serial jest swietny, Kyra Sedgwick jest bezbledna. Rewelacyjne poczucie humoru, wciagajacy i zarazem wzruzajacy! Rewelacja ;-)
Jeeeezuu ! a ja myślałem że dostał cancela a tu patrzę sobie i napisy do 3-go sezonu wychodzą ! Yuupii ! Extra serial który bardzo polecam, wspaniały relax :-)
mnie ten serial wogole nie zaciekawil juz na pierszym odcinky mnie nudzil ale innym zycze dobrego ogladania
Ja na pierwszym odcinku zasnęłam hehe ale wróciłam do serialu po jakimś czasie i w końcu mnie wciągnęło -- rewelacyjny, inny niż reszta, Brenda oczywiście bezbłędna, a ten jej zespół - po prostu bomba :)
Bezbłędny to jest Por. Provenza - mój idol ;) Po prostu miodzio :) Zresztą cała ekipa jest ok. Wymięka nawet Marshall z Alias, no ale to trochę inna klima :)
Serial naprawdę kapitalny! Bez wątpienia najlepszy, jaki TVP ma do zaoferowania - szkoda tylko, że emitowany jest raz w tygodniu; w dodatku w piątek o 23.00!
www.closer.fora.pl - pod tym adresem znajduje się polskie forum fanów serialu. A raczej "będzie znajdować" - założyłam je dopiero wczoraj i póki co, sama na nim "urzęduję". Jeśli chcecie porozmawiać z innymi "closeroholikami", to serdecznie zapraszam!