PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

mi STRASZNIE się podobał...Sophia świetnie się sprawdza w roli reżysera...
,Laura Izibor świtnie poradziła sobie z "I don't wanna be",wogóle świetna muzyka- jak zawsze...

sen Quinn fajny...Zombi/Wampiry nieważne :D.kostiumy śmieszne...Brooke jako pół Mechanicznej pomarańczy to katastrofa ale przynajmniej uroczo wyglądała :D... Milli jako Lady Gaga wymiata:D

hmmm...matka Juliana....totalnie przypomina mi Victorie...taka wredna suka:)

u mnie odcinek totalnie na plus:)

ocenił(a) serial na 9
sophia84

Odcinek bardzo fajny, najlepszy byl oczywiscie Julian przebrany za psa :)))))))(nie moglam ze smiechu:)

ocenił(a) serial na 9
Mother_Earth

i jego 'piątka' :D

ocenił(a) serial na 10
neefretari

Oooo tak popieram :) Julian przebrany za psa wyglądał komicznie :D
Odcinek mi się bardzo podobał :)

cycek123

no, Julian fajnie uszkami trzepotał i chodził. a Clay przebrał się chyba za Edwarda co? odcinek mi się podobał, nie spodziewałam się tego że to Erin (Laura) dzwoniła do centrum pomocy.

sophia84

odcinek ciekawy. widzę, że Julian nie tylko mi się spodobał. :) a jego matka ? wiedziałam, że będzie chciała zrobić to wesele po swojemu. ona płaci, ona rządzi. ale wydaje mi się, że Brook na to nie pozwoli. :)
tak, tak - Clay był Edziem. ^^ tylko zobaczyłam tę kurtkę od razu wiedziałam.
a co do Erin - jak tylko zaczęła śpiewać i Haley się to spodobało, wiedziałam, że to ona dzwoniła do centrum. zobaczymy, o co chodzi z tym wątkiem i czy go jakoś rozwiną.
mogliby złapać Katie.. bo Quinn wkurza mnie z tą swoją paranoją. z jednej strony nie ma się co dziewczynie dziwić, no ale mogli by ten wątek raz na zawsze zakończyć. :)

ocenił(a) serial na 10
qnda_2

Noo standardowo ;D Mama Juliana bedzie chciala po swojemu, i bedzie wojna miedzy Brooke a Julianem ;D bo Julian juz widac ze maminsynuś (nawet ubrał się jak kazała) :D to napewno nie bedzie mial nic przeciwko jak mamusia sie zajmie weselem .