PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

- będzie w odcinku trzynastym,
- Sylvia raczej zwinie potem manatki,
- Jamie drużbą Juliana (LOL),
- po Lucassie i Seyton ani widu ani słychu - Scottówna chora.

ocenił(a) serial na 10
justyssia

skad takie inf ? wydaja mi sie ze to raczej malo podobne poniewaz w promo widac jak Brooke ma wypadek, wiec nagle wydobrzeje i slub ?? a jesli nawet tak to zostaje jeszcze 13 odcinkow i Lucas i Peyton wroca chociazby nawet na ostani, nie zawioda swoich fanow

ewela_129

Brooke napewno nie będzie miała jakiegoś strasznego wypadku..żadnej krwi czy coś nie było widać w promo(niewiem,może prąd ją potelepie-bo w promo widać jakieś iskry i przewody na drodze) i wydaje m się,że to co jest w promo będzie jakoś na początku odcinka...więc do końca odcinka napewno wyjdzie ze szpitala(jeśli wogóle tam trafi)..no a w odc 12 wieczór panieński..a w 13 Weselicho ;)...ah,nie mogę się doczekać...Leytony niech spadają bo jestem pewna ,że już zawiedli swoich fanów....ja tam chciałabym zobaczyć Sam na ślubie:)

justyssia

Nie wiem skąd masz takie informacje ale nie wydaja się prawdziwe :/ przecież teraz jest trzynasty odcinek, znaczy będzie. A mogę się założyć ze jak już będzie odcinek ze ślubem to będzie on pewnie w całości temu wątkowi poświęcony..

friends88

Mark mówił, że ślub nie będzie w ostatnim odcinku, więc może i w 13:). która Scottówna chora?:)

Dodo140

plus znalazłam jeszcze to: http://iheartoth.fan-strefa.pl/?p=177

Dodo140

kurcze,czy ktoś mi powie dlaczego niechce mi otworzyć tej strony???
odkąd przenieśli się ze starego blogu na nową stronę -nie chce mi jej otwierać....hmmm.......

Dodo140

Pewnie mała Sawyer i będzie "pretekst" żeby nie było Luka i Peyton.
Głupie to takie i sztuczne.
A Jammie drużbą??? Czy to ten cały ichsiejszy "BestMan" dajcie spokój- czy świadkiem może być osoba 10 letnia? Ja rozumiem, że on się zachowuje jakby pozjadał wszystkie rozumy, no ale bez przesady...

justyssia

jest jeszcze takie zdjęcie dotyczące 8x11
http://www.sophiab.de/gallery/displayimage.php?pos=-176671

powiedzcie mi czy to jest Chuck? ja nie mogę poznać...oby to był on albo Jamie a nie jakaś sierota,która w czasie burzy nie miała się gdzie schować..którą później bruliany adoptują i będą mieli swoje upragnione baby........chyba się rozpędziłam...ha ha ha:)

ocenił(a) serial na 10
sophia84

to jest Jamie, poniewaz w promo 11 odcinka widac Jamiego jak krzyczy na tej drodze. a co do Lucasa i Peyton to ja mam nadzieje,ze jeszcze wroca. Jesli nawet dojdzie do slubu w 13 odcinku to i tak ten sezon zostal przedluzony do 23 lub 21 odcinkow. Fajnie byloby jakby w ostanim odcinku spotkali sie wszyscy razem lacznie z Lucasem i Peyton nad boiskiem nad rzeka.

ewela_129

to Jamie.
z bloga iheartoth:
Z planu:
- Zdjęcia trwają od 29 listopada do 9 grudnia (może ulec zmianie).
- 29 listopada kręcono sceny w kościele (at the church on the corner of 4th and grace st)- Mouth, Skills, Millicent, Alex,Mia i Chase.
- 1 grudzień- kolejne sceny w kościele, 22 aktorów.
- 2 grudzień, zdjęcie z Tweetera Austina (Julian Baker):
That's Right. I am rockin this. Bow Ties are Fly. http://twitpic.com/3c86bl
- Nie ma Leyton.
-Clay będzie dopiero na przyjęciu, zaskoczy Quinn.
-Nathan prowadzi Brooke do ołtarza.
-Jamie jest drużbą Juliana.
-Pierwsza piosenka do tańca- Faithfully by Journey.
-Szanse na Leyton są niewielkie.
-Możliwe, że to Paul (Dan Scott) reżyseruje odciek.
(c) OneTreeHillBlog.com & Oth-Web-blog.blogspot.com Niektóre mogą być wymysłami fanów. Co o tym sądzicie?

Dodo140

ja jakoś nie mogę dostrzec podobieństwa z Jamiem...chyba okulista mnie czeka ;)

a do reszty ;super,że Nathan poprowadzi Brooke do ołtarza...Jamie drużba to przesada a piosenka to koszmar....brak leytonów nie rusza mnie....

sophia84

jednak to Chuck jest tutaj- http://images.cwtv.com/images/c/photo-gallery/one-tree-hill/00603790c8c.jpg "Darkness on the Edge of Town" -- Pictured (L-R) Sophia Bush as Brooke and Micahel May as Chuck

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

Tyle mowicie o tym powrocie. Moim zdaniem jezeli aktorzy, ktorzy grali Lucasa i Peyton chcieli wrocic (chociaz na chwile) to by wrocili. Przeciez Keith w odcinku byl duchem? To co za problem dodac ich do scenariusza np na koniec albo podczas slubu. Tyle ode mnie. PS no chcialbym zeby wrocili :P