to ma być zakończenie ? Miało być tylko 8 odcinków ... to już koniec czy będzie jednak 2 sezon ?
Z tego co wiem to nie będzie drugiego sezonu. A szkoda, bo tyle wątków pozostało niewyjaśnionych, że - w moim przekonaniu - serial wiele traci. Wszyscy się cieszyliśmy, że nie będzie zbędnego przeciągania jak w Prisonie, a ostatecznie z tym szybkim zakończeniem wyszła klapa moim zdaniem.
Jestem absolutnie tego samego zdania !! Serial świetny... Wciąga widza od samego początku, a w momencie gdy akcja się rozkreca na dobre producenci postanawiają zakończyć prace. Kompletnie tego nie rozumiem...
To nie producenci postanowili zakonczyc prace... Mozna zauwazyc rozkrecanie sie serialu, a w punkcie kulminacyjnym, czyli dla producentow Season Finale stacja ABC decyduje sie na nie kontynuowanie Travelera, a widac ze producenci maja patent na drugi sezon...
Mozna podpisdac sie pod petycja o drugi sezon Travelera:
http://www.petitiononline.com/willtrav/petition.html
Pozdrawiam :)
podpisalem sie :)8 odcinkow to zdecydowanie za malo, powinni jeszcze z 4 nakrecic i na tym zamknac serial.
Jesli jestem dobrze poinformowany to producenci nakrecili 13 odcinkow, ale stacja ABC zdecydowala sie skrocic do 8 :/
Pozyjemy zobaczymy :P Zobaczymy czy Traveler ma takich fanow jak Jericho ze beda wysylali orzeszki do stacji ABC ;]