właśnie zaczęłam oglądać 5 serię, jestem na 3 czy 4 odcinku i zastanawiam się co stało się z częścią postaci? Takich jak trener Whitney, mamą Nathana, Deb; co z Rachel i chłopakiem Brooke z 4 sezonu, Chasem? czy wrócą Karen z córeczką i czy zobaczę jeszcze Jake'a! :)
Trener Whitney już nie wróci o ile dobrze pamiętam (a jeśli wróci to tylko epizodycznie), Deb oraz Rachel wrócą i będą w bardzo ciekawych związkach :) Chase nie pamiętam w którym sezonie, ale również wróci i zagości już na stałe w obsadzie, szczególnie dużo będzie go chyba w 8 sezonie ;) Karen z córką i Jake'a już nie zobaczysz (Karen z Lily ostatni raz na ślubie Lucasa).. ;( Ale jeszcze możemy liczyć na to, że zobaczymy ich w nadchodzącym 9 sezonie. ;)
trener Whitey będzie jakoś w 5 odcinku we wspomnieniach Nathana i Lucasa, a potem jeszcze w ostatnim odcinku 6. serii.
mama Nathana będzie w sezonie 6, Rachel w 5 na jakieś dwa odcinki potem będzie w 7 sezonie. Chase będzie trochę w piątym pod koniec, a w 8 pojawi się na stałe. Jakea już nie będzie, a Karen będzie w 5x12 i ostatnim odcinku sezonu 6.
Super dziękuję wam za odpowiedzi:)
A powiedzcie mi w takim razie co z Bevin, i czy zobaczymy w serialu jeszcze kogoś z czasów licealnych jakąś drugo lub trzecio plaową postać? Np. byłe dziewczyny moutha, Glende albo kogokolwiek? :)