PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

8x07 Wrażenia :)

ocenił(a) serial na 10

Minął już prawie cały dzień od wyjścia odcinka a nikt jeszcze nie założył tego tematu więc zakładam go ja :D

Mi osobiście odcinek bardzo się podobał. Powrót Skillsa z Lukasem oraz Brook + hormonalna Haley ubawiły mnie po pachy :D Dopiero dziś poczułam jak bardzo brakowało mi humoru w stylu starego OTH!! Wydaje mi się, że brak Quinn i Jamiego też pozytywnie wpłynął na odcinek, a przynajmniej ja nie odczułam ich braku. Jednyne co frustrowało mnie to zachowanie Chasa bo od takiej strony to ja go nie znałam, a Alex po tym odcinku znów u mnie zyskała. Nie dbraziłabym się jakby OTH trzymało poziom tego odcinka :)

madzia_1990

mi też odcinek bardzo się spodobał. spodobało mi się, że na partyjce pokera pojawili się wszyscy panowie z OTH, nawet Junk, Fergie no i ... Lucas;p. racja, Haley przez swoje hormony nie była w stanie pomóc Brooke, a przyszła teściowa szaleje z tym weselem.

ocenił(a) serial na 8
Dodo140

Ma ktoś napisy do tego odcinka??

madzia_1990

totalnie się z Tobą zgadzam...odcinek fajny...zabawny...uwielbiam Baley-poprostu UWIELBIAM :)
Sylvia ...ah z tą mamuśką trzeba zrobić porządek...
Julian "zdobył" już dawno moje serce ale podoba mi się coraz bardziej...nawet jego "sensitive" wersja ;)
naprawde super ,że chłopaki mieli taki swój wieczorek...ale ten "Lucas"...hmmm...sama nie wiem....mam pewną teorię co do niego...ale sama nie wiem....
Chase,choć zachowywał się jak dupek to chyba naprawdę coś czuje do Alex-i dobrze bo ja osobiście nie mogę znieść Mii...
podsumowując-odcinek na plus :)
a i mam nadzieję,że Brooke nie będzie miała żadnej z tych sukien na ślubie bo były one okropne...

ocenił(a) serial na 10
sophia84

A ja lubię Mię, ale to pewnie dlatego, że przepadam za muzyką Kate ;) A Chase za bardzo się rozbrykał i dostał podwójnie w twarz, dobrze mu tak ;)
Baley - GENIALNA scena :) Uśmiałam się.
Sylvia wygląda na twardą przeciwniczkę, ale co to dla Brooke, ciekawa jestem jak w końcu będzie z tym weselem.
Wielki plus za brak Jamiego, dzieciak mnie irytuje od samego początku. Za to co do Quinn się nie zgodzę, bardzo lubię ją i Claya, chociaż faktycznie, troszkę nudni są. Mam nadzieję, że na dobre zniknął wątek Katie, bo to taka druga Carrie, strasznie oklepany pomysł.
A napisów chyba jeszcze nie ma, chyba, że po angielsku.

ocenił(a) serial na 10
strawberryblonde

Chyba najlepszy odcinek w tym sezonie :)

ocenił(a) serial na 10
cycek123

ee myslalam ze prawdziwy luke bedzie a nie manekin :(

ocenił(a) serial na 10
darija_23

Ja tam wcale za nim nie tęsknię, przestałam go lubić, jak tylko jego niezdecydowanie osiągnęło apogeum, czyli gdzieś tak w trzecim sezonie.
Za to Peyton mogłaby wrócić chociażby na ślub Brooke.
Brakuje mi Karen i trenera :(
I piosenki w wykonaniu Gavina w czołówce.

strawberryblonde

Jak to jest z napisami wie ktoś cos?

dawidosek

są tłumaczone na napisy24.pl. będą w sobotę.

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

napisy już są na napiprojekt tylko nie są najlepsze to znaczy są troszkę dziwne bo wyskakuje przynajmmniej mi błąd i później dziwnie są przetłumaczone ale są i można oglądać nie jest najgorzej powiem Wam że po raz pierwszy tak mam ;) miłego seansu :) dobranoc

ocenił(a) serial na 10
madzia_1990

Odcinek świetny, całość bardzo mi się podobała. NIe zgadzam się tylko co do Jamiego, wszyscy ostatnio zapominają, że to tylko dzieciak, ja go uwielbiam i bardzo mi go brakowało. Rozwaliła mnie ostatnia scena, że zapomnieli odebtać Jamiego od Chucka. Sama zrobiłam taki numer swojemu synowi, więc śmiałam się jeszcze jakiś czas.
Chase też świetny - te dwa klepnięcia z jednej i drugiej strony - Super.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH WIELBICIELI.

ocenił(a) serial na 10
AGNISTA

Nie wyszukuja mi się napisy . Wczoraj sciągnełam to były przez najbliższe kilka minut i to jakies dziwne .. Podacie linka ?

ocenił(a) serial na 9
love_OTH

ja miałem tak samo jeżeli chodzi Tobie o napiprojekt i nie wiem co jest grane ma ktoś napisy a jak tak to skąd ?

madzia_1990

Ja obejrzałam odcinek online. Z napisami :) Jeśli ktoś chce:
video.anyfiles.pl/Pogoda_na_Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87_One_Tree_Hill_S08E07_Napisy_PL /Kino_i_TV/video/4337

ocenił(a) serial na 9
aska_1201

napisy już są na napiprojekt i teraz są już dobre :) jednak cierpliwość popłaca ;) P.S ale i tak wielkie dzięki za linka bo zapewne ktoś z niego skorzysta :)

ocenił(a) serial na 10
myliutave88

Ogólnie odcinek mega pozytywny ;) poza Chase'm ... :/ zachował się jak debil w stosunku do Alex, ciekawe czy mu przejdzie i jak sie dalej ten wątek rozwinie..