PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=705579}

Podejrzany

Secrets and Lies
2015 - 2016
7,1 2,1 tys. ocen
7,1 10 1 2079
Podejrzany
powrót do forum serialu Podejrzany

czy zakończenie będzie takie samo jak w australijskim pierwowzorze. A przynajmniej równie zaskakujące.

patrysieq

a jakie jest zakończenie w australijskim pierwowzorze? :-D

cymric_fw

Polecam obejrzeć ;)

patrysieq

Witam a moglbym prosic o tytol tego australijskiego serialu bo nie moge znalezc ?

wujek121

Secrets & Lies

patrysieq

A może Pani jedynie napisać czy główny bohater zabił chłopca?

heterochromiaeye

Nie, to nie on

patrysieq

Pięknie dziękuję za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 7
patrysieq

obejrzałam i faktycznie zaskakujące, może dadzą inne , będzie większa niespodzianka:))

patrysieq

Tak w sumie było czy to w przypadku The killing, czy Broadchurch, że zawsze ostateczny morderca był inny niż w pierwowzorze. Mam nadzieję, że tu też tak zrobią chociaż mają spory orzech do zgryzienia, trudno chyba będzie zastąpić sprawcę z australijskiej wersji i zrobić równie zaskakujące rozwiązanie...

villemo75

A możesz napisać kto zabił w australijskim pierwowzorze please :)

kubusn24

UWAGA SPOILER!!!!!!!!_______________
młodsza córka głównego bohatera

villemo75

Bardzo śmieszne :)

kubusn24

To nie jest żart.

villemo75

Przecież ona ma parę lat :)

villemo75

I kto go wrabia??

kubusn24

Nie znowu takie parę, na moje oko tak koło 9-10. Ona zauważyła że tatuś ma jakiś romans z sąsiadką i wymyśliła, że w ten sposób się na niej zemści a tata zostanie z mamą.
Nikt go nie wrabia, te latarkę ta dziewczynka zabrała i potem podrzuciła. Polecam obejrzeć, fajny seriali ta mała fajnie zagrała.

villemo75

Dzięki wielkie :)

villemo75

łooooooooooooo matko :-( no to niezły zwrot akcji byłby... mam nadzieje że w tej wersji ten maluch nie jest za to odpowiedzialny, jeśli mimo wszystko tak, to trochę będzie niezły hardcore
PS. villemo75 -to Twoja fota w profilu? jak tak to jesteś piękną kobietą;-) pozdrawiam ;-)

patrysieq

Też obejrzałam. Co prawda mordercę wymyśliłam bardzo szybko, mając na uwadze, że ma być zaskakująco ;p, ale faktycznie zakończenie bardzo dobre. Zaskakujące owszem, ale również sensowne. Ciekawe jak to rozwiążą w wersji amerykańskiej. Raczej wątpię, by było takie samo, ale mogą pójść podobnym tropem, czyli że to ktoś z rodziny. Może tym razem druga córka ;>

griet

W amerykańskiej wersji nie zgadza się sprawa z tymi poustawianymi latarkami w garażu oraz z tym, że ktoś nagle wyłączył zasilanie w jego aucie. No jeśli tą osobą, jest morderca to na pewno nie jest to jego młodsza córka.

nadare

Owszem, to komplikuje sprawę ;d Ale myślę, że kluczowe może być "jeśli tą osobą jest morderca". Może ktoś tylko wykorzystuje fakt, że facet jest podejrzany, by się na nim za coś zemścić. W takiej sytuacji mordercą nadal może być ktoś, kto nie miał możliwości/umiejętności by tak go postraszyć.