PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

mianowicie walki o boisko na rzeką. Najbardziej dziwiło mnie to, że Nathan wspominał to boisko, a przecież on prawie wcale na nim nie grał. To było boisko Lucasa i jego kumpli z podwórka. Dopiero jak pogodził się z bratem, to przychodził grać. A wcześniej to grał z krukami i miał gdzieś to boisko jak i grających na nim amatorów. Więc może trochę przesadzał z tymi wspomnieniami. A jeśli chodzi o ostatni odcinek 8 sezonu, to widać że chcieli chyba zakończyć serial, skoro tak się z wszystkim spieszyli( ciąża Brooke- ekspresowa)Haley dłużej się męczyła. Ale mimo wszystko trzeba było zakończyć. Nie wiem co oni chcą jeszcze pokazywać w 9 sezonie. Mam nadzieję, że tylko dlatego go robią, bo negocjują powrót Lucasa i Peyton:)

ocenił(a) serial na 8
dawid2385

Może własnie dlatego to wspominał, bo na tym boisku działy się wszystki złe rzeczy miedzy nim i Lukasem, wspomianł przez to cała ewolucje ich "braterstwa", przecież tam później grał z Q , tam skonczył się odcinek kończący liceum, tam chodził grać z Jamie'm i na tym boisku działo się wiele akcji w których Nathan też brał udział.
Pozatym, co mieli zrobić kiedy głównego bohatera z boiska nie ma w serialu? Jakoś musieli przemycić ten watek.

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
summer_20

Wiem macie rację, ja napisałem to tylko dlatego, żeby podkreślić, że najbardziej zaangażowany w to boisko był jednak Lucas, nie Nathan.

dawid2385

Przecież on bardzo często grał na boisku i grał zanim pogodził się z Lucasem (pamiętacie ten jego pierwszy mecz z bratem?) to było zanim wszystko sobie wytłumaczyli:):)

ocenił(a) serial na 10
chinka92

no na tym coisku to chyba wszyscy bohaterowie mieli dobre wspomnienia, pozatym jeśli chodzi o ten 9 sezon to bardzo dobrze że go robią na moje to mogliby robić i 10 i 11 i tak dalej, mi się on nigdy nie znudzi! :)