Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

Sezon 2!

ocenił(a) serial na 10

Według mnie był w planach 2 sezon ponieważ nie zaczyna się wątku w serialu nie kończąc go..
a w tym serialu były dwa takie wątki jeden to sprawa z Coraline i 'lekarstwem', a drugi to
prokurator, dostał zdjęcia potem nazwiska wampirów. Jak dla mnie serial miał być nagrywany
dalej ale coś nie wypaliło.. i to jest fchuj nurtujące pytanie.!

ocenił(a) serial na 9
buffu

Przeczytaj ostatnie wpisy w dyskusji. Podobno jest drugi sezon. Tylko gdzie?

renia00014

watpię czy po takim czasie stacja CBS zdecydowałaby się na comeback. Za takie potraktowanie fanów? jak dla mnie mało prawdopodobne, mimo, że Moonlight kocham do dzis.

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

W przypadku Moonlight idealnie sprawdza się powiedzenie, że wszystko co dobre, szybko się kończy. NIESTETY

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Moim zdaniem byłby to dobry krok, tym bardziej, że "era wampira" jeszcze jest żywa. :)

ocenił(a) serial na 7
buffu

Plany, owszem były. Tylko coś im tam nie wypaliło. Podobno niska oglądalność była czy coś.
Wielka szkoda, bo uwielbiam ten serial, a Micka i Josepha w szczególności!!!!!!!!!!!!!!

agawa87

Strajk scenarzystów i falstart przed Zmierzchem.... gdyby tylko przesunąc go w czasie o kilka miesiecy... ale to juz gdybanie co by było gdyby :(

ocenił(a) serial na 10
buffu

Też tak myślę, że sezon drugi miał powstać.

ocenił(a) serial na 10
monika1144

Pokochałem ten serial, bardzo mi się spodobał szkoda że go przerwali liczę na powrót ML !!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Maecin44

Też jeszcze mam nadzieję, tym bardziej, ze w ostatnim odcinku dodali nowy wątek, albowiem listę z listą nazwisk - prawdopodobnie wampirów, która dostała się do rąk chyba jakiegoś prawnika :)

ocenił(a) serial na 10
monika1144

Tak, nie przypuszczałem że mogą zostawić taki wątek bez kontynuacji, miło się to ogląda, wzruszałem się wiele razy oglądając, to dawno temu w telewizji. Teraz obejrzałem jeszcze raz online i myślałem że jest kontynuacja a tu takie zdziwienie, no świat mi się zawalił.

ocenił(a) serial na 10
monika1144

Tak, taki wątek i jeszcze sprawa remedium oglądając serial dawno temu jak leciał w TV nie przypuszczałem że nie będzie kontynuacji myślałem że przegapiłem albo coś, niedawno obejrzałem jeszcze raz online, i zdziwiło mnie że nie ma kontynuacji, świat mi się zawalił, i te powody. Założe się że puszczali w USA o takiej porze co mało kto mógł oglądać.

ocenił(a) serial na 10
Maecin44

Prawdopodobnie :) Ale słyszałam gdzieś nie potwierdzoną informację, że to było tam - w USA emitowane jakoś blisko ze "Zmierzchem", również, co bardziej prawdopodobne, że była mała oglądalność :) Tak jak piszesz prawdopodobnie wybrali złą godzinę emisji tego serialu. Moim zdaniem teraz, jak minął ten szał "Zmierzchu" wiele osób by chętnie obejrzało ten serial jeszcze raz i czekaliby na kolejny sezon :)

ocenił(a) serial na 10
Maecin44

Niektóre seriale rozciągają na 8 sezonów - co dla mnie jest lekką przesadą :) a ten serial, który naprawdę mnie wciągnął ma tylko jeden i to jeszcze z niedokończonym ciekawym wątkiem :)

ocenił(a) serial na 10
monika1144

Ja się do tych osób zaliczam :) oglądał bym nawet po północy gdyby puścili. To jest absurdalne że dobre seriale nie są kontynuowane a inne kręcą do znudzenia, może też przez to że nie dokończyli ML jest tak pożądany.

ocenił(a) serial na 10
Maecin44

możliwe :) ja też byłabym zdeterminowana aby obejrzeć - nawet o północy :)