Nie mam zielonego pojęcia o komputerach i dlatego pytam:
Kiedy i gdzie z polskimi napisami będę mogła obejrzeć " Pogodę na miłość " sezon 9.
Proszę o konkrety.
z tego co się orientuje dzisiaj jest premiera w USA, wiec u nas ten odcinek bedzie do sciagnięcia w nocy, albo jutro jakoś tak. jesli chodzi o napisy są z zasady po kilku dniach ale sądze ,ze teraz duzo osob bedzie chcialo szybko obejrzec nowy odcinek wiec moze napisy sie juz pojawia w piatek. przynajmniej mam taką nadzieje ;D
tak jak kiedys serial byl ciekawszy to i wieczorem sie pojawialy albo na drugi dzien...z czasem trzeba bylo czekac te dwa dni od pojawienia sie w necie ;d
Napisy będą jutro, wiem, bo sam je przetłumaczę. Nie wiem tylko o jakiej dokładnie porze, ale zapewne po południu.
ah, już nie mogę się doczekać :)))
moniag13 - tak, ja też tam właśnie oglądam :)) (a limity omijam na strimer(kropka)net :))
Macie moi przyjaciele, fani OTH napisy do 9x01 zgodnie z zapowiedzią.
http://www.fileserve.com/file/2yUXd8c/one.tree.hill.s09e01.hdtv.xvid-2hd.txt
Przepraszam, ale jak wpisywałam to było że źle wpisuje i dlatego zapytałam. Ale już ściągnęło się. Dziękuję i przepraszam za te głupie pytania :)
torrentz(kropka)com ja z stamtąd ściągam:) o dzięki już wiem jak ominąć te limity :)
oth zasze sciagam zeby moc sobie fajnie w tv obejrzec. moze od 7 sezonu mnie mniej kreci,ale caly serial bede miec ;] fajnie,ze zrobisz te napisy(bialy pielgrzym). nawet jka beda wieczorem to i tak dobrze.
skąd mogę ściągnąć ten odcinek? bo online jeszcze nie ma a napisy już mam od biały pielgrzym (dzięki:) )i chciała bym obejrzeć?