PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

6 sezonów

ocenił(a) serial na 9

Moim zdaniem jedynie pierwsze 6 sezonów było fajne, chociaż 6 już był zwydziwiany. Z 7 obejrzałem kilka odcinków i niestety odpuściłem serial. Strasznie brak Lucasa i Peyton. Wątek NBA fajny, ale to już nie to samo. Nie wiem jak z dalszym ciągiem 7 sezonu i ósmym; może kiedyś się skuszę i obejrzę, ale j.w. dla mnie serial do 6 sezonu, potem powinni odpuścić.

ocenił(a) serial na 10
xenteks

Moim zdaniem serial na początku był świetny,tak jak mówisz do jakiegoś 6 sezonu.Chociaż nigdy nie przepadałam za parą Lucas&Peyton to ich brak odczuwam.Mogli by się pojawić w kolejnych odcinkach przynajmniej w jednym,dwóch odcinkach gościnnie.
A tak to OTH jest bardzo dobrym serialem który oglądam od 1 sezonu do teraz.W 8 sezonie już nie ma tej magii,niektóre odcinki są robione na siłę.No ale cóż;)

ocenił(a) serial na 10
xenteks

Też tak myślałam, że bez sensu jest dla mnie oglądanie dalszych sezonów bez Leyton, i przez długi długi czas sobie to odpuściłam, bo byłam ogromną ich fanką. Ale ostatnio włączyłam sobie 7 sezon i pokochałam One tree hill od nowa. OTH zmienił swój klimat! Brakuje narracji Lucasa, i "People always leave" Peyton, Karen cafe, Tree Hill High school ITD - To miało swój klimat, ale jak kiedyś usłyszeliśmy "Każda piosenka ma swój koniec". Nowy klimat OTH też jest świetny, trzy dni temu powiedziałabym inaczej bo to było przed obejrzeniem całego 7 sezonu i połowy 8 ale nowy klimat Pogody na miłość jest do zaakceptowania. Pokochałam nowe postacie - Clay&Queen są cudowni, i leżąc chora przez ostatnie trzy dni i oglądając dwa ostatnie sezony na mojej twarzy pojawiał się zarówno głęboki uśmiech jak i pojawiły się łzy. Wzruszyły mnie ogromnie sceny śmierci matki Hales, ślub Brooke&Julian'a, a nie raz rozśmieszyła Alex jak i cała reszta postaci. Tym wszystkich którzy postanowili zrezygnować z One tree hill po 6 sezonie mogę jedynie powiedzieć, że popełniają błąd bo te sezony mają sens :)

ocenił(a) serial na 8
xenteks

zgadzam się, 7 sezon to już zupełnie co innego. Wprowadzenie nowych postaci, drewniana Quinn i Clay, przemiana Millie :O Alex i jej miłość do Juliana (chcoiaż Alex i Chase'a ogólnie lubię), jakiś piosenkarz który w ogóle nie miał scen z innymi bohaterami serialu :O oraz Brooke i Julian ciągle rozchodzący się i schodzący..a potem jeszcze sprawa matki Haley o której od 2. sezonu nie było nawet nic wspominane :] takie średnie te wszystkie wątki były, w 8 serii też różnie bywa (odcinek z superbohaterkami masakra ://) ale i tak oglądam bo gdzieś tam jeszcze jest zalążek dawnego OTH :)