PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810069}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 14165
4,1 8 krytyków
Pod powierzchnią
powrót do forum serialu Pod powierzchnią

Posuwa ją dyrektor szkoły, ale jak koleżanka oskarża jej ojca o gwałt wielce oburzona ;)

ocenił(a) serial na 6
PannaRosso

Ona uwierzyła ojcu...

AnnaDoc

Ale dopiero póżniej ;)

PannaRosso

w ogóle te szkolne życie jest słabo pokazane i napisane. Jeżeli nie zwolnią tego młokosa co pobił Simlata to naprawdę będzie to już gruba przesada. Ale znając seriale, Simlat się za nim wstawi i będzie och i ach....

ocenił(a) serial na 6
Mauna_Kea

To jest uczeń, więc raczej wyrzucą nie zwolnią :)

AnnaDoc

fakt ; ) ale czuję, że ten film ma inne dno., mam taka nadzieje. że nie tylko zdrada itp. Ojciec sprzedał dziecko Niemcom, a teraz robi wszystko by zrobić z żony ofiarę i rozwieść się ;) tak bym to napisał jako scenarzysta

Mauna_Kea

Pisz "Ukryta prawde" ;)

ocenił(a) serial na 9
PannaRosso

Ale ona sama chce się bzykac z dyrektorem, a gwałt to jednak zupełnie inna sprawa

PannaRosso

Wydaje mi się, że trochę błędnie odczytaliscie scenę (tę na zewnątrz budynku, gdy już wybiega, a jeszcze się odwraca i patrzy na ojca oczyma pełnymi zrozumienia). Główna bohaterka zareagowała w ten sposób, bo skojarzyła to ze swoją sytuacją. Pewien rodzaj pogardy do sytuacji, mieszane uczucia, wstyd, pragnienie, walka z własnymi emocjami.

kasiaaa7891

A ja im bardziej oglądam ten serial, i patrzę na tą aktorkę grającą Olkę czyli córkę WF-isty to mam głupie wrażenie, że tą Olkę gra piosenkarka Sylwia Przybysz śpiewająca z Verbą. Wiem jednak, że Maria Kowalska i Sylwia Przybysz to dwie różne dziewczyny, no chyba, że twórcy serialu Pod Powierzchnią pomylili się w obsadzie, ale to chyba niemożliwe by zaliczyli taką wtopę. xD

Barti26_filmweb

Ola jest córką polonisty...

edytam14

Córką polonisty? Nie, ona ma romans z tym polonistą, a jej ojcem jest WF-ista grany przez Łukasza Simlata.

Barti26_filmweb

Romans ma z matematykiem... jego żona jest polonistką... podobnie jak tata Oli... proszę uważniej obejrzeć pierwsze odcinki...