PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

http://www.youtube.com/watch?v=StBSfJgj_AM
http://www.youtube.com/watch?v=OP7muwp8BxI
http://www.youtube.com/watch?v=FtFNoJlwdow

przypomina mu się walka z Danem, która miała miejsce w odcinku w jednym z poprzednich sezonów; zapewne okaże się, ze ma guza na mózgu - ale to ja tak wywnioskuje oglądając promo odc. 4.... ciekawe...

ocenił(a) serial na 10
dayle82

Zupełnie zapomniałam, ze scena walki Clay-Dan miała już miejsce (ep. 7.10 dla zainteresowanych). Dzięki za przypomnienie :) Jednak to nie jest wspomnienie Clay'a ponieważ porównałam te sceny i zaczynając od wypowiadanych słów przez Dana po obrania obu można zwrócić uwagę, że są one różne. No chyba, że Clay aż tak zwariował, że mu się wspomnienia zmieniają :P Choć bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że Dan chce tym sposobem znowu tak jak i ostatnio wymusić na Clayu poprawę swojego zachowania.

ocenił(a) serial na 9
dayle82

patrząc na walkę Dana i Claya, przypomniały mi się sceny z początku 1 odcinka 9 sezonu, gdzie było pokazane co się będzie dziać w tym sezonie, i tam bylo dwie takie sceny gdzie Haley musiala rozpoznać czyjeś ciało w kostnicy a Clay siedział w radiowozie. Obstawiam, że będzie to ze sobą powiązane czyli, że Clay zabije Dana... a Haley będzie musiala zidentyfikować jego ciało jako najbliższy członek jego rodziny, bo Nathan będzie w tym czasie w Europie. to jest moja wersja....

ocenił(a) serial na 9
zolwik_206

ok to nie był Clay w radiowozie:P tylko bar-manager.... więc moja wersja legła w gruzach ;/

zolwik_206

Więc może bar-manager zamorduje Chrisa Kellera? ;D

ocenił(a) serial na 10
sonathia

Haley by go chyba tak nie opłakiwała ;d może Quinn rzuciła się w obronie Chrisa i ona zginęła xD

Chadka

Chyba, że zrozumie, że go jednak odrobinę lubi, w końcu bardzo przydatny był w kuchni ^^'

ocenił(a) serial na 10
sonathia

Może się okazać, że to było podejrzenie że to ktoś z tych wyżej wymienionych a się okaże że to pomyłka, a Haley będzie wyć bo jej emocje puszczą :D

Chadka

pewnie masz rację. Każdemu by nerwy puściły w kostnicy. ;P

ocenił(a) serial na 10
dayle82

No, promo fajne. Może w końcu będzie jakaś bardziej dramatyczna akcja w tym OTH i coś się zacznie dziać. I wcale bym nie płakała, jakby się okazało, że Quinn nie żyje :D

ocenił(a) serial na 10
dayle82

Ja już po odcinku... OTH drama rozpoczęło się na dobre !! Szczerze to nie wiem czy takie rozwiązanie z najprawdopodobniej porwaniem Nathana przez tych od narkotyków podoba mi się. Bo wychodzi na to, że to wszystko przez Dana i jego wtrącanie się w dobrej wierze... Teraz nawet jeśli Dan by umarł ratując syna to w pewnym stopniu dla mnie nie będzie nie wiadomo jak wielkim bohaterem bo po prosu będzie naprawiał swój błąd. Innymi słowy miałam nadzieje, że zaginięcie Nathana będzie nowym wątkiem, czymś związanym z jego praca czy coś... Na plus odcinka zdecydowanie pojawienie się Skillsa... nie wiem jak to jest, ale każda scena z jego udziałem jest dla mnie sceną wywołującą uśmiech na twarzy. Davisowi tak jak przypuszczałam nic się nie stało:) Na szczęście. Wątki Clay'a, Moutha i Chasa jak dla mnie trochę naciągane... no ale w tym odcinku aż tak mi nie przeszkadzały jak w poprzednich. No to by było na tyle :)

madzia_1990

jak dla mnie to był jeden z lepszych odcinków w ostatnim czasie chociaż do starego dobrego OTH to już nigdy nie wrócą ;(

damonka

http://www.youtube.com/watch?v=0-UsW95BWQw
promo nast odc - cos sie dzieje !

ocenił(a) serial na 10
damonka

Ja właśnie po odcinku i po promo ....wow! to się będzie działo! nie mogę się doczekać nastepnęgo odcinka

ocenił(a) serial na 10
dayle82

Hej, ja mam pytanie, czy wie ktoś jak się nazywa aktorka, która grała tą dziewczynę z Chase'm w tym odcinku. Bo twarz mi się bardzo kojarzy, ale niestety nie mogę sobie przypomnieć jej nazwiska. :P

ocenił(a) serial na 10
vicky_on_drugs

a jak z napisami ?:)

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

Napisów jeszcze nie ma na napi projekt, ale chyba jutro będą

vicky_on_drugs

Chelsea Kane ;) Chyba ;)

ocenił(a) serial na 9
wojtas_913

tak to ona

ocenił(a) serial na 8
kabano22

co myslicie o odcinku? i ogolnie o 9 sezonie? bo jak dla mnie, to jesli wszystkie 'straszne' sceny z pierwszego odcinka beda rozwiazane tak jak sprawa claya i quinn to ostatni sezon tego serialu bedzie straszliwa porazka...

ocenił(a) serial na 10
hot-kiss

Dla mnie OTH było najlepsze tak do 5 sezonu i potem takie trochę nudny się zrobił, choć nie powiem, kilka wątków bardzo mi się podobało, ale to już nie to samo było. Brakuje mi czegoś, co tak bardzo mnie wciągało na początku, jak zaczęłam oglądać. A sezon 9 mnie odrobinę przeraża.

ocenił(a) serial na 9
dayle82

moim zdaniem trupem leżącym w kostnicy będzie albo Nathan albo Quinn. Przychylam się bardziej do "opcji" Quinn bo bardziej byłoby mi szkoda Haley gdyby Nathan umarł. Nie zaslugiwałaby na to.

ocenił(a) serial na 7
dayle82

gdyby ktoś miał ochotę, to podaję link do mojego tekstu na temat odcinka:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/02/wyrzuty-sumienia-one-tree-hill -9x04.html

dayle82

Pisałam to w którymś z wcześniejszych postów - osobą, która leżała w kostnicy jest jedna z sióstr Haley.

ocenił(a) serial na 10
dayle82

a że jakoś nie klei się by mogła być to Taylor.... czyli Quinn.... ;/ pomimo wszystko, bez sensu....