PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Tutaj można pobrać tłumaczenie do drugiego odcinka
http://www.fileserve.com/file/vJca8vu/one.tree.hill.s09e02.hdtv.xvid-2hd.txt

ocenił(a) serial na 10
Bialy_Pielgrzym

Jestem pod wrażeniem :)) i dziękuję :)

ocenił(a) serial na 8
Bialy_Pielgrzym

można prosić na inny serwer? albo mógłby ktoś wysłać mi na email? oliwka2805@interia.eu
będę bardzo wdzięczna :) i dzięki wielkie za napisy :))

ocenił(a) serial na 8
oliwka2805

cofam, dało radę ściągnąć :)

oliwka2805

Posłałem na maila.

ocenił(a) serial na 8
Bialy_Pielgrzym

jestes super bialy pielgrzym :)

ocenił(a) serial na 10
Bialy_Pielgrzym

Świetne tempo. Super extra dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AGNISTA

Przez to tempo narobiłem trochę literówek, ale nie ma za co ;)

ocenił(a) serial na 9
Bialy_Pielgrzym

w jakim programie wam odtwarza te napisy bo mi ich nie czyta...

kabano22

A w jakim ty odtwarzasz?

ocenił(a) serial na 9
Bialy_Pielgrzym

allplayer i mi ich nie czyta

kabano22

Czasami trzeba je włączyć osobno. Najpierw film, a potem napisy. Albo nie masz zaznaczonej opcji by ci wyświetlało te napisy. Wyskakuje jakiś błąd?

ocenił(a) serial na 9
Bialy_Pielgrzym

nic nie wyskakuje poprostu jakby nie odczytywalo ich

kabano22

ściągnij sobie best playera, jest malutki ale bardzo fajny. Jak tam ci w nim nie zadziała, to znaczy, że masz coś z kodekami, albo jakaś opcja nie jest zaznaczona.

Bialy_Pielgrzym

Nie, to znaczy, ze nie masz pojecia o technice robienia napisow. Wrzucanie ich na platny serwer, na ktorym trzeba wpisywac jakies kapcze i czekac tez jest srednio madrym pomyslem.

n_i_g_g_a

Haha zabawny jesteś. "Technika robienia napisów", Głupszego sformułowania nie słyszałem. Napisy działają u mnie i u kilkunastu innych osób, dlatego nie wyjeżdżaj mi tu z takim głupim tekstem. Widać masz coś nie tak ustawione (zakładam, że u ciebie teżnie działają, inaczej byś sięnie odzywał) A to gdzie będę umieszczał swoje tłumaczenia to moja sprawa. NIe będę się specjalnie logował na jakieś głupie portale, by tobie było łatwiej ściągnąć napisy.
Poza tym sam nie masz pojęcia o pewnych sprawach. Fileserve nie jest wcale płatne, dopóki nie chcesz mieć lepszych warunków do ściągania większych plików (tak działają takie serwery). Nikt ci kolego nie każe za nic płacić.
Rozbawiłeś mnie naprawdę. Sam nie masz o wielu rzeczach pojęcia, a innych krytykujesz.

Bialy_Pielgrzym

Pewnie glupsze stwierdzenie kiedys tam czytales, natomiast po tych napisach widze, ze nie wiesz, jak powinien wygladac odpowiednio skonstruowany plik z napisami w formacie *.txt, a jak w formacie *.srt. Laczysz technike tworzenia napisow (hihi, jakie glupie wyrazenie!) pliku srt z rozszerzeniem txt, wobec czego u wielu osob napisy bez modyfikacji nie chca dzialac.
Zdaje sobie doskonale sprawe z tego, ze fileserve teoretycznie nie jest platne, ale wyobraz sobie, ze ktos ma stale IP, sciagnal wlasnie odcinek serialu z tegoz serwera, chce pobrac napisy i... kiszka, bo musi czekac ilestam minut.
Piszesz, ze nie bedziesz robil specjalnie czegos, aby komus bylo wygodniej - wydaje mi sie, ze jak juz sie siedzi x godzin nad napisami, to pare klikniec wiecej nie wymaga przesadnie wielkiego nakladu sil.
Co do twojego zarzutu, ze nie mam pojecia, o czym mowie - zdziwilbys sie. Tlumaczylem juz napisy do o wiele popularniejszych seriali, niz OTH. Do 9. sezonu OTH zreszta tez mialem nadzieje, ze uda mi sie tlumaczyc, ale na razie mam tak ulozone czwartki, ze nie daje rady.

n_i_g_g_a

Ten kto ma wszystko poprawnie skonfigurowane, temu napisy będą działać. To nie mój problem, że ktoś nie umie sobie poradzić jak włączyć napisy i twoja tak zwana technika robienia napisów nie ma tu nic wspólnego. Dzisiejsze playery odtwarzają i pliki txt, jak i srt, sub jak i jeszcze wiele innych rozszerzeń. To jak tłumaczę napisy pozwala zaoszczędzić czas i jest po prostu wygodniejsze. Nie moja broszka, że ktoś ma źle skonfigurowane odtwarzacze. Kto o to wcześniej zadbał, ten nie narzeka.

Bialy_Pielgrzym

Widze, ze masz spore problemy ze zrozumieniem tego, co sie do ciebie pisze. Mam wszystko poprawnie skonfigurowane, DOWOLNE napisy sciagnete z sieci do kazdego, z ogladanych przeze mnie seriali dzialaja, oprocz tego, co tutaj wrzucasz. Dzialaja mi zarowno napisy txt, jak i sub, pod jednym warunkiem - konstrukcja pliku musi odpowiadac rozszerzeniu. Napisy, ktore wrzuciles wyzej w niektorych odtwarzaczach (mam AllPlayera) zadzialaja tylko i wylacznie, jesli rozszerzenie pliku z txt zmienimy na srt i to polecam zrobic osobom, ktore wciaz maja problem.
http://pl.wikipedia.org/wiki/SRT polecam lekture, moze zrozumiesz, co sie do ciebie pisze.

n_i_g_g_a

O masz! Wiem o co ci chodzi. Masz kijowy odtwarzacz i tyle. Taki z ciebie znawca robienia napisów,a nie potrafisz zaopatrzyć się w odtwarzacz, który i z moimi napisami sobie poradzi, bez robienia czegokolwiek. Ja taki posiadam i działa mi wszystko, niezależnie od tego jak są zrobione.
Pozdrawiam.

Bialy_Pielgrzym

Typowy mentalny gimbus, ktory po obaleniu wszystkich jego argumentow w dyskusji probuje byc smieszny. AllPlayer to najpopularniejszy odtwarzacz filmow w Polsce. Bez odbioru, bo szkoda czasu i klawiatury.

n_i_g_g_a

Haha. I ja tu jestem śmieszny? Skoro tak.

n_i_g_g_a

Cokolwiek powiesz mistrzu napisów.

ocenił(a) serial na 10
Bialy_Pielgrzym

Mam nadzieję, porzednie wpisy nie zniechęciły cię do tłumaczenia - bo czekamy z utęsknieniem na reszte " ..." nie zwracaj uwagi. Czekamy na tłumaczenie OTH 9.03.

AGNISTA

Absolutnie mnie nie zniechęciły, ale do trzeciego niestety nie przetłumaczę napisów. Tak niestety wypadło w tym tygodniu, że nie dam rady. :(