PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622113}

Podmiejski czyściec

Suburgatory
2011 - 2014
6,9 6,0 tys. ocen
6,9 10 1 5988
Podmiejski czyściec
powrót do forum serialu Podmiejski czyściec

napisy

ocenił(a) serial na 7

czy posiada ktos napisy od 15 do 18 odcinka? z gory dziekuje za odpowiedz:)

madziula1804

Przyłączam się do prośby.

madziula1804

ni cholery ,nikt tego już nie tłumaczy

ocenił(a) serial na 4
papae11

napisy dodane do napirojekt i podnapisi ;)

viva-hate

są do 18 odcinka włącznie ,czekamy na pozostałe 4

ocenił(a) serial na 4
papae11

jest już 19 :) na napiprojekt i podnapisi, reszta powinna się pojawić w najbliższych dniach.

viva-hate

kiedy tak mniej więcej można się spodziewać napisów do 20-22? i czy w ogóle? chciałabym wiedzieć, bo jeśli nikt nie ma zamiaru tłumaczyć dalej, to oglądam w oryginale.

ocenił(a) serial na 4
ShayKissy

zabieram się za to dziś, prawdopodobnie, bo byłam na wyjeździe ;)

ocenił(a) serial na 6
viva-hate

hej!
nie moge dopasowac napisow do odcinkow od 16 wlacznie. ani z napiprojekt ani z podnapisi. sciagalem odcinki stad chomik**.pl/rumiko/ SERIALE/SUBURGATORY . czy mozesz dodac na napiprojekt napisy aby sie dopasowaly albo polecic wersje taka aby mi sie juz wpasowaly, skoro juz dodalas na napi..

ocenił(a) serial na 4
wine_bae

ja sciagalam odcinki z piratebay :) no i na podnapisi masz!

ocenił(a) serial na 6
viva-hate

ale cos mi sie nie chca te z podnapisi dobrze zapisac a tym bardziej ladnie dopasowac.. czy moglabys mi wyslac napisy od 16-22 na maila? bylbym bardzo wdzieczny! jakbys sie zgodzila wyslalbym maila Ci w prywatnej wiadomosci

ocenił(a) serial na 4
wine_bae

na razie mam napisy do 20 tylko :< musze się ogarnąć, ale teraz mam dużo pracy. w każdym razie, wyślij mi e-maila, tamte Ci podrzucę!

viva-hate

Napisy nie są dopasowane nawet do wersji z piratebay. Poradziłam sobie przesuwając je w KMPlayerze, co nie zmienia faktu, że to przeszkadza, tym bardziej, jeśli chce się oglądać na DVD.

viva-hate

wie ktoś gdzie są napisy do 22 odcinka ??