Gorąco polecam, nawet w ciemno, nie znając twojego gustu. Serialu komediowego z tak inteligentnym, udanie prześmiewczym humorem, i tak wieloma barwnymi, naprawdę zabawnymi postaciami ciężko znaleść. Aż czasami mnie dziwi jak twórcom udało się wyciągnąć właściwie wszystko z całego dużego potencjału takiego projektu.
Mi bardzo się nie podobało jak się zapowiadał, ale w końcu się skusiłam i nie żałuję.Przesympatyczny i ten komizm sytuacji często jest wręcz rozbrajający. Jeśli podoba ci się jak się zapowiada,to może i nawet się w tym serialu zakochasz? :P POza tym warto oglądać chociażby dla postaci Dali
Warto , najfajniejszy ostatnio serial :) Daria swietna , przypomina Pam z czystej krwi. SPOILER Scenka jak próbowala zamrugać rozwaliła mnie zupełnie. Super
Serial jest niesamowity, oddaje ducha samej bohaterski- błyskotliwej, sceptycznej, ironicznej i z ikrą. Przerysowanie, raczej typowe dla gatunku (w końcu jest parodią do życia na przedmiesciach) nie wydaje się infantylne ani przesadne, postacie sa ciekawe, charakterystyczne i dobrze napisane. Dialogi powalają. Na pewno nie jest to kolejny sitcom z sztucznym śmiechem w tle ani nic o podobnym poczuciu humoru, opartym na gagach i abusurdlanych sytuacjach. Jest ciekawy, a jesli masz cokolwiek wspólnego z przedmieściami, wyda ci się także bardzo... hm, bliski. Jak na serial o nastolatce zawiera bardzo mało, prawie w ogóle takich typowych, nudnych już schematów, a niektóre teksty zapadną ci na długo w pamięci (jak mi ten o homoseksualnych butach). Gorąco polecam, choć z napisami, bo z doświadczenia wiem, że lektor zazwyczaj pomija polowę kwestii.
Dopiero teraz zauważyłam, na jak przedawniony temat odpowiadam. W kazdym razie, niech moje wypociny posłuża innym ciekawskim.