Słuchajcie, parę pytań do fanów one tree hill.
1) Czy ktoś z was posiada jakieś informacje dotyczące 5 sezonu? Ciekawostki, przcieki, zdięcia?
2) Czy ktoś z was wie dlaczego Chad Michael i Sophia Bush się rozwiedli? Czytałam i słyszałam że zdradził ją z Paris Hilton, ale aż nie mogę w to uwierzyć.
3) I tak jeszcze odnośnie tego rozwodu- wiecie może w czasie którego sezonu doszło do rozstania?
1) - 5 sezon dzieje się 4 lata po 4 sezonie i wszyscy juz skończyli college
- na początku sezonu można się spodziewać dużo flashbacków co się stało w tym czasie
- Lukas będzie twórcą bestselleru, który teraz pracuje nad 2 ksiązką (zrzynaja z October Road ?) i jest też trenerem Tree Hill's High School Basketball Team
- pojawi się sporo nowych bohaterów: 18 latek któremu będzie musiał pomóc Lukas, niania dziecka Nathan i Haley, która wniesie dużo zamieszania w życie tej pary,
- James będzie juz duzym chłopcem i bedzie bardzo dojrzały jak na swój wiek
- najprawdopodobniej mama Lukasa nie będzie już członkiem ekipy albo zobaczymy ją bardzo rzadko
- Słyszałam też straszna plotke że Nathan może byc na wózku inwalidzkim pozbawiony szans na karierę w NBA
- Rachel może pracować dla Brooke która stanie się słynną projektantką
2)Z tego co wiem plotka z Paris jest prawdziwa.
Tu jest artykuł z wyowiedzią Sofie:
"HOLLYWOOD - One Tree Hill star Sophia Bush has spoken out about her marriage split from co-star Chad Michael Murray for the first time, confessing she feels "humiliated" by his alleged infidelity.
The couple was married for just five months when they split earlier this year amid reports that Murray had cheated on Bush with Paris Hilton.
Bush has now poured her heart out in the upcoming issue of teen magazine CosmoGirl, admitting, "I can't say there are no hard feelings... I feel hurt, humiliated and broken-hearted."
The actress refuses to go into details about the break-up but admits she is shocked at the accuracy of some of the magazine articles written about the reasons for the split."
3) Koniec 3 sezonu dlatego w 4 nie wrócili do siebie
Ej ludzie Ale ta Kenzie chyba nie zagra w piątym sezonie dziewczyny chada? To byłby dramat a słyszałam takie plotki...przecież ona nie umywa się do Brook ani Peyton.
Nie, Lucas będzie miał dziewczynę w 5. sezonie, ale będzie ją grała inna aktorka (Michela Mcmanous).
A tak w ogóle, to Chad nie poznał Kenzie po rozstaniu z Sophią, bo ona grała jedną z cheerleaderek w 3. sezonie, a właśnie wtedy powoli sypało się jego małżeństwo. Podobno związał się z Kenzie jeszcze przed uzyskaniem rozwodu, ale czy ona w jakikolwiek sposób do ich rozstania się przyczyniła, to nie jestem pewna.
Taaak,kojarzę ją z 3 sezonu. Ale numer. Wogóle myślę że Sophi musiało być przykro grać z nim sceny miłosne pod koniec trzeciego sezonu. Czytałam artykuł że kiedy mówiła kwestie że Lucas woli Peyton od niej specjalnie mówiła zamiast "Peyton"-"Paris".
A tak na marginesie czemu oni się uparli żeby Lucas nie był z Peyton?! Nie wyobrażam sobie rozpadu ic związku. Przecież oni już sobie składali takie deklaracje że będą się kochać do końca...eh życie...