PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622113}

Podmiejski czyściec

Suburgatory
2011 - 2014
6,9 6,0 tys. ocen
6,9 10 1 5989
Podmiejski czyściec
powrót do forum serialu Podmiejski czyściec

Jak się Wam podobały dwa ostatnie odcinki? Według mnie nieźle to rozegrali, chociaż relacja pomiędzy Tessą a Georgem jest tak zmasakrowana, że aż mnie boli oczekiwanie na trzeci sezon.
I tak generalnie Dallas też mnie zaskoczyła, chyba po raz pierwszy negatywnie. Ten już dom kupił a ona mu płacze, że ona nie może. No żesz.

ocenił(a) serial na 7
Gabrielle_de_Lioncourt

Finał poruszający i jestem straszliwie ciekawa, jak to rozegrają w trzecim sezonie (o ile taki powstanie, trzymajmy kciuki!). Zgadzam się co do Dallas, Tessa przy ich wspólnej kolacji uznała, że to Dalia jest tą złą, a Dallas dobrą, a tymczasem córeczka a nie matka zachowała się wobec Georga w porządku. Aha - zemsta Noaha byla epicka! :D

ocenił(a) serial na 7
Gabrielle_de_Lioncourt

Jestem rozczarowana... Dallas cały czas sprawiała wrażenie, że to jej bardziej zależy. Relacja George'a i Tessy też mnie dziwi, zwłaszcza po całej sprawie z bójką. Ogólnie ta agresja między dziewczynami narosła tak nagle i chyba doszło do jakiegoś karykaturalnego apogeum. Poza tym... co z tą Dalią? Ona jest w końcu ok, czy nie? Jest idiotką, czy jednak nie do końca? A może się zgrywa? I w końcu w kim się kocha? W córce Noah, w tym Żydzie-magiku, czy w George'u? Albo ja aż tak nieuważnie oglądałam serial, albo on jest pokręcony. No i serial bez pana Wolfe'a i Noah... nie wiem, czy będzie miał sens. (Mimo wszystko nie chciałabym, żeby George skończył z Alex. A wszystko na to wskazuje.)

Gabrielle_de_Lioncourt

Mi się podobał finał, bo muszę przyznać że środek drugiego sezonu trochę już mnie męczył (nie wiem czemu)
No tak to zostawili, wszystkie te sprawy, Dalia, Dallas, George, Tessa (i Ryan!), Alex - mam nadzieję, że będzie 3 sezon tak szybko jak to możliwe.