PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

9x03 co z Davisem???

ocenił(a) serial na 10

właśnie przejrzałam kawałkami 3. odcinek (bo nie chcę ogladac bez napisów) - do kogoś kto ogladal i wie o co chodzi, Julian zostawil dziecko samo w aucie?? o co chodzilo ze sceną z koncowki serialu?

użytkownik usunięty
Chadka

no właśnie nie wiadomo, bo na tym się odcinek skończył. miał go zawieźć do lekarza i o nim zapomniał.

ocenił(a) serial na 10

dziwne.... ciekawe co sie stalo,ze go karetka zabierala? czy jakis wypadek skoro szyba byla stluczona, czy po prostu ktos wybil ,zeby wyjac dziecko ...

Chadka

ktoś zauważył, że dziecko zostało w samochodzie zadzwonił po pomoc. przyjechała policja, karetka i żeby wydostać dziecko rozwalili szybę od strony kierowcy. Julian o nim zapomniał, bo osoba/jego sekretarka do wynajmu (czy tam sprzedaży nie pamiętam dokładnie) zadzwoniła że będzie szybciej i czy mogą się spotkać, i ten poszedł po whisky.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

ale głupek, ciekawe co na to brooke ^^

ocenił(a) serial na 10
Chadka

wiadomo cos o polskich napisach?

ewela_129

będą najszybciej w niedzielę.

Dodo140

A gdzie odcinek jest już dostępny?

agata1708

wpisz sobie w goole i sciagniesz ;] takiego malego dziecka sie nie zostawia to chyba logiczne ;d

Chadka

napisy są juz dostępne na napi :)

ocenił(a) serial na 9
Chadka

Julian miał zawieźć Davis'a do żłobka, ale przez całe zamieszanie związane z wynajęciem studia zostawił dziecko w samochodzie. wydaje mi się, że ktoś zadzwonił po karetkę i policję, że dziecko siedzi w samochodzie same. cholera, ciekawa jestem co się stało. już sam tytuł następnego odcinka "Don't You Want to Share the Guilt?" mnie przeraża. chociaż to się chyba tyczy Clay'a bo całe promo na YT jest skierowane na niego

ocenił(a) serial na 10
grecjaa

No ja jestem bardzo ciekawa co z tym Clayem i to sie chyba tyczy akcji że Haley pojdzie identyfikować ciało, ciekawe kto umrze....

Chadka

Haley pójdzie identyfikować ciało siostry... Tyle na ten temat... co się stanie- oglądajcie... [pamiętajcie ma 2 siostry aby dodać pikanterii]

ocenił(a) serial na 9
dayle82

Skąd ta wiadomość?

ocenił(a) serial na 10
grecjaa

O identyfikacji ciała było w promo sezonu, a o siostrach nic nie wiem, się okaże :D

ocenił(a) serial na 9
Chadka

O identyfikacji wiem :D tylko skąd wiadomość, że ciało siostry :> hmm. Zastanawia mnie jeszcze fakt, co Dan będzie miał do Clay'a

ocenił(a) serial na 10
grecjaa

Mnie natomiast zastanawiają konsekwencje zostawienia dziecka przez Juliana, wątpię, że coś mu się poważnego stało ale mam wrażenie, że np. może pojawić się opieka społeczna i będzie chciała zabrać bliźniaki. W promo była też scena w której Brooke niszczy kawiarenke... problemy z dziecmi mogłyby być powodem... Ale to tylko takie przypuszczenia, hmmm pewnie i tak nas zaskoczą i będzie inaczej :P

ocenił(a) serial na 10
madzia_1990

Noo to może być bardzo prawdopodobne, że zostawienie dziecka przez Juliana i niszczenie kawiarenki przez Brooke mają ze soba powiązanie. Opieka społeczna na bank się pojawii, będzie z tym motyw, ja się natomiast zastanawiam czy temu małemu się coś stało, może był długo w aucie i nie miał powietrza i pogotowie go zabrało nieprzytomnego i doszło do jakiegoś niedotlenienia albo coś, i też może dlatego Brooke rozwalała tą kawiarenkę, hmmm....

Chadka

hahaha zabrakło powietrza xD

pewnie było w aucie gorąco i miał gorączkę.

ocenił(a) serial na 9
aleksandra_stefanska

bezsensowny wątek, tzn. bezsensowne zachowanie Juliana. Przeraża mnie ten sezon, znowu jakieś narkotyki, już był ten motyw z Alex i Millie,a teraz jeszcze ta ciapa Clay. Co do ciała to nie wiem, mam nadzieję, ze nie Nathan. Może to Dan?

ocenił(a) serial na 9
aczkolwieczka

Wydaje mi się, że gdyby to był Dan to Haley by aż tak rozpaczliwie chyba nie zareagowała :D co do Clay'a i narkotyków: flaki z olejem

ocenił(a) serial na 9
grecjaa

Sama już nie wiem ale sama idea uśmiercania kogoś w ostatnim sezonie mi nie leży. Może to Keller?xD nie no, nie wiem, oby nie Nate albo Jamie albo Quinn. A co do Claya to się zgadzam, w ogóle on mnie strasznie wkurza, ciągle ma taki tępy wyraz twarzy ;D

ocenił(a) serial na 9
aczkolwieczka

Mi się tak czy siak wydaje, że to może być Nate :( a Clay to w ogóle coś przytył, ma buzię jak pączek, okropny jest

ocenił(a) serial na 10
grecjaa

A Mouth i ta jego tłusta morda, co też tym scenarzystom do głowy przychodzi ^^

użytkownik usunięty
Chadka

http://www.vide oweed.es/file/nel93yh20l3og z napisami PL

Zlikwidować spację pomiędzy czerwonym i czarnym

ocenił(a) serial na 7

gdyby ktoś był zainteresowany moim tekstem na temat odcinka :)
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/01/love-way-you-lie-one-tree-hill -9x03.html

ocenił(a) serial na 8
Piotrek099

a może po prostu w ostatnim odcinku będzie pokazane, że tak mogło być, ale w rzeczywistości sprawy potoczyły się inaczej i nie dojdzie do tych wszystkich dziwnych rzeczy a serial zakończy się happy endem :D