PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235199}

Podkomisarz Brenda Johnson

The Closer
2005 - 2012
7,2 2,4 tys. ocen
7,2 10 1 2404
Podkomisarz Brenda Johnson
powrót do forum serialu Podkomisarz Brenda Johnson

bezlbedny :-)

ocenił(a) serial na 10

serial jest swietny, Kyra Sedgwick jest bezbledna. Rewelacyjne poczucie humoru, wciagajacy i zarazem wzruzajacy! Rewelacja ;-)

ocenił(a) serial na 9
kaskajestem

Jeeeezuu ! a ja myślałem że dostał cancela a tu patrzę sobie i napisy do 3-go sezonu wychodzą ! Yuupii ! Extra serial który bardzo polecam, wspaniały relax :-)

kaskajestem

macie moze odcinek 11 sezon 3 ??? gdzie wogole poza emule mozna znalezc film?

anula_13_2

mnie ten serial wogole nie zaciekawil juz na pierszym odcinky mnie nudzil ale innym zycze dobrego ogladania

ocenił(a) serial na 9
kinoman85

Ja na pierwszym odcinku zasnęłam hehe ale wróciłam do serialu po jakimś czasie i w końcu mnie wciągnęło -- rewelacyjny, inny niż reszta, Brenda oczywiście bezbłędna, a ten jej zespół - po prostu bomba :)

ocenił(a) serial na 9
kaskajestem

Bezbłędny to jest Por. Provenza - mój idol ;) Po prostu miodzio :) Zresztą cała ekipa jest ok. Wymięka nawet Marshall z Alias, no ale to trochę inna klima :)

ocenił(a) serial na 10
zijon

Serial naprawdę kapitalny! Bez wątpienia najlepszy, jaki TVP ma do zaoferowania - szkoda tylko, że emitowany jest raz w tygodniu; w dodatku w piątek o 23.00!

www.closer.fora.pl - pod tym adresem znajduje się polskie forum fanów serialu. A raczej "będzie znajdować" - założyłam je dopiero wczoraj i póki co, sama na nim "urzęduję". Jeśli chcecie porozmawiać z innymi "closeroholikami", to serdecznie zapraszam!

ocenił(a) serial na 10
kaskajestem

serial jest świetny bez wątpienia szkoda tylko,że tvp2 przestało emitować kolejne odcinki