PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Ocena 1/10, bo gral tu Stephen Colletti.

ocenił(a) serial na 10
gracemarilyn

super oceniać serial po jednym aktorze ;d

ocenił(a) serial na 9
gracemarilyn

On pojawil sie dopiero w hmm... 5 sezonie? Nie pamietam ale pozno ;) Nie wierze ze taki serial oceniasz po jednym aktorze... ;p

ocenił(a) serial na 10
kamcia9944

w 4 z tego co pamiętam., ;D ale pewnie gracemarilyn nawet nie obejrzal chocby jednego odcinka tylko obilo mu sie o uszy,ze tam gra stephen colletii i dlatego ta ocena, mam racje?:D

ocenił(a) serial na 9
Chadka

przecież nie wystawił/a oceny :D to pewnie prowokacja xd

aczkolwieczka

Ojj zadna prowokacja. Wystawilam ocene, ale tak sie sklada, ze mam ja ukryta.
A co do oceniania po jednym aktorze, hmm...Jaki aktor taki serial.

gracemarilyn

bez komentarza :)

wojtas_913

Bez komentarza to jest 10/10 i serduszko dla Zaca Efrona ;)

ocenił(a) serial na 10
wojtas_913

dziwnie jets oceniać serial po jednym aktorze, którego się nie lubi ;/ no cóż

cichaa

Ja nie powiedzialam, ze nie ogladalam zadnego z odcinkow tego serialu. Po prostu skomentowalam obecnosc Stephena Colletti tutaj. Gra aktorska w serialu denna, wiec jaka inna ocene moge wystawic?

gracemarilyn

normalna..Stephenowi dac 1 a serial sam w sobie nie jest winien ze on tam gra..chociaz ja akurat nic do niego nie mam..

ocenił(a) serial na 10
friends88

potwierdzam wypowiedź wyżej ;)

friends88

Jak to "serial nie jest sobie sam winien"? Przeciez tworcy zatrudniaja aktora, sam nie wskakuje do serialu, czyz nie? Dlatego jesli juz naprawde biora takie beztalencie to o czyms swiadczy. A aktor od samego poczatku ma u mnie 1.

ocenił(a) serial na 10
gracemarilyn

A Ty co? Jakaś zakochana fanka której Coletti nie odpisał?? Bo to jakies dziecinne wypisywanie takich bzdur na aktora i wszystko w czym gra... Nie podoba Ci sie, spoko, mi tez sie wielu aktorow nie podoba, ale nie oceniam ich z jakas zawiscia, po prostu nie ogladam tego co moze mi sie nie podobac, moze zrob podobnie, zamiast zachowywac sie jak dziecko... No chyba ze jestes dzieckiem to przerzuc sie na inne strony zamiast zasmiecac internet....

-mala_mi-

Hmm...Wydaje mi sie, ze filmweb powstal jednak po to, zeby moc zamieszczac tu swoje opinie. Niekonieczne musza byc one pozytywne. Jesli dany aktor wyraznie mi nie podpasowal to oceniam go nalezycie, wedlug uznania. Nigdzie nie napisalam, ze wszyscy maja sie zgadzac z moim zdaniem, wiec nalezy to uszanowac. Mysle, ze nie trzeba tylko "slodzic" aktorom i bawi mnie to, ze jesli ktos wyjdzie juz z "kacika uwielbienia" danej osoby i ma odmienne zdanie to jest zawistny, zazdrosny, niedojarzaly.

ocenił(a) serial na 10
gracemarilyn

To oceń aktora a nie serial:)

Klaudia0807

Serial tak samo beznadziejny jak i aktor..wszystko się ze sobą łączy.

ocenił(a) serial na 10
JaOHAL

cóż, każdy ma swoje zdanie...:)