PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

ja czekam na odcinek. narazie słucham piosenki z czołówki, podoba mi się te wykonanie:) http://www.youtube.com/watch?v=93DQO7E2Ibs . ciekawa jestem jaka będzie pełna wersja.

Dodo140

ja jestem już po odcinku....i troszkę się zawiodłam....oglądam ten serial bo jestem wielką fanką Brooke(co za tym idzie i Bruliana) (w tym odc 6.5 min!!na 42!?) i troszkę mniejszą Naley,a resztę Moutha,Victorie,Milli,Chasa,Alex poprostu lubię ...ale w tym odc przesadzili z Clayem i Quinn...cały odcinek praktycznie o nich...mnie to nawet nie wzruszyło...nawet jeśli było coś o Naley to oni o C/Q....a tak Mark mówił,że w tym sezonie skupi się na postaciach,które są od początku...ja wiem,że to jest dopiero 3 odc...dopiero albo JUŻ...dobra wyżaliłam się a teraz poczekam na następny odc...może będzie lepiej...a co do piosenki z czołówki to mi też się podoba...

sophia84

ja też już po odcinku. akurat, że Brooke było tak mało to się cieszę. ostatnio coraz mniej ją lubię. podoba mi się, że było dużo Naley. w szczególności Nathan'a, o którym chyba zapomnieli w końcowych odcinkach sezonu 7.. ale fakt jak już byli w odcinku to tylko wokół QiC. podobały mi się rozmowy Claya z Willem. i to chyba mój ulubiony odcinek z sezonu 8. jak narazie.

Dodo140

Z 8 sezonu ten 3 odcinek jest zdecydowanie najlepszy,ale skupianie się praktycznie tylko na wątku CiQ to już lekka przesada. Ja się poryczałam jak Nathan płakał na tym ranczu(czy cokolwiek to było).
Bez przesady to całe przebudzenie mogli załatwić w 1 odc,a nie rozwlekać tego na 3. Zresztą ja też wolę oglądać losy głównych bohaterów, a nie tych doczepionych w proporcjach 5:1. Jak narazie QiC "rządzą" 8 sezonem.

Wykonanie czołówki nawet fajne, bo czy moze być coś gorszego od wycia serialowej Mii?;)
Choć moim zdaniem nie do końca ten pomysł,żeby co odcinek śpiewał ją ktoś inny,jest trafiony.

ocenił(a) serial na 10
pikolinia

Kurczę niewiem co OTH ma w sobie ale zawsze na nim płacze ! Tym razem z Nathem !
Co do czołówki - to już wolę aby jej nie było. Albo Gevin albo nikt

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Acha,Czołówkę może zaspiewać,tylko w oryginale,Gevin.A tak to ja nie chcę...;( Nie podobało mi się to.

Dodo140

Osobiście bardzo mi się podobało jak Jamie powiedział że Brooke i Julian będą dobrymi rodzicami:)
To mnie pozytywnie rozwaliło:)

ocenił(a) serial na 10
chinka92

posiada ktoś napisy?

ocenił(a) serial na 8
malgos171

Skąd ściągacie sezon 8? Bo ja z chomika, ale 3 odcinka jak nie było tak nie ma.... :/

gadzinka_filmweb

http://www.blogy.com.ar/one-tree-hill-8x03-the-space-in-between-download-s08e03/
napisy są w tłumaczeniu na napisy24.pl. jest już 50% przetłumaczone.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

omg xD ile można czekać?;p

malgos171

może ludzie,ktorzy tłumaczą napisy mają też swoje życie i inne obowiązki, a tłumaczenie robią "harytatywnie" więc doradzałabym więcej cierpliwości na przzyszłość

ocenił(a) serial na 10
pikolinia

minka 'xD' i ';p' raczej nie świadczy o tym,żę mam jakieś pretensje do tych ludzi,którzy dzięki Bogu tłumaczą. ogarnij się trochę, jeśli nie potrafisz odczytać nuty żartu, w tym co napisałam,to lepiej się nie udzielaj. tak na przyszłość.

Dodo140

Ktoś coś wie o napisach??

ocenił(a) serial na 9
kumkak

napisy są już na napiprojekt :)

myliutave88

bardzo przewidywalny odcinek. jak tylko pojawił sie will i byla mowa o tym ze clay potrzebuje nerki, OD RAZU WIEDZIALAM ZE WILL UMRZE BY CLAY MOGL ZYC. i tak sie stalo. i happy ever after;/. szczerze powiedziawszy to mialam nadzieje ze clay umrze, bynajmniej cos by sie dzialo

ocenił(a) serial na 10
agnessa6666

"szczerze powiedziawszy to mialam nadzieje ze clay umrze" znowu bylby dramat , depresje itd. dobrze.ze przezyl. jestem wlasnie po ogolnie bardzo wzruszajacy odcinek,smutny... gdyby zmarl to dalsze tez by byly smutne i wlasnie malo by sie dzialo :D

ocenił(a) serial na 9
Chadka

Dla mnie za duzo C i Q,nie lubie takich scen(zycia i smierci,ze tak to nazwe)

ocenił(a) serial na 8
Dodo140

Moim zdaniem odcinek najlepszy jak na razie :) Nie spodziewałam się końcówki, że Clay zostanie uratowany przez narządy Will'a, ale Chadka ma rację, że gdyby umarł, byłoby smutno w całym serialu...
Wzruszyło mnie poświęcenie Nathana i tekst Jamiego, że on odda swoją nerkę, by Nathan mógł grać. Oczywiście były momenty kiedy łezki same leciały :D
I głupi ten wątek z aferą firmy Brooke, zwłaszcza to, że Victoria idzie do więzienia (w szpilkach!) :D Pewnie okaże się, że szybko wyjdzie.
Wydaje mi się, że chyba zdarzy się cud i B i J niedługo zostaną rodzicami, zresztą chyba takie są spekulacje ;)

Czołówka straszna! To było gorsze niż Mia! Nikt nie potrafi zastąpić cudownego głosu Gavina i koniec ;)

Pzdr.

ocenił(a) serial na 9
serena91

zgadzam się czołówka nienajlepsza a prędzej najgorsza z dotychczasowych pozatym najlepiej było na początku ja tak uważam :)

ocenił(a) serial na 10
myliutave88

wkurzalo mnie w 6 i 7 serii to czarne tlo na poczatku serialu z napisem One Tree Hill, ale chyba wole to ,niz ta czolowke... ktora przy 8x3 musialam przesunac bo nie moglam sluchac:D

Chadka

Czołówka w odcinku 3 bardzo dobra.

użytkownik usunięty
Bialy_Pielgrzym

A kto w tym odcinku wykonuje czołówkę?

Patrick Stump z Fall Out Boy

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

Ten serial zrobił się strasznie smunty. Jak na razie każdy odcinek 8 sezonu sprawił że płakałam. Ogladam go z przyzwyczajenia. Bo wciągnal mnie pierwszy sezon. Ale zrobił sie z tego serialu straszny "Smutas". Mam nadzieje ze to sie zmieni.

agusia22

Zgadzam się z poprzedniczką:p ten serial zrobił się bardzo smutny...Fajnie ,że powstają nowe sezony ,ale mogło się zakończyć gdzieś na 6 sezonie i było by wtedy super .To jest moje zdanie nie każdy musi się zgodzić:P

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

Według mnie odcinek niezły a rozmowa Jamiego i Juliana o tym skąd się biorą dzieci: "Bocian" "Słabe" mnie rozwalił. Pozdro.