zobaczcie to koniecznie....jedno co mnie dziwi to data emisji odcinka...i wydaje mi się,że to może nie być ten prawdziwy ślub...może jakiś sen?...i oby tak było,bo ja chyba nie przeżyję,skromnego,cichego ślubu Brooke....i fryzury Juliana ;D
http://www.youtube.com/watch?v=Oddu8k4Nmcw&feature=player_embedded
No niewiem...Może to ich ślub?Brooke powiedziała,że chce śluby na który będzie ją stać.A pozatym to tam widać tylko B&J,więc.Nikogo innego nie widać.
Skromny ślub zdecydowanie nie jest "w stylu" Brooke, ale wiadomo jak się potoczyło jej zycie, więc to jeszcze jestem w stanie przełknąć, ale brak Leytonów, a zwłaszcza Peyton na tym wydarzeniu jest dla mnie kompletnie nie do przyjęcia i zakrawa o absurd.
Jeśli nie pojawi się na ślubie Brooke kończę oglądać One Tree Hill.
Napewno sie nie pojawia, ale moze chociaz bedzie motyw,ze dzownia z zyczeniami, ale watpie ;d kompletne pominiecie glownych postaci to najwiekszy minus tego serialu, niby nie brakuje mi ich jakos bardzo ale to kompletnie nie fair w stosunku do widzow... zreszta co to ich obchodzi .
no fakt mi ich też nie brakuje...ale jednak są wielką częścią serialu....no ale tak swoją drogą ,ja jakoś przeżyję brak Leytonów ...bardziej wolałabym zobaczyć Sam na ich ślubie...ona jako pierwsza była fanką Bruliana ,więc....no ale twórcy serialu mają swoje zdanie na ten temat...
a wracając do proma to też mi się wydaję,że to jakiś sen....
Oooooo!Ja też bym chciała zobaczyć Sam na ślubie Bruliana!To by było taakie fajne;)
Ja też nie tęsknię za bardzo za P&L ale bym ich chciała zobaczyć na ślubie.
wiadomo kiedy będzie następny odcinek ? Z tego co czytałam to za tydzień ,tak ?
przerwy między sezonami tarwły zwykle około 4 miesięcy....a pod koniec roku zwykle były kilkutygodniowe przerwy...
Moim zdanie to by bylo nie fair w stosunku do Brooke gdyby Payton i Lucas sie nie pojawili..na codzien mi ich ie brakuje, no moze troche Lucasa czasem ale troche by to bylo dziwne gdyby najlepsza przyjaciolka nie przyjechala na slub..co oni na antarktydzie mieszkaja i sa odcienci od swiata ze nie moga na jeden dzien wrocic?? a jezeli poprostu Hilary i Chad nie zgadzaja sie na powrot na jeden odcinek to widac jaki maja stosunek do fanow..
Chad się zarzekał, że nie wróci, ale Hilarie przed odejsciem mówiła, że może w każdej chwili.
Nie wiadomo czy ktokolwiek im proponował.
Brakuje mi Peyton.
To jest sen Brooke. W innym promo Brooke ma wypadek samochodowy, więc na pewno w tym samym dniu ślubu nie będzie.