię. Całe szczęście, że w tym serialu nie ma postaci, którą w 100% można by określić jako czarny charakter. Nawet Junior ma swoje na swój sposób dobre strony.
kazda postac ideala , z wyjatkiem juniora !!
nie wiem co macie do Joe, zostal sam w domu, rodzice i siostra za kopula ( bo pewnie tak sobie myslal...) to mega balanga, kto by sie przejmowal starsza siostra w jego wieku !?
Junior na kazdym kroku irytuje i zniecheca do dalszego ogladania, (spoiler z pierwszych minut pilota...) serie ratuje na bank motyw dziennikarki i zabojcy jej meza (/spoiler z pierwszych minut pilota...)
Mimo tego Juniora i czasem naciagnaych scen, z niecierpliwoscia czekam na nastepne odcinki :D
ps. NIE CZYTALEM KSIAZKI!!!!!! nie zabijajcie za to.
A niby jak jego siostra miałaby się wydostać z kopuły? W pierwszym odcinku rozmawiają w swoim domu o tym że rodzice są poza kopułą - więc doskonale wiedział że Angie jest pod kopułą.
Mnie dobija Julia. Jeśli jeszcze raz powie ,że jest dziennikarką chyba walnę głową w monitor -.-
Zdecydowanie Junior, przez ta postac zaprzestalem ogladanie tego serialu na 6 odcinku.
Proste pytanie. Junior. Zupełnie nietrafiony casting. To nie jest osoba, którą się kocha nienawidzić, jak np. Jofrey z GoT. Człowiek ma tylko nadzieję, że jak najszybciej zniknie z kadru z tym swoim wielkim łbem, z wielkimi oczami i wielkim nochalem.
Z innych postaci irytuje lekko młoda lesba, z braku talentu aktorskiego.
Mnie najbardziej irytują Junior i Norrie. Zupełnie inaczej ich sobie wyobrażałam, gdy czytałam książkę. W serialu te postaci są totalnie nietrafione wg mnie.
Najpierw Junior, po ostatnim odcinku Big Jim...
Norrie mnie lekko denerwuje od samego początku ;)
Big Jim - ciężko mi się na niego patrzy od odcinka kiedy znalazł Angie w schronie i nie wypuścił jej od razu. Oraz to że tak zabija kogo zechce. Jednym słowem psychol.
Najbardziej irytujący (ale jednocześnie intrygujący) jest ten robalek (motyl) spod mini-kopułki. Łobuz coś kombinuje i nie wiadomo co.. :)
Dla mnie najgłupszymi postaciami są:
męska - Junior. Bezdennie tępy wyraz twarzy, pustka w oczach i teksty, na które nawet nie umiem znaleźć określenia.
żeńska - Angie. Dokładnie to samo, co o Juniorze. Idealna para z nich! :)))
Nikt tam za inteligentny nie jest, może poza Big Jimem, a Joe jest przynajmniej sympatyczny. :)
Jak dla mnie Linda. Pani szeryf, a głupia jak but. Zawsze pojawia się o chwilę za późno, każdy może jej sprzedać jakiś kit, no po prostu mało bystra...
W końcu ktoś to powiedział - Linda. O rany jak ona mnie denerwuje. Łyka wszystko co Big Jim jej powie.
Mnie już totalnie wkur*wia ten cały Junior. Jezu ja się modlę żeby on w końcu zginął ( jestem dopiero na 8 odcinku, mam duuużą nadzieję że zginie, jak nie w tym sezonie, to w następnym ). On jest jakiś chory umysłowo, nie wiem w ogóle o co chodzi, nawet wygląda jakby uciekł z psychiatryka.