Wstrzymajcie sie ludziska! Dopiero pilota puscili a wy juz uwazacie to za serial na miare PRISON BREAKa. Ogladalo sie przyjemnie ale czekam na nastepny i dopiero po serii lub tych ktore puszcza (bo czasami wychodzi taka kaszana ze nawet nie puszczaja) zamieszcze swoja ocene. Pozdrawiam wstrzemiezliwych ;-)
Po pierwsze to nie "dopiero puścili" a w lipcu (teraz w styczniu było tylko przypomnienie tego odcinka) a po drugie to jak sam słusznie zauważyłeś był dopiero JEDEN odcinek więc NIKT nie mówi, że jest to SERIAL na miarę Prisona a tylko ocenia PIERWSZY odcinek, który bez wątpienia jest interesujący, intrygujący ciekawy i daje solidne podstawy do tego, żeby mieć nadzieje na dobry serial. Miałem podobne odczucia po obejrzeniu TYLKO PIERWSZEGO odcinka Prison Breaka i sam wiesz jakim okazał się być serialem. Pozdro zarówno dla wstrze jak i nie wstrzemięźliwych :D
Hmm... Dla mnie to pierwszy odcinek Travelera jest lepszy od wszystkich odcinków Prisona w drugim sezonie. PB pikuje w dół, zjeżdża po równi pochyłej i obawiam się, że trzeci sezon to już będzie kaszana... Zresztą, teraz, kiedy wszyscy wokoło gadają o PB, to oglądanie tego serialu nie jest już taką frajdą :P Kiedyś się należało do wąskiej grupy ludzi, jakby tajnego stowarzyszenia, które Prison'a w Polsce oglądało. Teraz to już powszechność... :D
traveler po pierwszym odcinku zaciekawil mnie o wiele bardziej niz pilotowy prisona az sie zdziwilem :D mam nadzieje ze ten serial okaze sie kolejnym hitem stacji abc :)
e no, juz w lipcu czytalem tu dobre opinie, wczoraj obejrzalem i sie zawiodlem. moze i pomysl niezly ale pare motywow jak juz kolega napisal tak naciaganych ze az sie slabo robi, juz dorownali niektorym akcja z prisona z 2 sezonu, a to dopiero poczatek ;) obejrze dalej ale jakos nie wydaje mi sie aby odniosl duzy sukces. szkoda, tak wiec trzeba czekac dalej na jakis dobry serialik ;)