Według mnie był w planach 2 sezon ponieważ nie zaczyna się wątku w serialu nie kończąc go..
a w tym serialu były dwa takie wątki jeden to sprawa z Coraline i 'lekarstwem', a drugi to
prokurator, dostał zdjęcia potem nazwiska wampirów. Jak dla mnie serial miał być nagrywany
dalej ale coś nie wypaliło.. i to jest fchuj nurtujące pytanie.!
watpię czy po takim czasie stacja CBS zdecydowałaby się na comeback. Za takie potraktowanie fanów? jak dla mnie mało prawdopodobne, mimo, że Moonlight kocham do dzis.
W przypadku Moonlight idealnie sprawdza się powiedzenie, że wszystko co dobre, szybko się kończy. NIESTETY
Moim zdaniem byłby to dobry krok, tym bardziej, że "era wampira" jeszcze jest żywa. :)
Plany, owszem były. Tylko coś im tam nie wypaliło. Podobno niska oglądalność była czy coś.
Wielka szkoda, bo uwielbiam ten serial, a Micka i Josepha w szczególności!!!!!!!!!!!!!!
Strajk scenarzystów i falstart przed Zmierzchem.... gdyby tylko przesunąc go w czasie o kilka miesiecy... ale to juz gdybanie co by było gdyby :(
Pokochałem ten serial, bardzo mi się spodobał szkoda że go przerwali liczę na powrót ML !!!!!!!!
Też jeszcze mam nadzieję, tym bardziej, ze w ostatnim odcinku dodali nowy wątek, albowiem listę z listą nazwisk - prawdopodobnie wampirów, która dostała się do rąk chyba jakiegoś prawnika :)
Tak, nie przypuszczałem że mogą zostawić taki wątek bez kontynuacji, miło się to ogląda, wzruszałem się wiele razy oglądając, to dawno temu w telewizji. Teraz obejrzałem jeszcze raz online i myślałem że jest kontynuacja a tu takie zdziwienie, no świat mi się zawalił.
Tak, taki wątek i jeszcze sprawa remedium oglądając serial dawno temu jak leciał w TV nie przypuszczałem że nie będzie kontynuacji myślałem że przegapiłem albo coś, niedawno obejrzałem jeszcze raz online, i zdziwiło mnie że nie ma kontynuacji, świat mi się zawalił, i te powody. Założe się że puszczali w USA o takiej porze co mało kto mógł oglądać.
Prawdopodobnie :) Ale słyszałam gdzieś nie potwierdzoną informację, że to było tam - w USA emitowane jakoś blisko ze "Zmierzchem", również, co bardziej prawdopodobne, że była mała oglądalność :) Tak jak piszesz prawdopodobnie wybrali złą godzinę emisji tego serialu. Moim zdaniem teraz, jak minął ten szał "Zmierzchu" wiele osób by chętnie obejrzało ten serial jeszcze raz i czekaliby na kolejny sezon :)
Niektóre seriale rozciągają na 8 sezonów - co dla mnie jest lekką przesadą :) a ten serial, który naprawdę mnie wciągnął ma tylko jeden i to jeszcze z niedokończonym ciekawym wątkiem :)
Ja się do tych osób zaliczam :) oglądał bym nawet po północy gdyby puścili. To jest absurdalne że dobre seriale nie są kontynuowane a inne kręcą do znudzenia, może też przez to że nie dokończyli ML jest tak pożądany.